אני לא רוצה להרחיב

אילה!

New member
אני לא רוצה להרחיב

אבל אני יודעת יותר טוב מכולכם מה זה אונס אבור לנו להרוג אאתם צריך להשאיר אותם בכלא כל החיים ולמרר להם אותם

אילה!

New member
אתה לא שפוי

זה לא עניין של לא מצדיק אם עונש מוות זה עונש חזק ורע אז מגיע להם אותו אבל עונש מוות זה עונש קל הם צריכים לסבול ולהתענות שיבנו מה הם עשו לנו שישלמו על זה שתשאר להם צלקת לכל החיים

ביילי_007

New member
אם הייתי שפוי, לא הייתי פה 8-p

דרך אגב, אילה - זה שאלה או עובדה? בכל מקרה, אין שום עונש שמצדיק עונש מוווות, אין לך,וגם לא לנשיא בית המשפט העליון, הנשיא ברק - את הזכות להרוג!!!!. רק ביום הדין - אלוהים יבחר איפה להשימו בגן עדן או בגנהום.

אילה!

New member
אתה לא מבין

אתה לא מבין מה זה אונס לא היית אישה ולא אנסו אותך אין הצדקרה לעונש מוות כי הוא קל מדי הם תריכים לסבול לפחות כמונו

ביילי_007

New member
נכון ולא נכון

אין שום הצדקה לאונס, אונס זה דבר נורא והאיום. ואנסים צריכים להרקב בכלא - אבל זה לא מצדיק מוות.

קלייר

New member
איילה כל מילה -זהב-רק סבל

רק סבל אולי ינער מהם את החולי - כי בעצם הם חולים, וחולים סוגרים לכל החיים -אך לא כלא רגיל -טיפול כמו בחולי נפש שוק חשמלי להפכם לצמחים לכל החיים-אני כה כועסת על השופטים והחוק הכה לא נכון-כי הקורבנות ממשיכים להיות קורבנות גם במשפט ממשיכים לפגוע בהם -לקרוע את נשמתם הרי את גופם הרסו החלאות -אדם ויש לפגוע באנסים שלא ישכחו לעולם את שעשו

למעלה