אני לא קרצייה!!! אני פשוט שמח אתם כמובן מוזמנים לאירוח של זהר עמיהוד שיתקיים מחר
D dors New member 29/9/03 #1 אני לא קרצייה!!! אני פשוט שמח אתם כמובן מוזמנים לאירוח של זהר עמיהוד שיתקיים מחר
D dors New member 29/9/03 #2 שייקום האיש!! שיגיד שרמת הפורום לא עלתה מאז אנוכי בניהולו מה, אסור להתלהב?!
י ילדה בלבן New member 30/9/03 #3 ../images/Emo11.gif ומאיפה אתה חושב שהמחמאה ההיא הגיעה לעידכון השבועי
ה השדון יחזקאל New member 30/9/03 #4 אני../images/Emo70.gif (נו טוב אולי טיפה) אתה יודע בדיוק מה אני חושב על הפורום הזה נכון.....
H havlaz New member 30/9/03 #7 תירגע מאמילה קודם כל אתה קובע אירוחים לא מול היומן שלי שנית.. אל תשכח מי קיבל אותך לפורום! לא אחר מאשר הגמד הרוסי, שקיבל סמכותו על ידי התל-אביבי הפסיכופת. ומי האב הרוחני של כולם? אני. אז תיזהר
תירגע מאמילה קודם כל אתה קובע אירוחים לא מול היומן שלי שנית.. אל תשכח מי קיבל אותך לפורום! לא אחר מאשר הגמד הרוסי, שקיבל סמכותו על ידי התל-אביבי הפסיכופת. ומי האב הרוחני של כולם? אני. אז תיזהר
D dors New member 30/9/03 #8 ../images/Emo11.gif אם היית מודיע לפני, אז אולי אולי אולי הייתי מתחשב שך מאמילה תקרא לחתול שלך!!!! אאאאאפצ'י!! סליחה
../images/Emo11.gif אם היית מודיע לפני, אז אולי אולי אולי הייתי מתחשב שך מאמילה תקרא לחתול שלך!!!! אאאאאפצ'י!! סליחה
ח חוצפאי New member 30/9/03 #9 בונה בונה בונה, דבר יפה אל סמלמין! או שישך עסק איתי, שומע כ-ז-ה גדוֹל על דוֹר