אני לא קופץ

iec

New member
תגיד...אתה לא יכול לשלוח לו את זה במסר?

שים לב שהחוקים הם לגולשי הפורום

לא למנהליו.

והשינוי הגדול הוא |תופים|:
עד עכשיו מחקו חופשי
מעכשיו ימחקו חופשי חופשי

כן אופנועים, לא אופנועים, באמצע אופנועים ומי שישלח מסר למנהלים שימו לב שהמסרים עם המנהלים עובדים רק בכיוון אחד- כמו החוקים :-9

gamgam

New member
מחאתך נרשמה. אבקש לא להמשיך להציף בעניין.

על ההודעה הבאה בנושא יופעלו הנהלים לגבי ביקורת בפורום והיא תכלול רטרואקטיבית את כל מחאותיך להיום.

avi elbaz

New member
מכאן נמחקו הודעות.

גולשים שינסה לחבל בהתנהלות הפורום ע"י הצפה יחסמו לשלושה ימים לאחר כך לצמיתות.

gamgam

New member
פרארי1, אני בטוחה שאתה מבין מה אנחנו מנסים

לעשות פה וזה ליצור פורום שהוא פלטפורמה להרבה דברים - מעניינים, מקצועיים, אינפורמטיביים, מצחיקים וחברתיים.
אנחנו רוצים את הכל - וששום דבר לא יבוא יותר מידי על חשבון השני.
אבל לפעמים יש מעט מחיר שאותו צריך לשלם בשביל להביא את השינוי.
מה שאפשר להגיד זה שאנחנו מנסים וננסה. כי הפורום הזה חשוב לנו במיוחד. אז אם אחד הכלים שיש, עד שיווצר האיזון הטבעי, זה ליצור שרשור שאחרי שלושה ימים לא יקפוץ בשביל שיהיה לנו כלי לטפל בשרשורים שאין להם מקום בדף הראשון בפורום אופנועים פעיל, אז זה מה שנעשה.
אם אתה בוחר לראות בזה הצפה אז אני מצטערת.
מאחלת לכולנו פורום מגוון ענייני ומצחיק.

פרארי1

New member
נהיית כחולה, איבדת את ההומור?

את מוזמנת לברר עם מיצו כמה פעמים בעבר אמרתי לו שצריך לעשות בדיוק את מה שאתם עושים עכשיו ואני מחזיק לכם אצבעות ומאחל את כל ההצלחה שבעולם.

אני גם יודע בדיוק מה המטרה של הודעות ה"אני לא קופץ" של מיצו, רק שהן לא באמת נחוצות, בטח לא כל כך הרבה מהן.
אפשר לשרשר לכל שרשור בארכיון, לא חייבים להכין מראש עוגנים שכאלה, אפשר סתם לבחור איזה שרשור אוף טופיק מהעבר.
מלבד זאת, אם תיכנסי לקישורים תגלי שלאף אח מהם לא משורשר כלום, אותי זה משעשע, אבל אולי ההומור שלי עדיין לא התפתח דיו וטרם הגיע לרמת העידון של הבוקסים הנהוגה כאן.

בשורה התחתונה, לא התכוונתי למשהו רע, מתנצל אם זה לא הובן כראוי.
תאמיני לי שאני יודע בדיוק איך את מרגישה, עברתי את התקופה הזאת של טירונות בניהול בתפוז (היה לי הרבה נסיון מנענע, אבל עם פורום רגוע וכמעט נטול אומנירחמיתמירים ושות').
אני מכיר גם את הקטע של גולש מן השורה שפתאום נהיה מנהל וצריך לפעמים להפעיל סמכות על חברים, זה אולי הקטע הכי פחות נעים, אבל תכלס, אני בטוח שהכל קטן עליך.

למעלה