אני לא ציפי!!!!!!!!!!!!!

אני אספר לך משהו לאוניד...

שאתה "גבר גבר" עולם המושגים שלך הוא כזה: כל החברים שלך הם חברים כל ה"חברות" שלך שהם לא girlfriend הם ידידות... והיחידה שלך היא חברה... כלומר: משה חבר שלי, עומר חבר שלי, אור ידידה שלי, אסתר ידידה שלי, ו______ היא חברה שלי. בעולם המושגים המוכר לך יותר כל החברות שלך הם חברות. כל ה"חברים" שלך שהם לא boyfriend הם ידידים והיחיד שלך הוא החבר.... כלומר: ציפי חברה שלך, אבישג חברה שלך, אני ידיד שלך, והיית רוצה שמשה יהיה חבר שלך...

Atex445

New member
חזי צא כבר מהארון!

הבאתי לך פה ארון כדי שתוכל לצאת,ככה,שיהיה לך נוח לצאת,הייתה שם מספיק זמן.. אתמול סיפרת לי הכל..אני מבין שאתה במחזור,אבל חזי! תשלוט על עמצך! זאת תקופת הבלבול שלך,חזי אתה לא אוהב בנות....אל תדאג אתה תחזור לעצמך.... תבין חזי,אני לא אוהב בנים! תפסיק לפתם אותי! I DONT CHANGE TEAMS!

התצלום לקוח מתוך החדר של לאוניד

את הצבע לקיר הוא בחר לבד.... אני מוכן להפסקת אש: "יופסקו כל הירידות והקמפיינים נגד לאוניד, כולל כל קמפיין עתידי שכבר הוכן ונמצא במחשב של ציפי כאשר: א. לאוניד ילך לקורס ג' כמצוות זקני בית"ר ב. יופסקו הירידות על ציפי הרשקוביץ(להלן:"אחותי" לאלתר) ג. שרשור אהבה לציפי המספר לה כמה אתה מעריץ אותה ואת יופיה הכביר.... ד.עליי את יכול לרדת- זה לא מזיז לי...

למעלה