אני לא ציפי!!!!!!!!!!!!!

Atex445

New member
אני לא ציפי!!!!!!!!!!!!!

אנשים האם אני הולך לקורס ג' רק בגלל שאני ממשיך את דרכה של ציפי? האם אני זה שצריך לשלם את המחיר! מה אני יעשה שציפי הלכה לקורס ג' במקום ב'... אבל אני לא ציפי!!!! ולא אכפת לי שציפי הלכה לקורס ג' במקום לב'! אני לא ציפי!!!

קונצרטה יותר חזק..

ואם אתה רוצה השפעה יותר מתומצת.. [יענו תמצית..] תכניס דרך האף.. בדוק אחי..

בישי89

New member
ציפילציזם!? ../images/Emo6.gif

מה נסגר!?! ובכלל... עדיף שתהיה ציפיסט ותלך לקורס ג' מאשר שתהיה בישיסט ולא תלך לקורסים בכלל

אתה הולך לקורס ג' כי אתה דביל.

אתה לא חכם כמוני שהולך ישר לקורס ב'..... סתם,סתם.... אתה הולך לקורס ג' כדי להיות מדריך טוב וללמוד להדריך. כמה פעמים נגיד לך שקורס ב' הוא קורס אידיאולוגי בעיקרו?? כמה פעמים ?? וזה ברור שאתה לא ציפי...הדביליות שלך היא עצמאית, בלי קשר לציפי...

JaboGirl

New member
תקשיב לי חתיכת פעור

התחלקת על השכל לגמרי (ועוד כמה דברים שתקנון תפוז אוסר עליי לכתוב). אבל שקט הוא רפש ואני חייבת להחזיר מלחמה. אני מכריזה בזאת על פתיחת קמפיין חדש מבית מדרשם של חזי את ציפי קופירייטינג בע"מ.

מי הגאון שחשב על זה ?

אני מציע מעתה לכל חברי הפורום וחברי תנועת בית"ר להיזהר, שכן יש לנו עוד כמה שלדים בארון ועוד כמה קבצים במחשב של ציפי, שהולכים לעורר את הפורום כאן...

Atex445

New member
ציפי..YOU NEED A LIFE

נו באמת,לקחת לחפש בפורם שלי תמונה שפורסמה לפני 20 שנה + לגזור אותה ציפי..ציפיתי ליותר,קצת בוגרות..קצת הדר!!

JaboGirl

New member
אמר לאוניד

1. תלמד לגזור תמונה. ואולי גם תהיה קצת יותר יצירתי ואל תגנוב רעיונות מקוריים(
) 2. אתה כנראה הוזה או משהו, כי התמונה שלך שגזרתי צולמה לפני שבוע וחצי +-

Atex445

New member
אמרה ציפי

שהלכה לקרוס ג'!! מה לא יכלת ללכת לקורס ב'??? הכל בגללך!

JaboGirl

New member
מה הקשר לעזאזל?

תבין כבר משהו. אתה חדש בתנועה ואין לך שום רקע בהדרכה. אתה אמור שנה הבאה להיות מדריך. קורס ב' לא יתן לך את הכלים שאתה צריך, אלא קורס ג'. הייתי ברורה מספיק?

אני אספר משהו לכולם....

כולם צריכים חיים פה. אפילו אני שאולי יש לי חיים, אבל הם בזבל...

תגובת משרד הפרסום לקמפיין הנפשע והלא מקצועי

אסתר- כולם רוצים להיות כמוך. לא תמיד מהסיבות הנכונות.... לאוניד- עלינו עליך!! (כמובן במובן הרוחני של המילה. אל תתלהב יותר מדי).

למעלה