אני לא נרדם

שון149

New member
אני לא נרדם

אני לא נרדם בגלל שאני לא יודע מה קורה איתי שנה הבאה בעבודה...?

אני לחוץ נורא....
רק אחרי פסח אני ידע....קשה לי לחכות לזה...

מי מוכן לעזור??????????????????? אני חייב לשפוך קצת....זה נובע ממעמקים אישיים בעבודה לאורך שנים!

גרא.

New member
שון149,אם טרם נבדקת במעבדת שינה בכדי

להעריך את הסבות לקשיי הרדמות,כדאי שתעשה את זה .המעבדה נמצאת במרפאות של ביה"ח.

המממ...

נראה לי שבמקרה הזה, הסיבה לקשיי השינה היא ברורה: מתח. לחץ נפשי. אי ודאות.

גרא.

New member
המממ...לא הייתי ממהר לקבוע אבחנה בלי להכיר

את הבחור.יתכן שהמתח הנפשי ואי הוודאות הם התוצאה,ולא הסבה.כדאי לבדוק.

נטעוסית

New member
הי שון

קודם כל, אם זה יעזור לפרוק, אתה מוזמן לשתף אותנו בסיבות למתח.
מלבד זה, אני רוצה להציע הסבר למה שקורה לך: ישנו מתח סביב חוסר הידיעה ואי הוודאות שמהווים "סבל הכרחי", וישנם נדודי שינה בעקבות 'חפירות' מחשבתיות, שמהווים "סבל לא הכרחי", הרי המחשבות הרבות לא מקדמות ידיעה ובטח שלא מרגיעות את הלחץ - להיפך, הן מעצימות אותו. אם אתה מוכן, הגיונית, לקבל את ההסבר הזה, כדאי להגיד אותו לעצמך, להשתכנע שאתה גורם לעצמך סבל נוסף - לא הכרחי ולהתעסק בטכניקות להסחת דעת בלילה:

- להתיש את עצמך לאורך היום, יותר ממה שאתה רגיל: לקום מוקדם מאוד, לעשות הרבה ספורט. מניסיוני - אם תהיה מספיק עייף, יהיה קל יותר להירדם.

- ללמוד להרפות את עצמך (חפש בגוגל , יש הרבה הוראות להרפיה ברשת וגם הקלטות) ולהתרכז במחשבות נעימות על דברים נחמדים שקרו במשך היום, על אנשים שאתה אוהב וכו', ממש ליצור תסריטים בראש של אירועים נעימים.

- להקציב לעצמך חצי שעה עד שעה ביום, במהלכה תהיה חייב "לחפור" לעצמך ("happy hour"). אפשר לכתוב בזמן הזה את כל הדאגות שעולות. (סביר שתיווכח שהן מתחילות לחזור על עצמן, תוך רישומן) אם עולות מחשבות בזמן אחר, להגיד לעצמך: לא עכשיו, לשמור אותן לזמן שהקצבת. אפשר לכתוב במילה אחת את כותרת המחשבה ולהתעסק בה רק בשעה המיועדת.

- לדמיין שאתה צופה בטלויזיה ובידך שלט. ישנו ערוץ הסבל וערוץ "החיים הטובים", לנסות ללחוץ על השלט בדמיונך, לצפות בדמיון בסרטים שמוקרנים בשני הערוצים ולהחליף ביניהם בלחיצה דמיונית בשלט. לדמיון שלנו יש הרבה כח.

הרי אין לנו שליטה על המחשבות. הן מגיעות מעצמן. השליטה שלנו במחשבות מתחילה לאחר שהן נחשבות.

בהצלחה בהירדמות
ובהצלחה בעבודה.

שון149

New member
תודה את יכולה

לשלוח לי הודעה בפרטית ולהשאיר טלפון אני ישמח להיתקשר יש לי כמה שאלות...

לא הייתי עושה את זה במקומך

למעלה