אני לא מרוצה...

תיקון

להתלונן בפורום(בערך מה שאני עושה עכשיו..)לא יעזור להתלונן בתקשורת-מאוד יכול לעזור.

S h A b i T

New member
אגב אחד מאירועי הרוק האחרונים..

פסטיבל ערד חוזר השנה לפי מה שהבנתי.. וכל הקטע עם הלזרוק עגבניות וכל זה.. זה פשוט מגעיל. הייתי בהופעה של היהודים ביום ראשון, ולפניהם היו 2 להקות חימום וראפר אחד.. הוא עלה אחרון מבין שלושת המחממים, וזרקו עליו סיגריות, אריזות של ממתקים, ולא יודעת עוד מה.. כי לא התעמקתי בזה מרוב בושה. מסכן, מישו צעיר שעולה על במה וככה מקבלים אותו, זה טראומות. הוא היה אמור לעלות ל4 שירים והוא בסוף שר שיר אחד וירד. שאנשים יתחילו להיות אנושיים קצת וישימו את עצמם במקום אלו שמופיעים על הבמה.. זה היה פשוט נורא לראות את זה. והרוני הזאת, כמה שהיא גרועה[היא לא עושה מוזיקה, היא מותג.] היא בת 17 וחצי בערך דאמט. תחשוב שאתה בן 17, מופיע, וזורקים עליך דברים לבמה... הרגשה נוראית.

../images/Emo4.gifאני יודע

פיסקתי נוראי את ההודעה שלי. לדעתי-צריך איכשהו להחרים את האירוע הזה.כי רק ככה זה יפגע להם בכיס,וכמובן צריך שאיכשהו זה יהיה המוני,שבאמת יפגע בהם. הקטע עם העגבניות סתם היה.מין מחשבה נואשת אחרונה,אבל כמובן שלא רצינית.זה לא יפגע בהם בשום אופן,הם פשוט יגידו(ובצדק)שצריך לנקות את העשבים השוטים.לא באמת תיכננתי ללכת לשם עם עגבניות..מקסימום בתוך הסנדויץ'.בעצם,אני בכלל יהיה בטירונות,אז לא נראה לי שאני גם ככה אלך. ובקשר לערד-תרשי לי להיות פסימי.גם שנה שעברה היה פסטיבל ערד..רק שזה היה עם עידן רייכל,מתי כספי וכאלה,שעם כל הכבוד להם..

S h A b i T

New member
חח פסטיבל שירי ארץ ישראל עשו ממנו

אני מדברת על פסטיבל רוק.. אבל מי יודע.. בטח גם שם יתקעו את סאבלימינל.

iLoveIvri

New member
../images/Emo45.gif

נתנו את הפרוספקטים של הבחירה לאנשים בראשון הפעם? לא יודעת לא קיבלתי.... מה שאני כבר יכולה להגיד לכם שאם נתנו את זה לאנשים פה אז אל תצפו שעברי או אביב גפן או כל שאר האומנים שעושים מוזיקת רוק כי יש פה המון וכשאני אומרת המון אז אני מתכוונת המוןןןןןן ערסים.......... אז הם בטח יבחרו סאבלימינל וכל הדברים שדומים לזה..... אני היחידה נראה לי בשכבה שלי ששומעת מוזיקת רוק ושונאים אותי על זה לאללה...... נכון ההופעה של היהודים שהייתה פה יום ראשון? רציתי ללכת אבל עד ששיכנעתי את ההורים שלי שיתנו לי ללכת כבר נגמרו הכרטיסים (
), טוב זה לא קשור אז קיצר היום כל הערסים האלה מהכיתה שלי התחילו לספר לי בגאווה איך הם "נתנו שם מכות לפריקים" והם התחילו להגיד שהם שברו לאיזה ילד פלטה מעץ על הגב ופתחו לאחד את השפה כל מיני כאלה........ בקיצר יש פה מלא מלא ערסים ואין מה לצפות שעברי יופיע השנה כמו שנה שעברה (שדרך אגב, הייתי..) אני אומרת- נבוא, אבל כל אומן שהוא לא רוק ויופיע שם יקבל "בוזזזזזזז"....

iLoveIvri

New member
**

*שעברי או אביב גפן או כל שאר האומנים שעושים מוזיקת רוק יופיעו

ספירוש16

New member
יואו אני לא מאמינה...

איו רוק העצמאות בלי עברי... מאיפה הכרטיסים האלה?? אני תושבת ראשון... חייבים לארגן עברי לא משנה מה

אנשים להרגע../images/Emo70.gif

הכרטיסים שחולקו לא הראו את מי שמופיע שם אם הייתם מתרכזים יותר בכרטיס הייתם רואים שהשנה הקהל בוחר את מי הוא רוצה להביא.עברי לידר כן מופיע ברשימה ואם לעברי יש יותר קהל מהפיקיות אז הוא יופיע אם לא אז זאת דמוקרטיה

היה באמת מגעיל,

לא לזרוק עגבניות, אבל אני בטוחה שכולם יצעקו לרוני פרוטקציות שהיא תעלה, כי אם כל הכבוד,בראשון יש לה אולי 5 מעריצים בגלל שהיא כוסית ו-5 מעריצות שרוצות להיות רוני שהם יהיו גדולות... ולא יודעת למה אבל המארגנים של הארוע חושבים משום מה דיאלזיה בארץ הפלאות היא להקה מרכזית,באמת אחלה להקה,אחלה שירים ואחלה כיסווים אבל אף אחד לא יתייחס אליהם ברצינות, ככה גם לאחיות פיק, בוא נגיד ככה,לא כל כך הרבה אנשים התייחסו לכרטיסים האלו בהופעה של היהודים שהייתה ביום ראשון, אבל לעומת זאת בהופעה שהייתה לא מזמן של בוטן התייחסו מאוד ברצינות...

למעלה