אני לא מרוצה...

אני לא מרוצה...

עברי כנראה לא מופיע ברוק עצמאות, בעיר הנחמדה-ראשון, הוחלט מסיבה לא ברורה לתת את זכות בחירת האומנים ברוק עצמאות לנו, מוזר-בהחלט חריג-גם כן מישהו באמת עונה-בצורה מוזרה וחריגה לא... לאף אחד לא אכפת, משמע-רוק עצמאות השנה יהיה עם רוני,סאבלימינל,ועם כוכבי כוכב נולד, עם כל הכבוד לכל ה(לא) אומנים שציינתי למעלה אני חושבת שצריך להביא גם את עברי לידר,ירמי קפלן,דיאלזיה,מוניקה סקס,בוטן,לונה פראק,סער,אביב גפן,שייגעצ ואנשים טובים אחרים... הבעיה-שבכרטיס שחולק אפילו לא טרחו לציין את עברי לידר בעוד שאת היהודים ציינו פעמים (עם כל הכבוד להם-הם יכולים להסתפק במשבצת אחת) התוצאה של זה הייתה שבכל ההופעה של בוטן מתוק בקרקס אני הלכתי לסמן את עברי לידר בכל הכרטיסים בתור ה"אחר" (וזה באמת קשה לכתוב עברי לידר מאות פעמים) השאלה היא מה עושים? רוק עצמאות בלי עברי?

tamar010

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gifNO WAY

אין מצב כזה בחיים! אני מבקשת מכל תושבי ראשון להצביע עבור עברי.. . לפני שנה היה כזה מושלם הוא עלה בזריחה והיה ממש יפה..... השנה אני תכננתי לבוא..אבל בלי עברי??? נו מילא ברור שאני אבוא.. אבל הוא חייב להיות שם...!

mesh33

New member
למה לראשון????

טוב, האמת בכל עיר שאני מעלה על דעתי התוצאות היו כוללות את סאבלימינל רוני וכוכבי כוכב נולד. אין מה לעשות, רוק עצמאות כבר לא באמת רוק. אוף!!! מה קשה לעשות 2 מופעי עצמאות, אחד רוק עצמאות והשני לכל שאר חובבי הגורמטים למינהם.... די!! אני חייבת להפסיק להשמע כמו איליטה מתנשאת!!! מה נסגר איתי?????? ולא אכפת לי!!! עברי יהיה שם!!!!!

ראשון?! בוחרת ברוני!? בעע לאאא...

המארגנים (אבא של רוני) בוחר ברוני השאלה היא מה עושים? אני רוצה את עברי ולא את סאבלימינל

blue pill

New member
אהממ.... גזענות?

אני אוהב רוק ויש לי גורמט שאני נורא אוהב אותו.... נעלבתי קשות....

mesh33

New member
אמרתי שנשמעתי יותר מדיי מתנשאת

ואיליטיסטית..... אני מצטערת...... אבל אני עדיין עצבנית מזה שרוק עצמאות יפסיק להיות רוק......

blue pill

New member
בזה את צודקת

רוק העצמאות ממש התקלקל..... באמת היה טוב אם הוא היה חוזר למה שהוא היה פעם, ועדיף בחיפה....

RozeMary

New member
שנה שעברה הוא דיי אכזב

ציפיתי כל הערב.באתי בשביליו בסוף הוא שר 3-4 שירים ויחד כשהיהודים שרו אולי דיסק וגם אביב גפן שלא ירד מהבמה... אפילו לסאבלימינל נתנו יותר שהם בכל לא רוק (לפי עד כמה שאני יודעת ) בכל אופן..עברי כן מופיע ברוק עצמאות זה לא מסתכם בכוכבי כוכב נולד וכאלה אם הוא לא מופיע..אין מה לחפש שםם :\

עברי כן יופיע! ../images/Emo26.gif

אתמול הייתי בהופעה של היהודים, וחילקו פליירים בקשר לרוק עצמאות, והיה כתוב את האומנים שיהיו ועברי היה בינהם (כמובן) ואולי גם רוני והאחיות פיק (וכל מיני מפלצות למינהן) גם יופיעו, אבל אף אחד לא אמר שעברי לא יופיע..

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאיך היה אתמול בהופעה?

כמעט ואני גם באתי....

למה האחיות פיק למה??.. רוני??...

גררררר.. תהיה שם פקצ"יה שלמה
וגם על סאבלימינעל אפשר לוותר בכיף.. עלק רוק..
אני בהחלט מקווה שעברי יהיה.. ומי שלא מכיר אותי- היי, אני טל
הייתי פה פעם, מציצה פה ושם.. אז היי

גם אני הייתי בהופעה,

מה שהיה שם זה את הפליירים החדשים, בהופעה של בוטן (שהיתה לפני שבוע,והייתה מצוינת) עברי לא היה כתוב, ושוב,היהודים כיסו 2 משבצות... אבל הם באמת היו חמודים אתמול, במיוחד בסוף עם ג'קי..

לדעתי צריך להחרים את 'רוק' עצמאות.

הם מזלזלים בנו יותר מידי,צריך לשים לזה סוף מתישהו. הם יכולים להביא כמה אלפי אנשים גם בלי לתקוע את סבלימינל,רוני או כל החרא הזה,והם מעדיפים לפנות לקהל איכותי,אז שייתקעו איתם 3 וחצי שירים של עברי לידר לא שווים 95 שקל פלוס לשמוע באוזניים חרא של מוזיקה(אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה)פלוס להיתקע עם 'קהל איכותי'.

להחרים? ובאמת אנשים לא יגיעו?

זה רוק עצמאות, זה האירוע אולי הכי מענין בראשון, אין מצב שהחרם הזה יעבוד, וגם אם 100 אנשים (מספר לא הגיוני בכלל) לא יבואו,זה לא ממש ישנה למארגנים, אני מצטערת-אבל אני לא חושבת שאפשר לגרום ל100 אנשים לא להגיע, שלא נגבר על 300 ו500

S h A b i T

New member
גם 300-500 לא יפריע להם

אנחנו מדברים פה על מקום שיכול להכיל קרוב ל15,000 איש.. 300 כרטיסים לא ישנו להם הרבה.. ומה שמעצבן, שהאמנים היותר מובילים, כמו עברי לידר, היהודים, דנה ברגר, אביב גפן[..] באמת עולים קרוב ל4-5 שירים.

אפשר לנסות

צריך שאנשים שבאמת אוהבים רוק(ובתמימותי אני נוטה להאמין שרוב מי שהולך לשם כן אוהב רוק,מצד שני-אין לי מושג איך אפשר להודיע לכולם..)לא יילכו או את יודעת מה,כן ילכו אבל ישרקו בוז בכל ההופעות שלא רוק,או יזרקו על כל המופיעים שאינם רוק עגבניות(ולמרות שאני נגד אלימות,הפעם זה למטרה מעולה.התקשורת תקפוץ על הסיפור ואז יהיה אפשר להתלונן ששדדו לנו את 1 מאירועי הרוק האחרונים בארץ) לא יודע בדיוק מה או איך,אבל חייבים איזשהו פרובוקציה כדי לשנות את זה,אחרת כל שנה זה ימשיך להיות יותר גרוע.כי להתלונן בטוח לא יעזור.הם שמים עלינו זין,ומה שחשוב להם זה הכסף,הכיס.ושם צריך לפגוע בהם.

למעלה