אני לא מרגיש טוב!!
M Monster Of Glory New member 1/7/05 #35 היי, אני מכירה אותך מאיפשהו... חשבתי שאני היחידה מפורומשינה פה מה המצב, ילדה?
מ מתה על בן ודורין New member 27/6/05 #3 אז תשב../images/Emo13.gif ואם אני ישב אני ירגיש טוב זה לא עוזר אני לא מרגיש טובבבבבבבבבבבב לא טוב לייייייייייי אני מרגיש שלא טוב לייייייייי תמיר תעשה לי ילדדדדדדדדדדדד אני מתה עליוווו
אז תשב../images/Emo13.gif ואם אני ישב אני ירגיש טוב זה לא עוזר אני לא מרגיש טובבבבבבבבבבבב לא טוב לייייייייייי אני מרגיש שלא טוב לייייייייי תמיר תעשה לי ילדדדדדדדדדדדד אני מתה עליוווו
I IkMfNiY New member 27/6/05 #4 תמיר זה השחקן או הדמות? ../images/Emo42.gif פשוט לא קלטתי את השם שלו בסדרה :X איזו דמות שולטת ! יעל
I IkMfNiY New member 28/6/05 #10 הוא סנטיסט מדהים ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif איך בטי אומרת את זה? :X יעל
S Sweet Misery New member 29/6/05 #14 אני לא יודעת, אבל מה שבטוח זה שאפשר למצוא אותו במחלקה הפסיכומטרית ג' בתל השומר.
ג גוליאנה 3 New member 30/6/05 #26 אני דונאת מי שקואים לו דנה ויעל אבל הכי אני שונאת את דנה בלו וטליה חחח דנה בלום המעפנה וטליה הפוסתמה נכון?
אני דונאת מי שקואים לו דנה ויעל אבל הכי אני שונאת את דנה בלו וטליה חחח דנה בלום המעפנה וטליה הפוסתמה נכון?
ס ספירוושש New member 28/6/05 #11 קוראים לו.. קוראים לו במציאות תמיר אני יודעת כי הוא ידיד של בת דודה שלי