אני לא מרגיש טוב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני לא מרגיש טוב ../images/Emo10.gif

כואבים לי נורא הפרקים- בעיקר הברכיים וזה מקשה עלי ללכת. מחר אני מתחילה לעבוד בקופת חולים בה אני מטופלת וזה מפחיד אותי רצח כי כולם מכירים אותי שם ואני צריכה להוכיח את עצמי ובכלל לא מרגישה שאני מוכנה. אני חושבת שזה מה שמשפיע עלי וגורם לי להרגיש לא טוב. אוףף מקווה שיהיה בסדר. הולכת לנוח כי אני עייפה כל הזמן וכואבת וגם פורחת

היי שירונת

מצטערת לשמוע שאת לא מרגישה טוב וזה בטח מתעצם עקב העבודה החדשה והצורך שלך להוכיח את עצמך איך את מחזיקה מעמד בעבודה החדשה? גם אני בימים האחרונים כפי שכתבתי מרגישה פחות טוב יותר חולשה וסחרחורות והרגשה של חוסר יציבות מעצבנת מחר יש לי פגישה עם המדריכה לגבי העבודה החדשה ודיברתי עם המנהלת היא הסכימה איתי שבאמת רוב העבדוה תתרכז בעבודה טיפולית הקמת של קבוצות טיפוליות לילדים ועבודה פרטנית לילדים ואת העבודה על תוכניות מניעה לאלימות וכל מני כאלו אשאיר לעבודת הצוות והנחיית צוות והם כבר יעשו את זה עצמאית בכיתות כך שזה מפנה אותי יותר לעבודה הטויפולית שאני באמת אוהבת אחר-כך יש לי יום ארוך בהתמחות משעה 14:00 - 19:30 הבעלול במילואים כל השבוע אימא שלי באה לעזור לי עם הפייה הקטנה בימים שאני לא נמצאת שיהי לכולנו שבוע טוב

ל3

New member
הי פיונת

קודם כל תרגישי טוב ממי ואני מקווה שהסחרחורת תעבור מהר. איך אני מסתגלת בעבודה? במילה אחת- ק-ש-ה!!!!!!!. העומס רב, יש מלא דברים חדשים ללמוד שאני לא יודעת, לחשב תרופות נכון, באיזה מחטים להשתמש בזריקות השונות, איך לדללל את החומרים של הזריקות, בדיקות דם אני לא תמיד מצליחה למצוא את הוריד, לקרוא נכון בדיקות שתן בסטייק, לעשות א.ק.ג בצורה הנכונה ועוד עוד הרשימה ארוכה. זה מאוד מלחיץ אותי שאני לא יודעת במיוחד שצריך אחרי כל פציינט להכניס את כל מה שעשית בתוכנות מסובכות במחשב ומאוד קשה לי עם זה. מחר אני עובדת בקופת חולים שלי שבה אני מטופלת וכולם מכירים אותי ואני אצטרך להוכיח את עצמי יותר מבמקומות אחרים. אני לא יודעת אם אני אשאר במקצוע הזה או אחזור למה שהייתי קודם אני נותת לזה נסיון של עוד כמה ימים ונראה אבל לבנתיים מאוד מאוד קשה לי כי אני גם טיפוס מאוד פרפקציונסטי ואם דברים לא מסתדרים לי כמו שאני רוצה אני לוקחת את זה מאוד קשה. אבל נראה....... בנתיים לא טוב לי והלחץ הזה גם משפיע עלי פיזית

1ט ל י

New member
בקשר לקשיים שאת מתארת,

אלו דברים שבאים יותר בקלות עם הזמן. בקשר לגודל של המחטים, תעשי לך להתחלה טבלה. איך צריך לדלל את החומרים בד"כ רשום על החומרים, האק"ג באמת לא פשוט, אין שרטוט על המכשיר עצמו? אחרי כמה פעמים זה בא באוטומט. למצוא ורידים את צריכה שמישהו עם סבלנות יסביר לך לאט לאט. זה מה שעזר לי. זה לוקח זמן לזכור הכל בע"פ, ועוד ללמוד תוכנות תוך כדי באמצע כל הלחץ. אני כותבת את זה, וכולי קנאה שיש לך את האופציה להתעסק בזה... אני לא מסוגלת לעמוד בלחץ כזה כרגע. והלחץ שיש לך מכך שחיים נמצאים בידיים שלך, גם זה עובר... אבל כל זה לא קשור אם לא טוב לך. אסור לך לסכן את הבריאות שלך. לא הפיזית ולא הנפשית. את צריכה לעשות חשבון נפש, ולהרשות לעצמך ללכת עם הרצון שלך.

שירי ../images/Emo25.gif

2 סטירות אני אתן לך אם לא תרגעי
הלחץ הנפשי שלך גורם לך להרגיש לא טוב. את צריכה להרגע
את צריכה לנשום עמוק ולהגיד שהכל יהיה בסדר, שיש לך עבודה, שזה מה שלמדת עבורו כל כך הרבה זמן, השקעת מאמצים, אנרגיה, מחשבה, אהבה ועכשיו הגיע הזמן ליישם את הנלמד

1ט ל י

New member
עם בדיקות הדם והעירויים וכו'

את יכולה לבוא אליי עם ציוד, ולהתאמן עליי. תאמיני לי- זה יעזור

למעלה