אני לא מרגישה כלום

מצב
הנושא נעול.

tanit1

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif

את מעודדת אותי מאד
את כל כך צודקת תמיד אחרי החזרה היו לי תחושות בחזה בבטן ועוד כל מיני ולא היה הריון אולי הפעם הגוף מתכוון ברצינות ,אולי. עוד כמה ימים נדע בינתיים יש לי כל כך הרבה דברים לעשות כך שאני מקווה שזה יעביר לי את הזמן
בהצלחה

האם תוכלי לספר לי איך עשית את התהליך מארצות הברית? אני גם גרה שם ומעונינת - כאן זה בלתי אפשרי מבחינה כלכלית תודה

שיהיה לך בהצלחה מכל ה- ../images/Emo23.gif

את מעודדת אותי מאד
את כל כך צודקת תמיד אחרי החזרה היו לי תחושות בחזה בבטן ועוד כל מיני ולא היה הריון אולי הפעם הגוף מתכוון ברצינות ,אולי. עוד כמה ימים נדע בינתיים יש לי כל כך הרבה דברים לעשות כך שאני מקווה שזה יעביר לי את הזמן
שיהיה לך בהצלחה מכל ה-

לדעתי התחושות בשלב כה מוקדם נובעות

כשהייתי בהריון דווקא לא היו לי תחוש
ות וכשלא הייתי בהריון כן היו לי תחושות. תחכי עוד כמה ימים ותעשי את הבדיקה וזהו. מנסיוני, לפחות, התחושות משקרות.
לדעתי התחושות בשלב כה מוקדם נובעות
מהראש. מהרצון והשאיפה. ולא באמת תחושות פיזיות.

היום זה היום שבו תדעי. תחשבי חיובי

אני לא מרגישה כלום
עברו 10 ימים מאז ההחזרה ואני לא מרגישה כלום כלום האם זה מסמל שאין כלום? ולא יהיה הריון????????? אנא כיתבו לי על התחושות והאם היו הריונות למרות אי אלו סימנים. אני קצת דואגת למרות התנאים האופטימלים שהיו לי. האם יתכן שבגלל שאני היפראקטיבית אני לא מצליחה אולי??????? אני משתדלת לא לעשות מאמץ פיזי אבל אני כל הזמן בתנועה. אני מאבדת כוחות וקצת קשה לי. אני יהיה בסדר סתם תפסתם אותי בדאון. נקווה שמכבי תנצח היום אז כולנו נהיה קצת יותר מאושרים מגיע לכולנו . חג שמח ושבת שלום
אני הייתי כבר 5 פעמים בהריון ואף פעם לא הרגשתי כלום. אז תראי שיהיה בסדר. עם נתונים כמו שלך - כבר אמרנו שיהיו לך לא אחד אלא
+
+
+
לא שאני מאחלת לך את זה. לדעתי מספיק ועדיף לכולם בבודדת ולא בצרורות.
היום.

לריה

New member
מה קורה אצלכם את נוסעת????

אני הייתי כבר 5 פעמים בהריון ואף פעם לא הרגשתי כלום. אז תראי שיהיה בסדר. עם נתונים כמו שלך - כבר אמרנו שיהיו לך לא אחד אלא
+
+
+
לא שאני מאחלת לך את זה. לדעתי מספיק ועדיף לכולם בבודדת ולא בצרורות.
היום.
מה קורה אצלכם את נוסעת????
מה קרה עים כל ההריונות שציינת. ??? את מעודדת מאד . נקווה שאכן כך מחזיקה לכם אצבעות

הרמוניה

New member
אצלי כל פעם היה אחרת.....

אני לא מרגישה כלום
עברו 10 ימים מאז ההחזרה ואני לא מרגישה כלום כלום האם זה מסמל שאין כלום? ולא יהיה הריון????????? אנא כיתבו לי על התחושות והאם היו הריונות למרות אי אלו סימנים. אני קצת דואגת למרות התנאים האופטימלים שהיו לי. האם יתכן שבגלל שאני היפראקטיבית אני לא מצליחה אולי??????? אני משתדלת לא לעשות מאמץ פיזי אבל אני כל הזמן בתנועה. אני מאבדת כוחות וקצת קשה לי. אני יהיה בסדר סתם תפסתם אותי בדאון. נקווה שמכבי תנצח היום אז כולנו נהיה קצת יותר מאושרים מגיע לכולנו . חג שמח ושבת שלום
אצלי כל פעם היה אחרת.....
הצרה היא שהריון צעיר ומחזור-מתנהגים באופן מאוד דומה. לא נותר אלא לטפס על הקירות בשלבים האלה ולקוות לטוב.... הרמוניה

שירהחי

New member
ללריה

אני לא מרגישה כלום
ללריה
מניסיוני יש תחושה של עייפות מאד גדולה. (הולכים לישון בשמונה בערב..) כמו כן יש תחושה של גודש בחזה (כמו לפני מחזור). אבל אם את היפראקטיבית, יתכן שאולי בגלל זה אינך מרגישה את עייפות. נראה לי שלא ניתן לדעת לפני הביטא, וצריך לחכות 14 יום, בגלל שנדמה לי שכל עוד לא עברו 14 יום התרופות יכולות להשפיע על תוצאות הביטא.

I N K A

New member
הכוריגון משפיע

ללריה
מניסיוני יש תחושה של עייפות מאד גדולה. (הולכים לישון בשמונה בערב..) כמו כן יש תחושה של גודש בחזה (כמו לפני מחזור). אבל אם את היפראקטיבית, יתכן שאולי בגלל זה אינך מרגישה את עייפות. נראה לי שלא ניתן לדעת לפני הביטא, וצריך לחכות 14 יום, בגלל שנדמה לי שכל עוד לא עברו 14 יום התרופות יכולות להשפיע על תוצאות הביטא.
הכוריגון משפיע
כוריגון משפיע על תוצאות הבדיקה מכיון שהוא מופק משתן של נשים הרות ומכיל את הורמון ההריון. נדמה לי אבל שהוא משפיע רק 10 ימים ולא 14, כי ידוע שניתן לעשות את בדיקת ההריון לאחר IVF ביום ה-12 לאחר ההחזרה. בכל אופן לריה גם אני היפראקטיבית ואפילו בלי להכיר אותך אני בטוחה שאני יותר היפר ממך
. אני חייבת להצטרף לכולם בדיעה שלא להתיחס לבדיקות הביתיות שמתבלבלות ללא הכרה, ואם עשית בדיקה ביתית יום אחד מוקדם מרמה מסוימת של הורמון ההריון, היא עלולה לא לגלות אותו ולפספס. עשי בדיקת דם וחיסכי לעצמך ימים מיותרים של מתח ועצבים. מחזיקה לך אצבעות ושיהיה ב ה צ ל ח ה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה