אני לא מרגישה (ט)

• פותח הנושא Amory
  • פורסם בתאריך

Amory

New member
אני לא מרגישה (ט)

אני לא עצובה ולא רע לי ולא טוב לי ואני לבד ואני לא מתקדמת ואני לא מרגישה כלום בא לי להרגיש משהו בא לי לפגוע, להיפגע, לשנוא את עצמי או לאהוב ולהיות שמנה או רזה אבל להיות משהו הכלום הזה לא מתאים לי לא נסבל אולי זה התרופות אולי זה לא לחשוב כל היום על איך אני יורדת במשקל זה לא משנה אני רק לא רוצה עוד מהכלום הזה

levshavur

New member
לאמורי

שלום לך אני חושבת שה"כלום":הזה החסימה הרגשית הזאת תעבור לך יגיע שלב שבו זה ייצא החוצה גם לי לפעמים יש תקופות כאלה אבל זה נגמר ואז הרגשות נשפכים החוצה וזה לא קל אבל אפשרי... לבשה

Amory

New member
סליחה (טריגר!!)

זהו. אני לא אוכלת. לפחות יומיים שלושה בשביל ההרגשה, בשביל האתגר ההצלחה השקט בשביל להיות פניוה לעשות דברים אחרים ללמוד למבחנים האלה כבר ולהצליח אולי גם. בשביל לנוח לאגור כוחות, זה נשמע כמו פרדוקס זה נשמע כמו משהו טפשי לא אכפת לי מבחן התוצאה הוא שעומד לפני אני לא יודעת איך אפשר אחרת להתייאש אז אני מתייאשת ככה לא מעניין אותי אני לא מעניינת אותי

levshavur

New member
:לאמורי
(ט)

שלום לך היה לי עצוב לקרוא את מה שאת כותבת, לצום זה לא פיתרון...להפך הגוף הוא כמו מכונית צריך דלק אם תמשיכי ככה גם לא יהיו לך כוחות וריכוז כדיי להתכונן ולעשות את המבחנים. את עושה את ההפך ממה שבאמת צריך לעשות....אני הגעתי פעמיים למיון בגלל הצומות האלו והחוסר במיים ואפילו שזה היה בחורף כששותים פחות מים.... לצום זו מחשבה חולה ואפילו את כתבת שזה כמו פרדוקס אז באיזה מקום את מבינה שזה לא טוב...בעיניי זה כמו סוג של פגיעה עצמית... בבקשה אל תמשיכי עם זה... לבשה.

Amory

New member
תודה... באמת

באמת שאני מנסה ואני יודעת ההיגיון יודע אני חייבת להתחבר אליו להיגיון זה ההגיוני ולא החולה חייבת

ועכשיו שהוצאת את כל הדיבור החולה הזה החוצה,

ברור לך שזו לא הדרך ושלעשות דברים כאלו רק יוביל אותך למקום רע יותר? אגב, לצום זה לא אתגר גדול. האתגר הגדול הוא להצליח לנצח את כל התרבות החולה הזו, את החולי האישי שלך, ולהיות שלמה עם עצמך, ולא להסכים להזיק לעצמך.

Amory

New member
שקילה עוד מעט (ט)

רק לנשום רק לא להילחץ רק לא לקבל החלטות מטפשות לנשום

היי.

אני מזכירה שהמשקל לא מעיד שום דבר על התכונות שלך, היכולות שלך, כמה את ראויה לאהבה ולכבוד, כמה כשרונות יש לך, כמה את חברה טובה. משקל הוא משקל. אי אפשר להתעלם ממנו אבל חייבים לזכור שהוא לא חזות הכל. נשימה עמוקה, את תהיי בסדר לא משנה מה המשקל יגיד היום. את בסדר, וזה לא תלוי בכמה קילוגרמים את שוקלת.

Amory

New member
המון תודה, אז באמת... (ט?)

כמו שחשבתי, עליתי. זה הרעיון אני מניחה. ו... נכון לכרגע, זה לא מרגיש כל כך רע. אפילו באופן קצת מוזר זה מרגיש קצת... חסר הרגשה... כאילו הצורך לעשות מזה סיפור, להיות דרמטית, להחליט החלטות מטופשות כמו לרדת בחזרה הצורך לא כל כך שם. אני לא באמת שמחה מזה, לא צריך להגזים אבל איפשהו זה כן הרבה פחות היסטרי ממה שחשבתי שארגיש כבר כל כך הרבה פעמים עליתי/ירדתי/נשארתי/עליתי/ירדתי...... שזה מרגיש כבר חסר משמעות אני רק רוצה שיהיה לי מצב רוח, וקצת יותר שקט. אני מנסה להיות סבלנית. מנסה... לקחת נשימה עמוקה ולהמשיך.

למעלה