אני לא מרגישה טוב

אני לא מרגישה טוב

מיום רביעי מרגישה חולשה וסחרחורות ומעין תחושת עילפון אני מניחה שהמחזור שקיבלתי לא מוסיף לזה השבוע וזה מעצבן אני מצפה להרגיש טוב יותר עם הפלקוניל אני לוקחת אותו כ- 27 ימים וכבר הרגשתי יחסית טוב ועכשיו עוד פעם......... וחוץ מזה אני צריכה להתחיל לעבוד ב"יס במשרה הטיפולית וזה כולל קבוצות טיפוליות שיחות ועבודה של הנחיית צוות אבל מה שאני שמחה שלא וויתרי לעצמי היום ועם החולשה הלכתי להתמחות ונפגשתי עם המטופלים וגם הייתי בישיבה בהתחלה הרגשתי שנאי עומדת להתעלף אבל לא התעלפתי...... ופשוט שקעתי בעבודה עם המטופלים שמתי את הכל בצד והייתי פנוייה עבורם הלוואי שאני ארגיש טוב יותר ---------- מחר יש לי יום בבית בו אני אמשיך לבנות תוכניות , לקרוא מאמרים באנגלית, להכין את ה- case stady לעוד שבועיים בתחנה וכולי הבעלול במילואים ומאוד מתגעגע מתי אני ארגיש טוב? לפעמים פשוט בא לי להעיף את הכל ולצעוק תנו לי להרגיש טוב רק את זה זה הכל! אני רוצה להיות הבן-אדם שהייתי לפני הלידה , לפני שנה וחצי ולפני שהכל התחיל אני עדין באבל על השיוני העצום בחיים שלי אני לומדת להסתגל לזה אבל מדי פעם זה כל-כך קשה עדיין

gaia20

New member
דארלינג....

קודם כל - תרגישי טוב! ודבר שני - תני לפלקווניל עוד קצת זמן... התגובה לתרופה, כפי שאת רואה, אינו מיידי. חוץ מזה, מצד אחד - אני שמחה לשמוע שאת לא מרשה למצב לעצור בעדך, ממשיכה עם המטופלים ועם ההתמחות, אך מצד שני - שימי לב היכן הגבול. אם את מגיעה לסוף היום מעולפת, או כמעט מעולפת, או בדרך להתעלף..... זה כבר לא כל כך טוב. אני יודעת שהכל עמוס וקשה ואת רוצה להספיק הכל אבל הפייה שלך צריכה אמא מתפקדת עד כמה שניתן ואם את מגיעה לסוף היום כשאת באפיסת כוחות וכל מה שאת רוצה זה רק לשים את הראש ולהירדם, הקטנה שלך תרגיש את זה כמובן
מחר יום חדש. תתחילי אותו כשאת מרגישה טוב וזה בפקודה גברת!

כן צריך סבלנות../images/Emo41.gif

אני כל-כך רוצה כבר להרגיש טוב........ שאין לי סבלנות שוב לתקופות הלא טובות השבוע שבועיים שהרגשתי טוב היו כל-כך נחמדים וגם טוב יחסית למה שהיה את צודקת לגבי הפייה הקטנה וזו הסיבה שלא חזרתי למרכז של נוער במצוקה אבל רציתי נורא להרגיש שבכל זאת אני קצת עובדת מעבר ללימודים ולהתמחות שגוזלים את מרבית השבוע והעבודה שהציעו לי , קרובה לבית ובתחום שלי אז......... הסכמתי מדובר ביום של 6 שעות ועוד יום של 3 שעות - אבל ההכנות לכך מרובות אני משתדלת מאוד כשהיא מגיעה הבייתה להיות נטו איתה מהשעה 16:000 ועד השעה 20:00 בערב שהיא הולכת לישון וכמובן בסופי שבוע

matyc

New member
מקווה שהיום יהיה יותר טוב

אם את לא מרגשיה טוב את חייבת להאט קצת תשמעי לגוף שלך הוא אומר לך מה הוא צריך תחזיקי מעמד

ל3

New member
פיונת יקרה../images/Emo10.gif

אני מצטערת לשמוע ממי שאת לא מרגישה טוב אני באותה סירה כמו שלך- כאבי פרקים, חולשה, עייפות ופריחות. מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב ממי. תחזיקי מעמד שולחת לך
ענקי ענקי שירי

תודה רבה שירי../images/Emo140.gif

היום אני עדין מרגישה חלשה ומסוחחררת אבל השתדלתי לנוח היום יותר בבית עד שלקחתי את הפייה הקטנה עשיתי קצת את העבודות שלי על המחשב ובתרגום אחר-כך טיילנו קצת עם הפייה אבל נורא מבאס להרגיש את ההרגשה הלא טובה והחולשה דיברתי היום הם הרופאה שלי והיא אמרה לחכות עוד שבוע ואז אולי היא תעלה לי את המינון

אני גם מקווה שיהיה יותר טוב בכלל ../images/Emo24.gif

איך את מטי? איך הלימודים? גם לכם יש חמישים אלף מאמרים באנגלי לתרגום?

פייה!

מזדהה מאד עם הקושי בהסתגלות למחלה. גם אני הייתי בטוחה בתחילה שלעולם לא אתרגל למצב ותמיד אמשיך להיות עסוקה במכאובי, תרופותי ורופאי במשך רוב שעות היממה... אני רוצה לעודד אותך ולומר לך שעם הזמן, עם תמיכה ועידוד של הסביבה ועם השיפור במצב בעקבות הטיפול, לומדים לחיות עם הלופוס ואפילו, לא תאמיני- לא תמיד לזכור שהמחלה בכלל קיימת. ואומרת לך את זה אחת שסבלה מאד מאד לפני פחות משנה מלופוס קשה, שקיבלה מנות של סטרואידים שיכולות לחסל פיל הודי מגודל... שהיתה שקועה ביאוש ובדכאון עמוק וכל יומה חג סביב נושא המחלה... יש תקוה!!!!!! ולגבי הפלקווניל, בזמנו, כשהתחלתי לקבל פלקווניל 200 מ"ג בוקר ו200 מ"ג בערב. הרופא שלי אמר שלוקח 4 חודשים עד חצי שנה עד שהפלקווניל מתחיל להשפיע ובטח לא תוך חודש. אני קיבלתי ועדיין מקבלת הרבה תרופות נוספות כך שלא יודעת להגיד את תופעות הלוואי הספציפיות של הפלקווניל. מה שברור, שב27 ימים הוא בטוח עדיין לא משפיע ואם הרגשת טוב זה כנראה סתם מזל!!!!!!!!!!!!!!! רק בריאות ואל תגזימי בעבודה בתקופות החלשות.... כבשה

מאוד מעודד לשמוע../images/Emo24.gif

שאת מרגישה טוב יותר ושלפעמים אפילו שוכחת מהמחלה דיברתי עם הראמטלוגית שלי והיא אמרה שניתן לפלקוניל עוד שבוע ב- 200 מ"ג ואם אני עדין אמשיך להרגיש חלשה ומסוחררת היא תעלה לי את המינון ל- 400 מ"ג לא נעים לי כבר לשוחח איתה כל פעם ולהציק לה אבל אין ברירה אני פשוט כל-כך רוצה להרגיש טוב

gaia20

New member
"לא נעים לי" מת מזמן ../images/Emo13.gif

אני אומרת שרופא שבחר במקצוע התובעני הזה ידע למה הוא נכנס. מה לעשות, מטופלים "נודניקים" כמונו יש הרבה...זה המחיר

למעלה