אני לא מצליחה

mondani5

New member
הי שירן יפייפיה

גם איילת התרגשה מכל בדיקה שעשתה ובוודאי מההפריה הראשונה,בהמשך התרגשה מכל אולטרסאונד בדיוק כמונו. כייף להזכר אירית

shiran 25

New member
אני מתרגשת

אני מנסה מהבוקר לשלוח הודעה אבל האינטרנט שלי עושה בעיות אני ממש מתרגשת למרות שאני יודעת שבשביל חלק ממכם אני עוד בחיתולים,אבל אני נהנית מכל שלב ושמחה לעבור עוד שלב. מחר אנחנו נוסעים לי-ם לבדיקות אחרי ששתיתי שבוע כדורים ואם הכל בסדר בע"זה נמשיך עוד שבוע ואז ההפריה וואו איזה התרגשות. אני ממש בדאוון בגלל המצב הכלכלי הקשה והמדינה המסריחה הזאת רק נטפלת לחלשים,אבל התהליך של הפונדקאות ממש נותן לי חשק אושר וכוח להמשיך. בברכה והצלחה "התמניה החדשה" נ.ב איזה כייף החזה גדל לי מהכדורים האלה. אולי אני אמשיך איתם גם אחרי התהליך במקום סיליקון.

מירבי*

New member
שירן מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אני יודעת כמה חכית לרגע הזה להתחיל את הטיפול, דיברתי אתמול עם ס' והיא נרגשת לא פחות ממך ומאוד מצפה להחזרה. נראה לי שעלית על פטנט מצויין, במקום סיליקון יש משהו אחר שעושה את העבודה
שיהיה בהצלחה יקירה

shiran 25

New member
מירב היקרה../images/Emo51.gif

מירבוש המתוקה, עכשו חזרנו מי-ם היה ממש כייף, ס' ו-ד',ממש מאושרים כי התוצאות מאוד משמחות והם גאים בי על האחריות שלי בלקיחת הכדורים בהתמדה, בהתחלה הם היו מתקשרים כל יום לשאול אם שתיתי כדור אבל אמרתי שזה נותן הרגשה שהם לא סומכים עליי,אז הם הפסיקו מהר להזכיר לי, ואמרו שהם רואים שיש להם עסק עם בחורה אחראית שלא צריך להגיד לה כל דבר כמה פעמיים,אז בעז"ה שבוע הבא נוכל להתחיל את ההחזרה. פגשתי את אמא של ד' בי-ם ונראה שהיא התלהבה ממני,זה עושה לי ממש טוב שהמשפחה מתעניינת בי(את יודעת שזה חשוב לי). באהבה,את גדולה מירב

היי שירנוש../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שיש התקדמות, כמו שאת שמה לב בימים האחרונים יש בעיה עם המסנג'ר וכמעט לא יוצא לנו לדבר
יאללה, מקווה לשמוע עוד בשורות טובות ממך ואת יודעת שהייתי באה אלייך אם הייתי יכולה... אבל מבטיחה לך אחרי הלידה לבוא לבקר (ועד אז כבר תהיי בהריון
) יאללה בובה נדבר יותר מאוחר פיני

shiran 25

New member
פנינוש יקרה../images/Emo23.gif

פנינה ושלושת הדובים החמודים אני מתגעגעת ונורא דאגתי לך,מקוה שאת כבר מרגישה יותר טוב שהכל יעבור בשלום ותהיה לך לידה טיבעית וקלה, המסנג'ר יותר טוב עכשו וניסיתי לקרוא לך אבל נעלמת כייף לדבר לפחות אם לא להפגש ואולי תבואי למפגש הבא אני אשמח לראות אותך ולדעת שבזכותי את כן באה מחכה לך במסנג'ר אוהבת אותך שירן

למעלה