אני לא מצליחה להרדם

Aurora Sky

New member
זו הייתי אני

מה זה המשתמש הזה?

Seasonal Beast

New member
אין לי מושג.

ריבוי משתמשים? בסופו של דבר כן נכנסת. יאי, אנחנו מיוחדים!

Gilado 69

New member
חחח.. לא התכוונתי לפלוטו..XD

עם מישהו מצליח להירדם עם פלוטו או 5 שנים אני נותן לו שקל וחצי [: התכוונתי לשירים כמו JOGA בעיקר (ת'אמת שלדעתי זה השיר שהוא הומוג'אניק טהור- התמצית של כל הדיסק) ואם את לא מצליחה להירדם רבע שמיעה של גירסת הדיסק של all is full of ahava ואת בחלום העשירי.. (וזה סתם כי היא נורא משעממת.. בניגוד לגירסאת הסינגל) וכן- גם וספרטיין יכול להיות אחלה אלבום-ערש

AnacondA2000

New member
קודם כל..

אני בן.. ואני לא זה עם בעיות השינה כאן.. חח עם "הומוג'ניק" לא הייתי ממליץ להרדם.. גם אם מדובר רק בשיר "יוגה" הוא לא כזה שקט. אולי עם אנרבל אפשר.. כן רק איתו. ו"אול איז פול אוף לאב" גירסת הדיסק הרבה הרבה יותר טובה מהגירסה של הקליפ..!

Gremshnit

New member
אני לא יודע אם יותר טובה,

אבל זה שיר הסיום המושלם להומוג'ניק. אחרי ההתפרצות, הגעשיות, המוות, הראגנארוק (פלוטו) - בא השקט המוחלט, הטהור. סוג של בריאה מחדש, בעולם חדש, שהכל מלא באהבה.

Gilado 69

New member
אני יודע התגובה הופנתה ל-Aurara Sky.../images/Emo3.gif

אני חושב שיוגה ממש מרגיע ויפיפה, כנ"ל לגבי אנרבל שהוא לא משעמם או משהו הוא סתם יפה ומרגיע. ו-AIFOL גירסת הדיסק הרבה יותר מרגיעה ומתאימה אחרי שמיעה של כל האלבום ואחרי סערת הרגשות שאתה עובר (כמו שגרמסשניט או מי שזה לא יהיה
אמר, ההתפצוציות הגעשיות המוות, השיאים, והרעש) פתאום בא אולי איז פול עוף אהבה- וסוגר את האלבום במין שקט מוחלט ויפה שכזה- לידה מחדש. אבל סתם ככה לשמוע את השיר בגרסת הקליפ זה די מרדים ופחות משמעותי- ואם זה שמיעה אחת אני מעדיף את גירסאת הסינגל..)

Seasonal Beast

New member
גרסת הקליפ לוקחת.

אני חושב שדייקת לגבי הגרסאות. אולי גם ביורק השכילה להבין את זה.

Gremshnit

New member
אומנם זה לא כמו Cover Me,

אבל אם תעצום עיניים ותתרכז עמוק במוזיקה, תגלה שגם גרסת האלבום יפהפייה. היא מכניסה אותך למעין טראנס שכזה. להאזין לכל הצלילים החלליים/תת-ימיים האלה, כלי המיתר, וכמובן הקול של ביורק. זו חוויה נדירה. אבל כן, אם ארצה להכיר למישהו את ביורק, או סתם להאזין למוזיקה ככה בכייף, גירסת הסינגל הרבה יותר כייפית. (צריך להגות את זה גְרֵמְ-שְ-נִיט. Gremshnit. אין לזה פירוש, סתם שיבוש שעשיתי ל"קרם שניט").

Seasonal Beast

New member
ראבק, כמה את מדברת?

תגידי שלום לחדשים, במקום לדבר על הצרות שלך. [אגב, היה לי טרמפ מת"א ב2. סיימתי ב1:30. בגלל זה לא התקשרתי. תכתבי את זה בדו"ח שלך].

AnacondA2000

New member
בגלל הגמר של האח הגדול?

ו4 שעות שינה? בשביל זה למות? :( יש דברים מגניבים יותר למות בגללם..

Vegvisir

New member
זאת לא זאת

שהרביצה פעם לאיזה כתבת ותמיד לובשת ברבורים?

למעלה