אני לא מצליחה להרדם

אני לא מצליחה להרדם

אני מודה שבדרך לתמונע עוד התחרטתי על ההופעה, כי מחר (היום ) כבר עובדים ומאוחר וכו' אבל ברגע שהחלה ההופעה- שמחתי שאני שם כל כך נהניתי אני באמת חושבת שההופעות עם הלהקה הן אחרת מאקוסטיות ואני אישית יותר נהנית איה מצחיקה (קיקי, לתאורנית- את יכולה להאיר את עצמך, אם הייתי מחקה את ערן צור , יונתן שפירא ועוד) איה מרגשת אהבתי את הביצוע לשיר של לאונרד כהן, בכלל, ההדרן היה טוב , השילוב של השיר עם חצי שבה אותי אישה עם שקיות
איה (ןהלהקה) מוכשרים כל אחד
יפה שתיאמו את הלבוש
כל פעם שהיא זזה על הבמה ועמדה בדיוק מעלי, טיפה זזתי אחורה כי זה הרגיש לא נעים
גם בשיר הפותח איך שבאה והתיישבה בצידי הבמה זה היה ממשיפה אני אוהבת שהיא טיפה שרה טיפה מדברת בקיצור לא ניתן לסכם הופעה שכזו במילים כל ביצוע הרס אותי אם נומי אם זהב שחור או כל שיר אחר ששמעתי בהופעה גיל והמצית- כל פעם קורע אותי מחדש

shanoosh

New member
תודה על התמונות !..

חחח אני ישבתי משמאלך ..! (ילדה עם ג'קט מנוקד ולבן) באמת היה מביך כשהיא באה בהתחלה לצד, היא ממש הייתה מולי !
למרות שלא היה אכפת לי באותו רגע, פשוט נהנתי מהשיר ! אבל, וואוו איזה הופעהההה !!!!!!!!!!! אין לי מילים ! ! ! ! ! ! אני לא יכולה לתאר כמה נהנתי !!!! זה היה פשוטטט פיצוץ, ענק, אדיר, מרגש, מצחיק, מדהים, כל מה שאפשר להגיד על הופעה מעולה !!!! היא הייתה ממש מצחיקהה !
ביונתן שפירא, קרעה אותי מצחוק ...! גם בקטע עם החיקוי של ערן צור !
היו כמה ביצועים שאהבתי במיוחד (למרות שאהבתי את כ=ו=ל=ם) אתה זורם אצלי בדם,
איזה ביצוע, חבל על הזמןןןןןן !!!!! האישה עם השקית, איזה שירר, פשוט גדוללללל !!!!!!!
אהבתי ת'משחק מילים בפזמון "אם אין צדק שיאכלו אותה" נחמד ביותרר ! זה שיר גם קליט, אחרי הפזמון הראשון כבר ידעתי לשיר אותו ...! אבל למה לא קוראים לזה רונה אומרת ? לא משנה ... נומי היה ממש מרגששששש !!!!!!
טניה, איי איזה כיףףף ! איך שרתי עם אחותי, איזה כיף זה היה !!! ממש עשינו הצגה מהשירר !!!
בקיצור כל מה שיש לי להגיד זה אחחח איזה תענוג, פשוט תענוג ! היה שווה ת'נסיעה הא=ר=ו=כ=ה ברכבת !

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלא קוראים לזה רונה אומרת כי....

האישה עם השקית זה הרבה יותר טוב
(לדעתי
) ["טניה במכולת" D:]

shanoosh

New member
דרך אגב, ראיתי שיש כמה אנשים מפה

רק לא ידעתי מי זה מי , חוץ מעדי, שכמעט הייתי בטוחה שזאת היא, אבל לא היה לי נעים לגשת ולשאול ...
מאחורי עדי, היו שלוש בנות, והיו גם כמה בשורה ראשונה שהלכו לרקוד באישה עם השקית . אם מישו יודע שאני מדברת עליו, מוזמן להגיד לי ...
ואם יש מישו שלא אמרתי, גם מוזמן להגיד לי ..!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאלה שרקדו היו-

חן (M r s BrightSide), ליאור (ליאוריק18), שיר (שונצצ) ואני
מאחורי עדי ישנו הילה (hilali1), אושרת (אושRתי) ורינת (perrinat) גם אנחנו ראינו אותך וחשדנו שזאת את
ראינו שממש נהנתן
!

רשמים מההופעה

הייתי אתמול בתמונע. הגעתי בלי ציפיות גבוהות כדי לשמוע זמרת חביבה. יצאתי הרוס. שירים טובים עיבודים מצויינים, אחד אחד. הומור עצמי ברמזים קטנים... אומץ בריא ("זהב שחור" כשיר המשך לעטור מצחך) בקיצור - עושה טוב על הלב. טיפים לשיפור - לחזק הצגת השירים (ולא חצי סיפור בלי פאנצ ליין ומייד אחר כך...בואו נשיר...) השיר "אל תאמיני" - מצויין כהדרן, פחות כשיר פתיחה. סאונד חזק ובעייתי לעיתים שפגע בהגשת השירים. חומר למחשבה - באמת צריך לעצור את יונתן שפירא באמצע השיר בשביל הדחקה של "באמאש'ך, תעשה לי ילדים" ?!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifברוך הבא../images/Emo140.gif

אני שמחה מאוד שנהנית ומסכימה איתך בהחלט שלאיה יש אומץ בריא
לגבי הטיפים- יש משהו בזה שצריך לחזק את הצגת השירים... "אל תאמיני" לדעתי מאוד מתאים כשיר פתיחה, אני דווקא אוהבת אותו שם... ולגבי הסאונד- אני לא הרגשתי את מה שאתה הרגשת, אולי זה תלוי במקום הישיבה.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיה מעולה!!!!

איך אני שמחה שהגעתי למרות כל הבעיות שצצו בדרך
... כמה זמן לא היה מופע להקה
זה היה פשוט כיף!! איך התגעגעתי לעיבודים האלה... אין לתאר!! היה באמת מדהים- היציאות של איה
, השירים... אחד-אחד... אני בעיקר אוהבת את "אתה זורם", "קיץ", "שיר אהבה פשוט" בהופעה, כי הם מקבלים משהו ממש שונה מהדיסק!! ו"טניה"...איזה כיף היה
כמובן ש"נומי"
בשלב מסויים קמנו לרקוד
זה פשוט דרש!! איך שמחתי לשמוע את "חצי" בהופעה אחרי שנייייים שהוא לא היה!! בקיצור ממש נהניתי... הייתי ממש צריכה מופע להקה כזה
או כמו שמתן אמר "היינו כבר חרמנים על השירים"
לגמרי! אחרי ההופעה עשינו בוק ללהקה (כי שיר ביקשה לקומונה--->בקרוב התוצאות המרשימות!) וגיליתי שגיל לא הביא לי את המתנות שהוא הבטיח לי!!!
ודיברנו קצת עם איה היה נחמד
והפעם יש לי עוד סקופ!!! כנראה שתהיה הופעה בטבעון החודש!! איזה כיף
אז תודה לכולם
וכן ירבו הופעות כאלה

למעלה