אני לא (!!!!!) מפחד מכלבים.

erlich

New member
אני לא (!!!!!) מפחד מכלבים.

זה נכון. אני לא מפחד מהם, אף פעם לא פחדתי. למה שאני אפחד? הרי הכלב הוא חברו הטוב של האדם. ובגלל שאני (בניגוד למספר אנשים) מחשיב אתת עצמי לאדם, אז אין לי בעיה להחשיב את הכלב כידידי נכון? בכל אופן, יחסי עם כלבים היו (עד היום) מאוד רגילים. הם תמיד נובחים עלי בהתחלה, אני מתקרב אליהם, בצורה לא מאיימת, נותן להם להריח לי את כף היד והם ישר נרגעים, אני מלטף אותם והכל נגמר. היום נשך אותי כלב. כן לא פייר הא? לא נשיכה רצינית מאוד, הייתי אומר רגילה. אתם יודעים דם והכל. הלכתי לחבר שלי כדי לרוץ איתו, והחלטנו שנקצר דרך החצר שלו, והכלב שלו שקשור רוב הזמן (נראה לי כל הזמן) ששומר על הבית ישר התחיל לנבוח כשהתקרבתי. בגלל שזה כלב יחסית מאיים (זאב, דוברמן, בוקסר... משהו כמו שהיה לי פעם בקיצור קילר רציני) אז חבר שלי, אילן, אמר שהוא יחזיק אותו. אני בלי פחד כאילן מחזיק את הכלב, הלכתי ליד, בלי להתגרות, בלי להראות פחד (כי לא פחדתי). והכלב כמובן ניער מעליו (בלי הרבה בעיות) את אילן וקפץ עלי לא זזתי (שוב כי לא פחדתי) ושלחתי את יד שמאל קדימה כדי שהוא יוכל להריח אותה להירגע לתת לי ללטף אותו וזהו. כמובן שלכלב כל הסיפור היה נראה אחרת - אני הולך לקרוע לו את הצורה עכשיו. בכל אופן הכלב נתן לי נשיכה ביד שמאל, ואני בלי הרבה חוכמות הכנסתי לו אגרוף עם יד ימין, לא יודע אם זה בגלל שאני חזק או בגלל שהפתעתי אותו או בגלל שפשוט הוא ריחם עלי, הוא שיחרר, ואני קפצתי אחורה למרחק בטוח. בכל הזמן הזה אילן הסתכל עלי בבעתה.... הוא נבהל יותר ממני :)))) בכל אופן שטפנו את היד, שמו יוד (בטח פולידין) ויצאנו לרוץ. כשחזרתי הבייתה, אז התחיל הקטע הקשה, אימא שלי.... רק הבדיקה שלה ששאר הגוף שלי בסדר יותר כאבה לי מהנשיכה עצמה. בכל אופן, לקחו אותי למרפאה (למרות שלא רציתי) ושם נתנו לי טטנוס (מגניב כזה בכתף) ואחרי זה חבשו לי (כאילו לא הייתי יכול לבד) את היד. אה ואתם יודעים מה הקטע המצחיק? נפרדתי מחברה שלי היום. אולי זה עונש מאלוהים? ארז.

erlich

New member
יופי עכשיו אני מגיב לעצמי...

העיקר הוא שאני עדיין לא מפחד מכלבים. ויש לי כוונה (לא משנה כמה נשיכות זה עוד יקח לי) להיות אחד מהאנשים הכי אהובים על הכלב הזה. ואני אעשה את זה. ארז.

-וונדי-

New member
לארז הגיבור !!

כל הכבוד !! נשמע שלחמת בגבורה בכלב...וגם זה שאתה לא מפחד מכלבים- מרשים, אבל זה לא בושה לפחד מכלבים ! אני הותקפתי פעם ע``י הכלבה של השכנים, וזה היה די מפחיד, כי היא הייתה הרבה יותר גדולה ממני, ולמרות שגם לי הייתה כלבה באותו הזמן, יש לי קצת טראומה מכלבים. ואני צריכה לשבור עכשיו איזה מיתוס- רוטווילרים הם לא נשכנים ! דלמטים הרבה יותר, וגם האסקים, פשוט כשרוטווילר נושך אז............. להית` וונדי

בתור בעל האסקי גאה...

אני לא מוכן שיכפישו את הכלב הנהדר הזה... הכלב שלי לעולם לא נשך או תקף אף אחד ולכן יש מקום להגן על כבודו :) חוץ מזה זה גזע מאוד מעניין ויפה לטעמי ו...זהו אביר שהיום כבר בעל גלגלים!

אבל...

האסקי זה באמת כלב נהדר,והוא גם הכי הכי יפה שיש!!! אחד שאני מכירה יש לו כלב כזה והוא ממש ממש חמוד ולא מזיק לאף אחד-להפך,כל הילדים מתים עליו,לעומת הדלמטי האוטיסט של אחד מהרוחב שלי ו..נווווווווו באמת,ארז,אתה לא קולט שהוא פשוט אוהב אותך? זה הכל מאהבה! ;-) אני

-וונדי-

New member
זה לא הכפשות !

כנראה שהכלב שלך הוא שונה, ויותר מחונך, אבל האסקים בד``כ די מופרעים, ואני מסכימה שהם חמודים ויפים, אבל בכל זאת... :) ביי

Black Star

New member
לא ממש נכון...

טוב, קודם כל בואו נבהיר משהו- אין כאן עד כדי כך מקום להכללות. עוד הבהרה- אף כלב לא יהיה נשכן ואלים אם הוא יקבל חינוך נכון. עכשו, מה שנכון זה שכן, לגזעים מסוימים יש אופי יותר אלים- או נאמר, הם יותר רגישים ותוקפניים. אם לא מטפחים בהם את האופי הזה, ונותנים להם חינוך טוב- אין הרבה סיכוי שהם ינשכו. אם, לעומת זאת, לא מדכאים את יצר התוקפנות שקיים אצלם, או אף מעודדים אותו (כל הערסים האלו שרוצים רוטווילר כדי שהם יכולו להרגיש חזקים... זה כזה ``פיצוי עצמי``...)- אז הכלב יגדל להיות יצור תוקפני שעלול לנשוך. כן. וזה נכון שדלמטים הם אכן כלבים בעלי אופי פחות נוח מטבעם. האסקי הם בעלי אופי סביר למדי. ולרוטווילר- לא סתם יצא שם רע. הגזימו מאוד בדיבורים עליו, אין מה לומר- אבל זהו אכן כלב בעל טבע יחסית אלים... אגב, בקשר למי שסיפר על הסן-ברנרד, זה ממש מוזר כי זה כלב עם טבע ממש רגוע מטבעו. אבל שוב- אי אפשר לעשות הכללות, גם לא בכלבים :)

Panther

New member
וגם בוקסרים לא

זה ידוע שבוקסרים משחקים ולא תוקפניים בכלל. יש לי בוקסר שאם מישהו חדש שאף פעם לא בא לבית שלי נכנס הוא משתולל אבל מהתרגשות, הוא בחיים לא היה נושך בן אדם שלא תקף אחד מבני המשפחה שלי.

hila la la

New member
אני אישית חובבת כלבים גדולה...

יש לי כלבה כזאת מתוקה.. וקוראים לה בובי... לא ננשכתי על ידי כלבים אחרים חוץ ממנה והיא כבר בת .. 7... יש לך כלב? הילה

Levinzone

New member
אירייז...

גם אותי נשך כלב.. אבל בתחת, לא ביד... אוף, זה מעצבן- ואחותי עוד צעקה עלי למה לא לקחתי את הפרטים שלו!! ואני הייתי קטנה, כיתה ב-ד בערך... ארז, תתחבר! -יעל-

מזכיר לי קטע מצחיק לגמרי לגמרי :)

LOLOLOLOLO :) זה היה קטע ענקקקקקקקקק ליד הבית שלי יש בית כזה עם מלא חיות .. תרנגולות .. כבשים .. סוסים .. כל מיני. פעם אחת כבשה השתחררה לרחוב :) ובדיוק הייתי בחוץ ... והיא התחילה לרוץ אחרי, ואני ברחתי ... והיא כל הזמן אחריי .. עד שהתעייפתי לגמרי .. עצרתי .. והיא כמעט נכנסה בי, אבל שינתה כיוון ... והיא השתוללה ברחוב וצעקה ... ויצאו מלא אנשים ... ואז כלב של שכנים שלי .. שהוא כלב זאב .. השתחרר .. והוא רץ אחריה.. ואז נשך אותה בתחת, והיא צעקה ממש. זה בטח נשמע עלוב .. אבל זה היה קורע לגמרי. יעל, אז כנראה שאת כן מועילה ! אההה ! הראתי לך מזה.

*may*

New member
הרפתקאותיי עם כלב סאן ברנרד מניאק

וענק ! אני עדיין זוכרת את זה.. (זה היה לפני שלוש שנים). זה היה באחד מימי שישי בלילה שהלכתי לבית של חברה שלי. בחוץ שכב הכלב שלפני זה מעולם לא פחדתי ממנו (למרות שרוב האנשים בקיבוץ כן פחדו ממנו..) אני דיברתי עם חברה שלי (היא הייתה לידי..) וליטפתי את הכלב ובדיוק כשאמרתי שהוא בכלל לא מפחיד ושהוא אפילו חמוד, התכוונתי להכנס לבית ואז הוא פשוט התחיל לנבוח וקפץ עליי וחסם אותי (הייתי בינו לבין האופניים שעמדו שם..) אם לא היו שם האופניים הוא היה מפיל אותי על הדשא.... והוא היה בערך בגובה שלי כשהוא עמד.. (בכל זאת, סאן ברנרד..) אני צעקתי אבל חברה שלי לא יכלה להשתלט עליו וגם היא צעקה ואפילו בכתה שם.. הוא רצה לנשוך לי את הפנים אבל לא- אני לא נתתי לא !:)-)) שמתי יד על הפנים והוא נשך לי את היד. לא נורא. בדיוק אחרי שהוא נשך אותי אבא של חברה שלי התעורר וקרא לו. ישר הכלב המניאק הלך וחברה שלי רצה אליי. לא הבנתי מה קרה בכלל, הוא קרע לי את המכנסיים והיד שלי הייתה לבנה לגמרי וכמעט ולא הרגשתי אותה. החזקתי אותה עם היד השניה אבל לא הרגשתי אותה. בהחלט ראיתי את המקום של הנשיכה. ואחרי כמה זמן היד התחילה לכאוב וישר עטפתי אותה במגבת קרה ובקרחים ואז התקשרו להורים שלי וישר התחילה הבהלה ולקחו אותי למיון שם נתנו לי טטנוס וזהו. וזריקת טטנוס כואבת גם אחרי שבוע. תמיד זה ככה. משהו כמו... חצי שנה אחרי שהוא נשך אותי- הוא התנפל על מישהי אחרת. אותה הוא לא נשך, הוא רק הפיל אותה על הדשא ושרט אותה.. אחרי שהוא התנפל עליה- שלחו אותו לאילוף. באמת תודה להם. אחרי זה הרבה אנשים אמרו לי שכשהם עוברים ליד הבית שלהם הם לוקחים אבן ביד ליתר ביטחון.. וההשפעה היחידה שלי מזה היא ש*לפעמים* אני מפחדת מכלבים גדולים.. אבל גם זה לא תמיד, רק כשהם באים אליי ומתחילים לרחרח אותי..ואם תהיתם למה אני לא מזכירה את הכלבים הקטנים- זה בגלל שיש לי כלבה קטנה ככה שאין לי בעיה איתם. מאז הייתי כמה פעמים בחדר אחד עם הכלב הזה אבל הוא לא התקרב אליי... אני אישית לא אתקרב אליו יותר בחיים.. סיפור דרמטי הא? :) מעיין. שלא מבינה את ארז שעדיין מתכוון להמשיך להתיידד עם הכלב שנשך אותו.

flowr..

New member
הדבר הכי קרוב

לנשיכה של כלב שקרה לי, היה לפני שנה- שנה וחצי בערך, כשהלכתי לי לתומי באיזור שקט בערב, אי שם ברמת גן. מקום שבדרך כלל מסתובבים בו הרבה כלבים. בלי אזהרה מוקדמת, רצו אליי משום-מקום 2 כלבים גדולים ואפורים עם עיניים צהובות. ידעתי שאם אני ארוץ, הם ירדפו אחריי יותר, אז... פשוט נעמדתי במקום.. הם גם עצרו, והתחילו לנבוח עליי בזעם, ולקפוץ. ופתאום אחד מהם קפץ עליי ונשך אותי בירך. הצלחתי להימלט משם, אבל שמעתי דרך שיחים שהיו שם את הנשימות של הכלב, שהיו מאוד מאוד קרובות, מה שקצת הפחיד אותי... וגם לא הכרתי טוב מאוד את האיזור שאליו נמלטתי, כך שלקח לי זמן לצאת משם. לא נורא. זאת לא הייתה נשיכה רצינית, שום דם, רק שריטה וסימן כחול נחמדים(או שלא). אבל זה בכל זאת גרם לי לסמפט כלבים קצת פחות. אין לי מושג אם זה קשור, אבל מאז, כל פעם שהייתי הולכת ברחוב ליד כלב הוא היה מתחיל לנבוח עליי... מישהו אמר לי פעם שהם מרגישים את הפחד. נו טוב. לא נורא. flowr..

Levinzone

New member
עיניים צהובות?

מה יש לך נגד עיניים צהובות? ועוד משהו שאני לא אפתח הודעה חדשה בשבילו... שמתם לב כמה פעמים המילה בולשיט מופיעה כאן בימים האחרונים? יופי, תפסיקו. רעבה וצהובה -יעל-

hasaroot

New member
גם אני רוצה! (קול של ילד שמצביע)

גם אני רוצה לספר את חווייתי עם כלב גדול ומפחיד, ולא זה שלפעמים אני קורא לו ``אבא``. לשכנים שלי היה כלב זאב גדול, אבל ממש גדול. הכרתי אותו מאז שהוא היה גור, והוא אף פעם לא הראה סימני אגרסיה, לפחות לא כלפיי.. בכל מקרה, פעם אחת אני הולך ברחוב הקטן שלי ורואה שלפנג (הכלב, לא אבא) שמו את הדבר הזה שגורם לכלבים להראות כמו מנורה. אז אני מתקרב (הוא יושב בחנייה, רגוע וקשור) מלטף אותו ואומר במחשבה שהוא מבין אותי (פנג? מה עשו לך) פתאום, בלי שום התראה מוקדמת, הוא קופץ עלי! מביא לי חתיכת ביס בזרוע! אני מתרחק למקום הראשון שמצאתי, שהיה עדין בתוך החניה אבל מעבר לרדיוס שלו (הוא היה קשור). פנג (הלבן) ישר קופץ אחרי, נחנק משרשרת, נופל על הראש (משעשע ביותר)הכלב מתעצבן הרבה יותר ונובח עלי כמו שאף פעם לא נבחו עלי. אחרי בערך 30 דקות שבהם כלב צועק על ילד מסכן בכיתה ה`, הבעלים של הכלב נזכרו לצאת,לתפוס אותו (לא לפני שצחקו עלי ועל הפרצוף הלבן שלי, בני זונות), ואני ברחתי מהמקום ולא התקרבתי לשם יותר (הרחוב שלי ממש קטן, אבל אף פעם לא אהבתי את השכנים מהאזור ההוא.. מענין למה...). habarnash שיצא מהעסק הזה די בזול

*superstar*

New member
מזל שכתבת את מה שכתבת!!!

במקרה חברה שלי מקבלת סאן ברנרד לא מאולף! לא נראה לי שאני אגיע לשם בזמן הקרוב... :):)סתם! עדי:)

למעלה