|אני לא מסוגל עליה?

Skar FaSe

New member
|אני לא מסוגל עליה?

יצאנו לדייט עד הבוקר - ים נשיקות צרפתיות בדייט לקח לי ותר מחודש עד שנפגשנו עוד פעם... - בהתחלה חשבתי ש " לא עשיתי לה את זה" איך שהוא היא יצרה קשר ושאלה "לאן נעלמת?" אבל גררתי שבועיים, והצעתי לה להפגש -אמרה: כן- (עם חיוך) לא קבעתי איתה, אבל שלחתי לה פרחים, ושוקולדה לעבודה.יצרה קשר, אמרה "תודה" דיברנו, נשמעה אוהבת - בלילה עוד פעם דיברנו, שאלתי: "למה את תקועה ב weekend?קחי את הנעלי עקב,שימי אודם וצאי לבלות" - והיא שאלה: "זאת הזמנה או סתם הצעה?" אמרתי לה: "אני רחוק ולא קראתי לך כי חשבתי שאת לא פנויה " - ענתה: "זה מה שאתה תמיד אומר לי חשבתי שאת לא פנויה" אחרי יומיים דיברנו היא אמרה לי:" אתה כל הזמן נמנע ומתחמק ממני.." ולמחרת הזמנתי אותה להפגש - ענתה: " בוא מחר" ויצאה לבלות- ראיתי ב facebook - ניסיתי למחרת ענתה:" אני נחה אכתוב לך אחר- כך" כתבה אחר- כך אמרה שכבר,מאוחר, למרות שלא היה יותר מידי מאוחר, גם רמזה לי שזה תרוץ - אבל דיברנו עד הבוקר- למחרת הציע להפגש לכמה שעות, נפגשנו אבל היא הייתה בדיסטאנס ככה...לא נתנה לי לגעת בה יותר מידי,גם לא יצאנו ממש לבלות.סתם קפה על ספסל, וטיילנו לאורך החוף- ניסתי למחרת, אמרה שצריכה לינסוע לשדה התעופה - ניסתי עוד פעם יום אחרי , אמרה שיש לה כאב ראש, ולחץ דם - נשמע תרוץ ( אבל מתנצל,אם באמת כאב לה הראש,והיה לה לחץ דם)ניסיתי עוד פעם למחרת, אמרה שיש לה עניינים לסדר- התחלתי להתיאאש וירדתי ממנה... כמה ימים לא מדברים איך שהוא היא יצרה קשר, התחלו לדבר ואחרי כמה ימיםהזמנתי - קבענו יצאנו (אחרי שבועיים וחצי של תרוצים,ויותר מחודש וחצי אחרי הדייט הקודם) יצאנו לבלות, עיר מועדונים ו - wow איזה יפה היא- הסתכלו עלינו...אחרי- זה באנו אלי הביתה ב 4 בבוקר..חיבוקים נשיקות - אבל הייתה צריכה לחזור הביתה ושאלה אותי " מה אתה עושה מחרתיים" ידעה שאני עובד למחרת...) אחרי יומיים sms ממנה "hi ~ חשבתי שנפגשים היום" - נפגשנו, ירד גשם בדרך כבר קבענו שנפגשים למחרת ויוצאים לבלות בעיר, ונסענו אלי הביתה- היה 4 July ~ אחרי 20 דקות כבר היתה ערומה כמו אידיוט לקחתי קוקאין ולא עמד לי עד הסוף - הייתי כבר בפנים אצלה ובידיוק כשהייתי בתוכה התחילו זיקוקים בחוץ -cool ~ אמרה: "אם היית יודע איך רציתי אותך..."קמה התלבשה,נסעה, ו - TAXI הביתה - למחרת sms- אמרה "לא יכולה לינסוע לעיר" מרגישה רע אחרי אתמול" ניסיתי בכל זאת לשכנע אותה להפגש אמרה
" ~ לא יודעת" אחרי שבוע כתבתי לה שאני מצטער וחבל לי שעשיתי שטויות- והיא ענתה "התעגעגתי אלייך..." - למחרת הצעתי להפגש, התחילה לדבר איתי על משהו אחר ובלילה כתבה לי " סליחה שלא עניתי לך על ההזמנה" ולמחרת סתם יצרה קשר כדי לדבר - נמאס לי מההתחמקויות,ולא יצרתי קשר איתה - אחרי שבוע היא יצרה קשר "מה עניינים ... נעלמת ... לא מתקשר,לא כלום.. - ואחר- כך כתבה " משעמם לי בבית" אמרתי לה שאני הולך לאן- שהוא - ולמחרת דיברנו הצעתי לצאת, והיא אמרה "לא היום" - ועוד פעם אמרה: " כל פעם כשאני קוראת לך אתה תמיד עסוק, ורץ לאן שהוא - אמרתי " לא נכון" - היא : "כן נכון"התבעסתי והפסקתי לדבר איתה,אחרי שבוע וחצי שמתי תמונות בפייס-בוק עשתה "like" וכתבה לי " מה נשמע חשבתי שטסת ל - LA" עם חיוך ,עניתילה בציניות סרקסטית " חשבתי שטסת ל Monaco - ענתה" בכייף: ים שמש" עניתי - אז תסעי - שתי מרטיני ותסתכלי על הזריחה" - או על השקיעה - והיא תפסה ג'אנאנא" " השם שלי למה אתה כזה גס רוח???| זה מרגי שנעלסת על..?"
- מה כבר אמרתי לה??? ואסור להעלב ? כתבתי לה שאני לא גס רוח ועוד כמה - לא ענתה - התעלמה,אבל בכל זאת התנצלתי וכתבתי עוד מכתב אחרי כמה ימים - אמרה "הכל טוב - לא נעלבתי" - לא נעלבה אבל ידעתי שהיא כותבת לי buls***t- אבל הצעתי לה להפגש לקפה - סתם ככה.... - התעלמה... גם עכשיו מתעלמת- כלום! לאמדברים,ולא כלום- כאילו יש לי את ההרגשה שהיא משדרת לי משהו style ~מה לי ולך בכלל? עזוב אותי ?התיעצתי עם ידידה והיא אמרה לי שיצאתי גס עם הקטע ל אז תסעי - שתי מרטיני,ותסתכלי על הזריחה או השקיעה" זה כמו "לכי לעזזאל" - "ילל'א עופי" או אפילו משהו יותר גרוע - וממש לא התכוונתי לזה והסברתי לה את זה... הידידה אמרה שזה נראה שאני פשוט לא יכול או לא מסוגל לקחת או לקבל גם כשזה בא לי בקלות?? כאילו מה זה??? היא גדולה עלי??? מה אני אמור לעשות????

נומלה

New member
אני מבינה שזה פה לביקורת אמנותית?

צריך הגהה וצריך לכתוב בפסקאות. התוכן די בנאלי. איזה טויסט בעלילה היה יכול להגדיל את הענין בקריאה. וסגנון הדיבור לא ממש מסתדר עם מיצוב הסיפור באמריקה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אללה istor

בהנחה שאתה רציני
וזה לא הגראס, כמו שכתב אייבורי
אז מה אני אגיד לך? מחרא לא עושים זהב.
&nbsp
הבחורה נשמעת לא רצינית ברמות על.
(אתה גם לא נשמע סגור על עצמך)
לשאלתך "מה עושים?" זה תלוי.
אם אתה רוצה משחקי פייסבוק/טוויטר/אינסטוש/בינטוש - אז תמשיך כי הולך לך סבבה.
כל הפרטי "אמרתי לו אז הוא אמר לי" זה רק משחק. אז אם אתה רוצה לשחק, שחק.
&nbsp
אם אתה רוצה קשר, שכח ממנה. זה לא יקרה. זה הכל טיזינג.
(יותר נכון תיז-ing)

Skar FaSe

New member
אתה לא קולט את התמונה אבל whatever

אם זה היה טיז-ing היא לט היתה נפגשת איתי , ולא באה אלי הבית ל ~ sex
אבל לא משנה...

מריוס זכריה

Member
מנהל
יצאתם לדייט ולא נגשתם אחר כך חודש

אפשר היה לעצור פה את הסיפור. בחורה שרוצה אותך לא נעלמת לחודש.
אחר כך אתה מספר בהחלט על הודעות טיזינג מצידה, אוקיי, פלוס מיזמוזים נשיקות וסקס פעם אחת (אוי יותר, לא ספרתי).
&nbsp
כל זה איננו חלק מקשר זוגי. זה משהו אחר. אפשר לקרוא לזה בכל שם שאתה רוצה: משחקים, משחקי כח, שעשוע. אני רואה בזה טיזינג. אבל לא אכפת לי איך אתה רוצה לקרוא לזה. ככה לא נראה דייטינג.

Skar FaSe

New member
בכלל לא נכון

היא כתבה לי יום למחרת. ״מה עיניינים פה שם הבטחת לא לתת לי יותר מידי , פעם הבאה אל תתן לי לשתות יותר מידי- שיחה קצרה- ואחר כך בטעות נלחץ לי המספר טל שלה ניתקתי מהר והיא שלחה ~sms~ |״התקשרת אלי?״אמרתי לה שבטעות לחצתי - לא יודע למה, חשבתי ש: ״לא עשיתי לה את זה״ התנשקנו ים נשיקות צרפתיות, והיא אמרה לי
״you are the best" אחרי שבוע היא יצרה קשר ושאלה לאן נעלמת? היא חשבה שנעלמתי ואני ש״לא עשיתי לה את זה״ וזה זרם cool (מדלג על פרטים) וגם כתבה תתקשר אחר-כך... נדבר,ומאז היינו בקשר כמעט כל יום,ואחרי ימים כמה תוך כדי שיחה היא שואלת ״מה אתה עושה?״ואני מכיר אותה- זה לפעמים רמז ל ״בא לך להפגש?״ אבל בידיוק נגמרה הבטריה לטלפון, גם כמה ימים אחרי כשהייתי בעיר ומדברים שאלתי אותה ״בא לך להפגש?- אמרה : לילה... מאוחר... אם היית מציע קודם... עניתי - חשבתי שאת לא פנויה - אחרי כמה ימים מדברים קלטתי שהיא נשמעת אוהבת, מעריצה והצעתי להפגש - ענתה: ״כן״ לא קבעתי זמן ,מקום(קצת יותר מ3שבועות אחרי הדייט ההוא , אבל אחרי יומיים שלחתי לה פרחים ושוקולד לעבודה, אמרה תודה, וסתם דיברנו, ובלילה יצרה קשר ותוך כדי שיחה שאלתי למה את לא יוצאת? נעלי עקב , אודם sexy - ולצאת לבלות, והיא שאלה: ״זאת הזמנה? ~ או סתם הצעה?״ אמרתי לה שאני רחוק לא קראתי לה כי לא ידעתי כם את פנויה״
והיא עונה: זה מה שאתה תמיד אומר לי... חשבתי שאת לא פנויה... ״״ ואמרה : אתה כל הזמן נמנע ממני ומתחמק....למחרת הזמנתי להפגש , אמרה ״בוא מחר״ ניסיתי למחרת אמרה עייפה אכתוב לך אח״כ כתבה אח״כ אמרה שמאוחר רמזה שזה תרוץ... דיברנו כמעט עד הבוקר, ולפעמים היתה לי שיחה ביא צחקה עלי : ״תזהר שלא תגמר לך הבטריה ״למחרת הציע להפגש ואמרה שלא בקטע של לבלות סתם להסתובב, נפגשנו לא נתנה לי לגעת בה כמו בפעם הקודמת, סתם קפה וטילנו בחוף, למחרת הצעתי להפגש - כואב לי הראש ויש לי לחץ דם חשבתי אולי תרוץ מתנצל אם באמת היא לא הרגישה טוב , ניסיתי עוד פעם אחרי כמה ימים- עינינים סידורים,, להתייאש , והחלעתי לרדת ולעזוב... אחרי שבוע וחצי או משהו עוד פעם יצרנו קשר... מדבריםמכמה ימים והצעתתי להפגש- קבענו למחרת.. יצאנו לעיר מועדונים עינינים וב לילה אלי הביתה כמעט sex - הי הייתה צריכה ליזור הבייתה וקבעה איתי כבר ליומיים אחרי (ידעה שהייתי צריך לעבוד אותו יום) התקשרהלמחרת ישר ~ שאלה: חשבתי שנפגשים היום״.. באה אלי הבייתה- אחרי 29 דקות הייתה ערומה.. וההצשך כמו בהודעה הקודמת... ככה שבכלל לא קלטת את התמונה

נומלה

New member
מרוב עצים אתה לא רואה את היער

אמרתי אמרה כתבתי כתבה וכו' זה לא מפגש. אז לא חודש, אלא שלושה שבועות. אותו דבר.
אחד זיון מרוכסן והרבה מלל.

Skar FaSe

New member
נכון

בגלל זה היא העיפה אותי - כי דיברתי ודיברתי(שליתי פרחים גם) בזמן שהיא היתה בקטע של להפגש באופן אמיתי בלי בול~ ש- נפגשים מבלים ~ Sex ~ וגם אמרה לי: ״אתה כל הזמן נמנע ומתחמק מימני,, (כמעט )כל - אחד אחר היה קובע מקום ושעה ונפגש איתה אחרי שהיא הסכימה בחיוך- וגם כשזה הגיע ל ~ ae sex לא עמד לי - אז זרקה אותי

נומלה

New member
דבר אחד אחרון

נפגשים בלי בולשיט זה לא (נפגשים מבלים סקס) וגם לא (דיברתי ןדיברתי). זה הרבה מאוד להקשיב. כדאי לך ללמוד את זה.

חבריה!

אתם לא מכירים את האיש ופועלו.
הוא כבר שנים תקוע באותו דפוס (או אולי יש לומר PATTERN)
הוא נורא רוצה מישהי אבל פתאום נשרפת לו המנורה והוא לא חוזר אליה/היה בעבודה ולא היה לו מצב רוח לדבר איתה/ראה תמונות בפייסבוק שלה עם גבר אחר וחשב שהיא לא רוצה אותו/מליון ואחד תירוצים אחרים.
הוא עסוק בפרטי הפרטים הקטנים של כל התכתבות בכל מדיה אפשרית- אבל לא מסוגל לראות את האמת הגדולה:
הוא בחרדה קשה מאינטימיות ריגשית-זוגית וחוסם כל אפשרות שזה יקרה.
לא מוכן ללכת לטיפול בטענה שזה לא יעזור.
&nbsp
אה, והוא גם מאוד לא אוהב שאני עונה לו..

Skar FaSe

New member
אז מה הקטע?

למה את עונה? לעשות לי presentation מטוב לבך? או לעשות פרסומת מוסווית לקליניקה שלך בכך שאת מתנגחת בי בכל תגובה שלך שנראית אותו - דבר ? משהו שאל אותך מה קרה לי לפני שנה וחצי? תעני כמה שבא לך - לא מזיז לי

למעלה