אני לא מסוגל יותר!

Aldaris

New member
אני לא מסוגל יותר!

אני שמיניסט...כמה אני אוהב את התואר... בכל מקרה, אני סובל בבצפר, אך ורק מבחינת לימודים... אני ממש נובל שם. אני ממש נלחם כל בוקר עם עצמי בקשר לבצפר, ובראש מבמדרכה אני לוקח את עצמי לשם, כמו מי שהולך להוצאה להורג. השנה הציונים שלי ירדו פלאים, ואין לזה פליאה, אני פשוט לא עושה כלום. הכי מעצבן זה שהמורים מידי פעם מתחילים לצעוק, שאחרכך לתקן את הציונים יעלה לנו אלפי שקלים וסתם נהיה מסכנים והכל. וזה מתסכל אותי! למה? כי אני מאמין בעצמי שאני אצליח בחיים גם בלי שום קשר לבצפר הארור... מישהו כאן מרגיש דומה??אני אשמח לשמוע שאנלא היחיד.

miss_t

New member
אתה לא היחיד!

שמעת? שמחת? יאאאא יום חמישי תעודות! יום הדין!

אני מאמינה פה שכולם בערך כמוך..

כל הזמן נכנסים פה אנשים.. שמרגישים כמוך.. אבל אתה צריך לזכור.. שראבק!!! זאת השנה האחרונה שלך בבציפר!! וזהו..... ודווקא עכשיו אחרי 11 שנים שהיית בבצפר דווקא בשנה האחרונה להפסיק להשקיע? להפסיק ללמוד?? לא חבל על כל השנים האלה?? האא?? תן עוד "פוש" אחרון!!! תתאמץ קצת יותר... אני מבטיחה שזה ישתלם לך אחר כך... אם תוותר עכשיו אז חבל...

"השנה האחרונה שלך בביצפר"

אז זהו, שכל הזמן אומרים לי את זה, וזה לא עוזר לי!! יופי, שנה אחרונה, צריך להשקיע רק עוד קצת ועוד "שנייה" הכל ייגמר, אבל בתכלס השנה הזאת היא כמו כמה שנים ביחד!!! ואני אישית, כמו האדון שלמעלה, נורא מותשת ואפילו לא אכפת לי לקבל פתאום ציונים גרועים. אולי זה בגלל שכל החיים שלי קיבלתי ציונים טובים, ובא לי למרוד חחח
ויש לי כבר יותר מ- 50 הברזות נראה לי...
ואני כבר לא מסתדרת עם בי"ס. שונאת את המסגרת הזאת, ואת המורים, וגם את הילדים שבכיתה שלי, ששוב הוכיחו לי היום בשיעור חינוך, שהם טיפשים, בורים וגועליים.

אז עדיף להיתייאש ולהתקע בלי בגרות?

כן??? נכון זאת שנה אחרונה.. והיא קשה.. אבל י"א היתה יותר קשה!!! ואם תנסי לחשוב על זה באותה דרך שאני חושבת על זה זה יעזור לך... ואם תישארי תקועה בגישה שלך זה מאוד יעזור לך... אוףף איתך!!!! ובאמת סליחה שניסיתי לעודד!!

חחח זה בסדר לנסות לעודד

אני חולקת עליך...י"ב יותר קשה מי"א... ולי יהיו את כל הבגרויות, אל תתדאגי. עדיין יש לי ממוצע בסביבות ה- 80+ באמת צריך לסיים כבר עם בי"ס, לפחות שתהיה תעודת בגרות, כי הגענו עד פה. אבל אני לא יכולה להתאמץ יותר מדי.

Aldaris

New member
גם לי לא אכפת לקבל ציונים גרועים

ת'אמת זה אפילו עובר לידי...הבעיה היא שעוד יומיים יש יום הורים...בעע הם יתחרפנו... התקופה הכי טובה מבחינת לימודים היא תקופת הבגרויות...באמת! הכי שקטה ונינוחה...ולה אני מצפה!

Ez sLeeP

New member
נו ברור,

ובנימת השביזות הזו, הגעתי היום לשעה חמישית (פספסתי שעתיים של עונג צרוף - כימיה) ושעתיים חלון. שיעור נהיגה היה תחליף הולם, וגם הלך משהו משהו.. (איזה כיף זה לנסוע את פרויד ב-80 קמש..
). ולשם מה הגעתי? הרצאה מפי אורי פינק. כן, כן.. ביה"ס החליט שהוא עורך שבוע ספרות (מצא את הקשר) ומביא סלברטיז דרג צ' להרצאות מינימליות בתוכן ובעניין. אתמול היתה ליסה מ'אהבה מעבר לפינה' יחד עם שחקן בשם דדי (שכחתי את שם משפחתו) ששיחק בחלומות נעורים. אח"כ שעה חינוך גופני, ושעתיים אנגלית שביליתי בהם במרכז-הכרמל, זולל לי ב'ווק' ומקנח בגלידה. יום תועלתי.

*superstar*

New member
ניוז פלאש! כולנו מרגישים ככה.

ואם לא כולנו אז רובנו הגדול. יהיה בסדר.. תנסה להשאיר את הראש מעל למים (יש לי משהו עם מילים גבוהות היום!!
) ואתה תשרוד. בהצלחה!

MoOsHoN17

New member
תשתה מים קרים

תחזור לצמוח ותשנן את המשפט "מעפר באתי ולעפר אשוב"

Stillwater

New member
אני מריחה זכרים?

קודם כל ברוך הבא!!! ובקשר למה שכתבת... אצלי הציונים היו מאז ומתמיד על הפנים בגלל שאני טיפשה ואף פעם לא היה לי כוח פיזי ונפשי לבית הספר אז אני לא רואה הרבה הבדל השנה בנושא הזה, אולי באמת אין לי כוח הרבה יותר משנים קודמות.

למעלה