אני לא מסוגלת!

naty17

New member
אני לא מסוגלת!

טוב אין לי הרבה על מה להתלונן כי היום לי רק 5 בגרויות בקיץ הזה ואחת בספרות בחורף אז ממש לחץ כמו לאחרים אין אבל בשני מבחנים האחרונים אני מרגישה מן מועקה כזאת שאני פשוט לא מסוגלת ללמוד יותר וניסיתי לשכנע את עצמי במשפטים כמו "את חייבת לתת את הפוש האחרון אחרי ה12 שנות לימוד הקשות והמעייפות", "אין יותר אזרחות\ הסטוריה\ מנהל\ מקצוע אחר אחרי המבחן הזה", "חייבים להפציץ בציון טוב כדי לא להעשות השלמות אחרי הצבא" ועוד הרבה אחרים אבל זה פשוט לא עוזר. אני יושבת מול הספרים ומתייאשת כ"כ מהר. ויצא שהבגרות האחרונה שלי היא באזרחות שאמנם היא לא קשה לי אבל היא כ"כ משעממת!!! אני נרדמת אחרי 10 דקות של קריאה או סיכומים.. אני וחברות שלי נפגשות ביחד כדי להעביר קצת צחוקים ולא להירדם ולהכריח אחת את השניה להמשיך ללמוד אבל זה לא מועיל... המקצוע הזה, עם כל הכבוד לו וכמה שהוא חשוב, פשוט משעמם!!! טוב הייתי חייבת לשחרר את העצבים האלה... מישהו מרגיש כמוני... שהוא עומד להתפוצץ או שאני קרובה לאשפוז בשלוותא?

../images/Emo24.gif

קודם כל, אזרחות זה ה-מקצוע
לפחות בבצפר... דבר שני, את קוראת ברוגע את הספר, כותבת את הדברים החשובים כמו הגדרות וכו'...וזהו והבגרות האחרונה שלך היא באזרחות? אז לא מובנת לי הבעיה... הלוווו???? ביום שני את בנאדם חופשי

naty17

New member
עדיין מייאש...

אבל לא נורא אני אצטרך לחיות עם זה עד יום שני ולקוות שאני לא אצטרך לעשות מועד ב'

נתוש ז

New member
גם לי הייתה תקופה ממש ממש לחוצה

אני עושה בקיץ 2006 כ22 יחידות לימוד. כמות מטורפת של יחידות, לא כולל מועדי ב' כמובן..... לחץ כזה לא הרגשתי בחיים... אבל,מעכשיו ירד הלחץ כ"כ...והכל טוב ויפה :)

נתוש ז

New member
היה לי..

שלושה שבועות אחרונים עם מכתונת בסיפרות,בגרות בביולוגיה, מתמטיקה, תנ"ך, היסטוריה ועוד בגרויות רבות בשלושה שבועות האחרונים.... ואני פשוט ישבתי, 3 שבועות, בלי לצאת מהבית כמעט בכלל, מקסימום לשעתיים, ימים שלמים שישבתי וקרעתי ת'תחת לימודים של 10 שעות ביום לפחות, בד"כ יותר. בסופו של דבר זה השתלם :) חוץ מתנ"ך שלא למדתי בגלל שזה היה ביום הולדת שלי, ואני אאלץ להשלים את הבגרות שסיימתי עם 74, כל שאר הבגרויות אני 90 ומעלה ברוב...... וזה סבבה...ועכשיו?!!?! אין לחץ!!!! נשאר רק עוד 5 בגרויות...אחרונות! והיה לי מעל 15 בגרויות בקיץ 2006!!!!וכמה טוב שכמעט הכל נגמר. 21 יחידות בקיץ, מי היה מאמין?

munge88

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך לגמרי, מזלי לא למדתי אזרחות (רק ידע עם) אבל אני מרגישה ככה בספרות, יש דברים מעניינים אבל אני לא מסוגלת לשבת וללמוד, בגלל זה אני בפורום כשיש לי מחר מגן.... מקווה לטוב

למעלה