אני לא מליח להירשם שלום אני לא מצליח להירשם מישהו יכול לעזור להירשם ולרשום אותי
ד דוד210 New member 2/3/07 #1 אני לא מליח להירשם שלום אני לא מצליח להירשם מישהו יכול לעזור להירשם ולרשום אותי
ו ווינגז New member 2/3/07 #2 אסור, לפי חוקי נקסון. אם תגיד מה הבעיה (איזו הודעת שגיאה/מה לא מצליח לך), ננסה לעזור.
ד דוד210 New member 2/3/07 #5 כל כינוי שאני רושם הוא לא מקבל שלום כל כינוי שאני כותב וניסתי 10 הוא לא מקבל ומה הבעיה שלו אם האמיל תודה מראש
כל כינוי שאני רושם הוא לא מקבל שלום כל כינוי שאני כותב וניסתי 10 הוא לא מקבל ומה הבעיה שלו אם האמיל תודה מראש
ו ווינגז New member 2/3/07 #6 מה זה רושם לך? יכול להיות (סיכוי נמוך) שכל השמות שבדקת תפוסים? זה בטח רושם לך משהו ליד/מעל/מתחת. מה הוא כותב לך בנוגע לאימייל?
מה זה רושם לך? יכול להיות (סיכוי נמוך) שכל השמות שבדקת תפוסים? זה בטח רושם לך משהו ליד/מעל/מתחת. מה הוא כותב לך בנוגע לאימייל?
ד דוד210 New member 2/3/07 #7 זה כותב לי כך שלום בכינוי זה כותב This ID will be used to access Nexon services
ו ווינגז New member 2/3/07 #8 נו, זה בסדר../images/Emo13.gif זה אומר שתוכל להשתמש בכינוי, כדי לשחק בשירותים של נקסון.
ד דוד210 New member 3/3/07 #10 מישהו יכול לרשום אותי שלום מישהו יכול לרשום אותי ולשלוח באסקיו או במסנגר את המשמש והסיסמה בבקשה
ד דוד210 New member 3/3/07 #12 תכתוב לי באסקיו או במסנגר שלום תכתוב לי את זה באסקיו או במסנגר רק אתה תידע בבקשה המספר של האסקיו 430787956
תכתוב לי באסקיו או במסנגר שלום תכתוב לי את זה באסקיו או במסנגר רק אתה תידע בבקשה המספר של האסקיו 430787956
L lior732 New member 3/3/07 #13 אין לי איסיקיו ואין לי כוח לפתח עוד אימייל כדי לשים סיסמה וכל השאר... וחוץ מזה לא אמרתי שאני העשה את זה
אין לי איסיקיו ואין לי כוח לפתח עוד אימייל כדי לשים סיסמה וכל השאר... וחוץ מזה לא אמרתי שאני העשה את זה
ד דוד210 New member 3/3/07 #14 הצלחתי להירשם אבל יש לי בעיה הצלחתי להירשם אבל הורדתי טת המשחק התקנתי וזה לא עובד הורדתי מנענע
M miss_t New member 3/3/07 #15 למה הורדת את המשחק מנענע? זו בטח לא גירסא עדכנית תוריד מפה http://maplestory.nexon.net/ יש שם download- תוריד את התוכנה ותתקין.
למה הורדת את המשחק מנענע? זו בטח לא גירסא עדכנית תוריד מפה http://maplestory.nexon.net/ יש שם download- תוריד את התוכנה ותתקין.
ו ווינגז New member 3/3/07 #17 מה זה כותב לך? איזו שגיאה? כמו שאמרתי, פתיחה של חשבונות ע"י אנשים אחרים היא אסורה (עפ"י חוקי נקסון), וגם לא בטיחותית במיוחד בשבילך.
מה זה כותב לך? איזו שגיאה? כמו שאמרתי, פתיחה של חשבונות ע"י אנשים אחרים היא אסורה (עפ"י חוקי נקסון), וגם לא בטיחותית במיוחד בשבילך.
ד דוד210 New member 3/3/07 #18 יש בעיה בהפעלה שלום אני עשיתי התקנה היה בסדר אני לוחץ להכניס למשחק הוא טוען אחר כך הוא יוצא מהטעינה ואז מופעיה חלון אני לוחץ OK ואז זה לא נכנס בבקשה תעזרו תודה מראש
יש בעיה בהפעלה שלום אני עשיתי התקנה היה בסדר אני לוחץ להכניס למשחק הוא טוען אחר כך הוא יוצא מהטעינה ואז מופעיה חלון אני לוחץ OK ואז זה לא נכנס בבקשה תעזרו תודה מראש
S sapir aloud555 New member 3/3/07 #19 מה מספר הבעיה שמופיעה? ../images/Emo121.gif אתה יכול לצלם מסך או משהו?