אני לא מחזיקה מעמד

אני לא מחזיקה מעמד

אני בתקופה נוראית לא רק מבחינת הדיאטה... יש המון בעיות מסביב בעיקר דברים שנוגעים לבן שלי. אני חושבת שאני בדיכאון. גם בעלי חושב ככה. לדעתי הדיאטה רק מחמירה את כל העיניין. אני מתה לאוכל נורמליי. לפני יומיים הייתי מסוגלת להרוג עבור פרוסת גבינה צהובה! אתן קולטות? גבינה צהובה! לא בורקס ולא פסטה בשמנת (למרות שגם את הנ"ל אני רוצה בטירוף). אני נורא רוצה לבשל ולאפות ואני יודעת שאסור לי כי זה יגמר רע. הנה רק לפני שבועיים בישלתי למסיבה של אחי ועליתי 800 גרם! אני חוטאת על ימין ועל שמאל. אין יום אחד שהצלחתי לעמוד בדיאטה כמו שצריך. אני יודעת שהנפילה הגדולה והבליסה הגדולה רק קרבות. היום כבר אכלתי כמות עצומה של פתיתים עם חמאה קטשופ וגבנ"צ. אתן קולטות איזה שטויות אני אוכלת? מצד אחד אני אומרת להעצמי "יאללה, תיפלי ונגמור עם זה" מצד שני אני לא בטוחה שזה יסתכם בנפילה אחת כי יש כל כך הרבה דברים שבא לי.

לילית462

New member
נתחיל ב ../images/Emo24.gif

אני לא רוצה לחטט יותר מידי, אבל כתבת שאת חושבת שאת בדיכאון - מה עם לקבל טיפול ? רופא המשפחה שלך יכול להתאימם לך טיפול תרופתי שבקלות ובמהירות יחסית יכול לחולל פלאים. אחד היתרונות העצומים שיש לנוגדי דיכאון הוא שחלקם גם מאוד מדכאים תאבון... חוצמזה אני חושבת שבתקופה קשה עדיף להשקיע מאמצים בלהשאיר את הראש מעל המים. וזה אומר לא להילחם בחזיתות שאי אפשר לנצח בהן. מה עם תמיכה? גם בדיאטה אבל בעיקר לכל מה שנוגע לבן שלך - כמו שהגדרת את זה ? בכל מקרה אני כאן, וגם במסרים אם את רוצה.

תודה

חשבתי לפנות לרופא אבל אני עדיין מפחדת. האי בעבר כבר העלתה את האפשרות שאני בדיכאון בכמה מצבים אבל בד"כ בבדיקות היא מצאה שיש ליי חוסרים כמו B12. קצת מפחידות אותי תרופות כאלה, או יותר נכון התלות בהם. אני צריכה להתבשל עם זה קצת יותר. לגבי הבן שלי זה הרבה מלחמות עבודות שאני אל מנסה אפילו ללחום אותם אני פשוט מוותרת מראש ומרחמת עליו ועלי. בנוסף כראוי לגידול ילד עם צרכים מיוחדים שקושי הכלכלי הוא עצום וזה רק מחריף את המצב כי אני לא יכולה אפילו להרשות לעצמי ולמשפחה שלי פינוקים קטנים. תמיכה בדיאטה דווקא יש לי אבל פשוט אין לי ראש לדיאטה. אני רוצה אוכל מנחם!

יעל י

New member
שולחת לך חיבוקים

אני יודעת מה את מדברת על הבן שלך ומבינה את הקושי גם אנחנו בתקופה גרועה מאד לו ומבינתו וזה משליך עלינו אם את רוצה לשתף אפילו במסרים - חופשי... תחזיקי מעמד חפשי אוכל מנחם לא משמין מאד קחי פסק זמן מהדיאטה ורק תשמרי לא לעלות וכן תבשלי ותאפי אבל מתכוני דיאט לא עתירים - בזה אפשר לעזור לך ליבי איתך

למעלה