אני לא מזיקה

אני לא מזיקה

אלוהההה לכולם... בחייכם אנשים אתם מקשיבים לעצמכם על מה אתם מדברים!?!? ת ת ע ו ר ר ו אתם בתיכון..החיים יפים...נהנים רב החיים שלכם..ואתם דואגים לי לארנקים שנאבדו לנסוע ללנודון ומה קניתי שם (זה לא במטרה להעליב מישהו ואם כם אני מתנצלת מראש) בכל אופן המטרה שלי בבודעה הזו אנשים תפתחו אופקין תנסו לעשות משהו שכבר לא ניסיתם ואין לכם אומץ....ככה כשתיהיו זקנים הנכדים והילדים שלכם יתלהבו מהקשישים, אלא אם תדרסו ואז לא תגיעו לגיל הזה....:0)...סתם אבל תחשבו על זה...על כל 80 \100 איש מישהו נדרס.....תחשבו על זה קיצור לצעירים ביננו שזה כולכם....... חיים יפים...הרבה אהבה והרמוניה...וכמובן הרבה מוסיקה כי אי אפשר בלי.... אני אומנם מחבלת אך ללא מטען..אני לא מזיקה..אחרי הכל אין לי מטען :0) שלכם ח.מ.

ולמה לעשות את כל הדברים האלה?

כי את אמרת? כי כולם עושים את זה? כי את טוענת שאין לנו אומץ? כדי שנוכל לספר לנכדים שלנו על מעשינו ולמלא אותם באנתוזיאציה? את לא מכירה אותנו, מחבלת תמוהה, איך את יכולה להגיד מי מאיתנו עבר מה בחייו, ומה לא בסדר בלנסוע ללונדון? ומה לא בסדר בלדאוג לארנק שאבד? מי אמר שאנחנו צרי אופקים? ואם נדרס, אז נדרס, ונמות, גם באותן מהפעילויות הספונטניות של ``הרחבת אופקים``, כפי שאת קוראת לכך אפשר למות. כן, החיים יפים, ללא ספק, אם אתה חי אותם בדרכך שלך. think floyd מיכל נ.ב. ה-ח.מ., זה חבלנית משטרה? אם כן, את מכירה את חנן החבלן? או משהו? שעות בוקר מוקדמות דופקות את השכל.

Black Star

New member
אכן, ללא מטען.

ניסיתי למצוא איזשהו הגיון, איזשהו דבר נורמלי, עצה נורמלית, בהודעה שלך. סורי, לא מצאתי. מה הפואנטה שלך? שאנחנו צריכים להיות ריקניים לגמרי לגמרי? כי אני לא רואה שומדבר כבד מדי גם בלונדון ובארנקים וכו`.. אז מה את טוענת שאנחנו צריכים לעשות? סקס, סמים ורוקנ`רול? מאמי, תחיי ת`חיים שלך איך שאת רוצה, אל תתחילי להציק לאחרים. תודה.

למעלה