אני לא מוצא מלים

eliasys

New member
אני לא מוצא מלים

המעשה כל כך נפשע ששום שכל ישר ומוח נאור לא יכול לתאר את ההרגשה הזוועתית. ובקשר למה שדיברתם על הדת, אני חושב שהדת היא המצאה של האנושות. אלונים הוא דמיון פרוע של בריות הטבע. אחרת אין כל הסבר למה שקורה בעולם הזה. שיסלח לי מי שמתיימר להיות דתי, אני פעם אחת רוצה לראות איפה הצדק שבתדץ איך ניתן ליישם אותו ולמה אלוהים לא מגן על החלשים. לדעתי, ארצות הברית תצטרך למצות את הדין עם חלאות האדם האלה, ולא רק ברמה של ארגונים אלה גם ברמה של מדינות.

all

New member
ושוב.

אותם החלשים יתנו את הדין בעבור קומץ קטנטן של חלאות. וכל זה למה? כי אותם החלשים אין להם את האומץ להקיא מתוכם את חלאת האדם!!!!!!!

eliasys

New member
הפתעת אותי ALL

מדינות עם כל ההדר שבהן מפחדות מהחלאות האלה. אתה רוצה שהחלשים יוכלו לפצות פה? אני אישית חי בפחד יותר ממך. אני אפילו לא יודע איפה למצוא את עצמי. כשאני רואה את המעשים הנפשעים האלה, אני כולי בושה בעם שלי. אבל מצד שני כשאני רואה את היחס שזוכים לו הערבים, והעליהום הכללי שמופעל נגדם, ובמיוחד מאנשים שחושבים שיש להם ראש על הכתפיים, אני מתבייש יותר.

all

New member
ואפתיע אותך שוב

כמובן שאינני מדבר על ערביי חיפה. אך מאוד רבים מהערבים שאני מדבר איתם, רואים בהסגרת מחבל או ב-הזמנת משטרה כשידוע להם שמישהו מתכוון לפוצץ מסעדה - בגידה, שיתוף פעולה עם אויב שדינו מוות. לפני כן אמרתי שהם פוחדים להקיא את חלאות האדם, אך לאחר מחשבה אני חוזר בי ואומר שאינם רוצים, לעשות זות! אחר כך הם מביאים תנחומים. כך שאם אדם במסגדים בארה"ב איכשהו שמע במקרה על ההתארגנות הזו, הוא שמר על שתיקה ע"מ לא לבגוד באחים שלו. אך לך כנוצרי אספר משל ישן שאבא סיפר לי: ראש כפר ארמני (ברוסיה) הולך למות. ממש בסוף הוא אוסף סביבו את הבנים שלו ואומר להם: "ילדים, רק דבר אחד אני דורש ממכם - "תשמרו על היהודים". עונים לו הבנים - "למה אבא, מה חסר לנו בעיות משלנו"? והאבא עונה - "ילדים כשלא יהיו יותר יהודים הם יתחילו לטפל בנו"!!! אל תכעס עליי אליסיס. לפני כחודש האפגנים פוצצו את כל פסלי ההינדים בארצם (פסלים בגובה של בניינים) פסלים בני יותר מ-1000 שנה. כבר ב-1998 הם שרפו את כל בתי הכנסת שהיו במדינה וגירשו את היהודים שנותרו בה. היום הם עוצרים נוצרים ומאשימים אותם ב-"הטפה לנצרות", (ואני משוכנע ב-99% שנוצרים אלו הם אנשים חילוניים) ובטח שהם לא מיסיונרים. את הפונדמנטליזם הזה כולנו ביחד חייבים לעצור!!!!!!!

לבונה

New member
בסך הכל מה זה "מתאבדים"?

המתאבדים הם כל כך חסרי-ערך ואפסיים בעיני כולם ועצמם שהם חייבים לקחת איתם (ע"י פיגוע כמובן) עוד כמה נשמות ולו כדי שמישהו יירק לכיוון שלהם ויזכור אותם. הם אלא לא כלום! וחבל שבני עמם מאוימים ונשלטים על ידם בדרכי טרור פחד ואיום.

"הם אלא לא כלום"?

לא נראה לי. ה"לא כלום" האלה הם האנשים שמאיימים עלינו מדי יום ביומו. ה"לא כלום" האלה הם אלה שפרס כל הזמן רץ לדבר איתם. ה"לא כלום" האלה הם אנשים שאנחנו רוצים לחיות איתם בדו-קיום. ולא אני לא מתכוון לטובים שבהם(אלה שרוצים שלום) אלא למחבלים או כמו שאתה אומר ה"לא כלום" האלה איש

B.Shokor

New member
צר לי להגיד לך שההגדרה שלך כלפי

ה "לא כלום" הגדרה אינה נכונה.. למה? כי שוב את מדבר בהכללה.

all

New member
אם כך תסביר לנו

איזה סוגי מתאבדים יש. כך שבפעם הבאה לא נכליל. מתעבד מאוכז שלום. מתעבד מוסט. מתעבד ע"מ להפוך לקדוש. פשוט תסביר לנו שנפסיק להכליל.

למעלה