אני לא מוותר לכם!

Elpar

New member
אני לא מוותר לכם!

אנשים, זה פורום לינקין פארק! ואומנם קצת יבש כאן אבל אתם לא כאלה יבשושים, אכלתם את הצנימים מזמן! עברו ללחם! אמסטפ! להקת הנו מטאל הישראלית הראשונה בארץ! ולא סתם שאני מפרסם את זה כאן, אתם מעריצי לינקין פארק, אתם תאהבו את הלהקה הזאת! היא ממש טובה, ובהופעות הם הרב היותר טובים ממה ששומעים בדיסק ובכתובת שאני הולך למסור לכם עוד רגע! אז עשו טובה לעצמכם ולי, כנסו רגע לכתובת, תקשיבו לשלושת השירים המעולים שיש שם, אפשר להוריד שניים מהם אם אתם רוצים גם, אם תאהבו תוכלו לפנות אליי גם לעוד פרטים בנוגע ללהקה ולקבל עוד שירים. אז מקווה שתשמעו ותאהבו כמו שקרה לי :) www.myspace.com/amstaf תנו לזה קצת זמן לטעון אולי

Elpar

New member
אוקיי ולמי שיאהב

וגם אם לא, יש הופעה ביום רביעי הקרוב, ה31.5 בהרצליה, יום הסטודנט! אז תבואו, תתרשמו, אמסטפ יעלו בערך ב18:15, וגם שוטי הנבואה, משינה ועוד להקות יהיו שם!אם אתם רוצים עוד מידע כנסו לאתר בהודעה מעלי ורדו למטה, יש שם את הקליפ שהלהקה עשתה ליום הסטודנט, תוכלו לשמוע חלק משיר שלא נמצא בפלייליסט כרגע וגם לראות את הסולן, עידו, בקטע קורע! מקווה לראותכם

LunaticPark

New member
טוב..חרשת..

פירסת פעם אחת... אבל עוד פעם? אתה בתקופת התלהבות מהלהקה וזה כיף אני יודע..אבל כמה אפשר?.. השרשור השני שלך בשבוע האחרון...שמעתי אותם..נחמדים כל אחד והטעם שלו..אל תכריח אנשים לשמוע בכוח חחח

הייתי מקשיב

אבל לפני 4 שנים אמסטף כמעט הרג את אחי הקטן ישעיהו כשהוא היה רק בן3! זה לא היה בחדשות כי למי אכפת מה קורה באופקים... אז יש לי מזה טראומות, מצטער

Elpar

New member
אה אוקיי

סליחה :/ ולונטיק, אני חושב על הלהקה, ופשוט מנסה להשיג קצת פרסום, להכיר אותה במקומות חדשים וזה ולראות מה אחרים חושבים עליה... לא חייבים להקשיב, אני יודע אבל שיש כאלה שבטח יקראו ואולי אפילו יקשיבו

Elpar

New member
אני יודע אבל

אף אחד לא מסתכל שם, וראה! כאן הסתכלו כמה וגם שמעו! השרשור למטה היה רק הזמנה להופעה... ואממ ההופעה הבאה היא מחר ביום הסטודנט, מקווה שאנשים יבואו ויתלהבו, בחיאת אתם שומעים לינקין פארק!!

Rock Dragon

New member
נשמעים די טובים..

אני מניח שאפחד לא זוכר אותי מהפורום של האתר של לינקין ישראל.. אני אנסה להיות פעיל פה ><

noam the ninja

New member
אתה מה זה נודניק!

אתה לא יכול להכריח אנשים לשמוע משהו שאתה אוהב והם לא! אתה סתם מבזבז את הזמן של כולנו, וגם מעצבן פה את האנשים...

Elpar

New member
קודם כל

אני לא מכריח אותם לשמוע, אבל למטה לא היה קישור ולא היה שום דבר, רק מידע על ההופעה, עכשיו הוספתי על הלהקה גם והפלא ופלא! אנשים שמעו גם! ואפילו כמה אהבו! אז סתום

Elpar

New member
וזה עוד לא הכל

זה רק 3 מתוך רבים וטובים! ואם באמת אהבת מקווה שתפיצי את האתר לחברייך ושיתחילו לשמוע! ותצטרפו לפורום בהיידפארק: www.hydepark.co.il ואממ תריצו חיפוש לאמסטפ, לא מצליח לראות תכתובת משום מה

למעלה