אני לא מבינה!

אני לא מבינה!

אני לא מבינה מה כולם מתלהבים מהספרים האלה! אני ניסיתי באמת לקרוא את הראשון ובמאמץ גדול מאוד הצלחתי להגיע לעמוד 60 אני יודעת כולם אומרים לי להמשיך לקרוא ואז אני "יכנס" לזה אבל אני לא יכולה זה פשוט מ-ש-ע-מ-ם-!

einzuc

New member
אף אחד לא אמר שכולם צריכים

לאהוב את הספר... ואכן לא כולם אוהבים אותו... אבל אני אישית ממליצה פשוט לדלג על הפרק הראשון, או לא לקרוא את הספר הראשון כי הוא באמת הכי משעמם... אני ממליצה להתחיל מהספר השני... את לא תחמיצי כלום... מספרים שם הכל... -עינת-

נעמה ע.

New member
קשקוש בלבוש!

הראשון הוא הכי יפה! הוא מראה את כל היופי שהארי פוטר! מעצבן אותי שכולם "מדלגים" על כל מיני דברים! תבינו, חלק מהיופי בהארי פוטר זה לא רק העלילה- אחרת אפשר פשוט לקרוא תקציר- זה סגנון הכתיבה והתיאורים והפרטים... ובספר הראשון יש את זה בשפע! אוף, אנשים... אל תהרסו... באמת! ולילדה שניסתה ולא הצליחה להתלהב מהארי פוטר- זה באמת נגע לליבי
אבל את לא צריכה להתעצב, או לחילופין להתעצבן (
), כי זה שאנשים אחרים (כולנו?) אהבו את הספר, זה לא אומר שגם את צריכה! לכל אחד יש את הסגנון שלו, יש כאלה שמתחברים לזה ויש כאלה שלא... תעזבי את זה, ותנסי משהו אחר... את עדיין רצויה פה, ביי ד´ה וואי.

אני מנסה

טוב... ביום ראשון יהיה לי הרבה זמן לקרוא ואני אנסה. אני פשוט חייבת לדעת ממה כולם מתלהבים!

LuNaTiC

New member
אני הכי אהבתי את

השני והרביעי... הם היו הכי.. ספוקייים!!! אבל כמובן הראשון היה מדהים, כשאתה רק נכנס לעולם של הארי:) והסוף.. שאותי ממש הפתיע!!! כאילו.. אתה מצפה לראות שם את סנייפי, אך מוצא את קווירל! אבוי! וכמובן השלישי.. היה פשוט מדהים!!!! עם סקאברס וסיריוס.. יווו מדהים!

einzuc

New member
אוי!

אין מה להגיד! ספר פשוט מדהים! נקודה. -עינת-

אני הכי אהבתי...

את השלישי והראשון....כי את הרביעי והשני די הרסו לי ::מעוצבנת:: -ליאת-

coolit

New member
לא! לאאאאא! לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

אסור, א ס ו ר, א ס ו ר!!!! לעשות את זה. הפרק הראשון משעמם. בהרבה מאוד ספרים שאני קראתי הפרק הראשון הוא משעמם. בספר הארי פוטר ואבן החכמים, עוד לא מבינים את העניין, ובגלל זה חושבים שכל הספר משעמם. זה הורס לגמרי לחשוב שהפרק הראשון הוא הקובע. א ס ו ר לדלג עליו. הוא בסיסי. בו מסבירים מי הם הדרסלים, איך הארי הגיע אל הדרסלים, מספרים אפילו שפרופסור מקגונגל היא אנימאגית- אם כי כמובן אנחנו עוד לא מבינים את זה, מספרים על האופנוע המעופף של סיריוס בלק, על זה שדמבלדור בוטח בהאגריד- זה פרק בסיסי. אחר כך, כשקוראים הלאה, את הפרקים והספרים האחרים, נזכרים בכל מיני דברים מהפרק הראשון והמשעמם, אבל כל מי שאני המלצתי לו על הארי פוטר, וזה בדרך כלל ילדים יותר קטנים ממני, שמקשיבים לי, הכרחתי לקרוא את הפרק הראשון, ועכשיו הם משוגעים עליו כמוני (וכמותכם). אם את קוראת בעברית, לימונית, כדאי שתקראי באנגלית. ואם את קוראת באנגלית, אז בעברית.. ואם לא, אז לא.. תצטרפי לעשרים האנשים (בערך..) בכל העולם שלא קראו את הספרים של ג´ואן קתלין רולינג...

נעמה ע.

New member
סתם שאלה...

למה כולם אומרים שהפרק הראשון משעמם? אני נורא אהבתי אותו...

@zbeng

New member
גם אני מאוד אהבתי אותו

אבל זה כנראה בגלל שבפרק הראשון עדיין קשה להכנס לתוך העלילה.

המ...

הפרק היה...לא משעמם, אבל לא הכי מעניין...אבל די מסקרן, לדעתי, בקשר להמשך העלילה...טא טא טאאאאן ::צווחה:: -ליאת-

P. Patil

New member
הפרק הראשון הוא בכלל לא גרוע

אני אהבתי אותו, ובספרים, לדעתי, חשוב לקרוא את הפרק הראשון.

coolit

New member
אחרי שגומרים את הספר הוא כבר לא

משעמם, אבל בפעם הראשונה עוד לא מבינים את זה כל כך. בעצם, גם לי זה לא היה כל כך משעמם..

אני קוראת ...

אני קוראת את הספר באנגלית אבל זה ממש לא משנה לי כי אני קוראת בעיברית ובאנגלית באותה מהירות ואני מבינה את כול המילים אז זאת לא הבעיה. וגם בנות שהרבה יותר גרועות ממני באנגלית קראו אותו באנגלית בגלל שאמרו להם שככה הספר יותר מעניין, ובנות שחולות על הספר אמרו לי לקרוא באנגלית. הפרק הראשון לא היה כזה משעמם, אני חושבת דווקא שהוא היה טוב. הוא גרם לי לרצות לראות מה יקרא בהמשך... הקטע שההמשך לא היה משהו. עכשיו הגעתי לפרק שהוא אמור לעלות לרכבת. זה הקטע שהספר מתחיל להיות מעניין?

Nagini Potter

New member
אמממ....

אני לא יודעת איפה זה נהייה מעניין כי אם אני זוכרת נכון אני הזלתי ריר מההתחלה... אבל בעצם, אני בקושי זוכרת את הקריאה הראשונה של הספר הראשון. אני רק זוכרת שזה היה מדהים. Nagini Potter

fluppster

New member
נראה לי ש....

זה מתחיל להיות מעניין בעיקר כשהוא מגיע לבית הספר. אבל גם אז את צריכה להתרגל לדמויות. זה כמו בסדרת טלויזיה חדשה, שבהתחלה יכולה להראות לא משהו, וברגע שאת מתרגלת לדמויות ולסיפור המרכזי את יכולה להתאהב בה. (לדוגמא: באפי, בנות גילמור, סאות´ פארק ועוד רבים וטובים...)

Nagini Potter

New member
בקשר לדמויות -

עכשיו אני לא מבינה איך אנשים לא זוכרים את הדמויות, כי אני זכרתי את רובן על ההתחלה, אבל עד סוף הספר כבר שכחתי מי זה שיימוס פיניגן, דין תומאס, ועוד איזה כמה פרופסרים.... Nagini Potter

fluppster

New member
בספר הראשון לא ממש זכרתי

חוץ מהדמויות הראשיות, כמובן. אבל בספר השני כבר התחלתי לזכור די טוב. אני לא מבינה אנשים שסיימו לקרוא כבר את הספר הרביעי ועדיין לא זוכרים שמות!

LuNaTiC

New member
באפי ובנות גילמור=אהבה לנצח

ממבט ראשון!! והארי פוטר.. עד שהוא מגיע לבית ספר זה משעשע... הדארסלים האלה מטורפים!!! אחרי שהוא מגיע לבית ספר זה מתחיל להדהים אותי.. כאילו, עולם חדש!! אה ניו פאנטאסטיק פוינט אוף וויו... ובסוף הספר... וואו אחד גדול!!! -ענבל-

למעלה