אני לא מבינה..

NOAAAAA1

New member
אני לא מבינה..

אם "הוט" מתחייבת להחזיר את צח"מ בספטמבר, ותסלחו לי יהיה להם נורא קשה להתחמק מזה כי הם כבר פרסמו מן הודעה רשמית והתחייבות לכך בזה שהם הוסיפו את המילים "חוזרת בספטמבר" להודעה שרצה על המסך במשך התוכנית. אז אם הם כ"כ בטוחים שהמשא ומתן יסתדר עוד 3 חודשים,ושיהיה להם את הכסף, למה הם לא משלמים כבר עכשיו גומרים את הסיפור וממשיכים לשדר?

NOAAAAA1

New member
זאת הסיבה היחידה שגורמת לי לחשוב

לצערי, שאולי מדובר בתירוץ?

Dawn12

New member
ההסבר היחיד שיכול להיות לזה

הוא שאכן היה ביקוש ל"טרה אספרנסה" ולכן הם חיפשו דרך להחזיר אותה ללוח השידורים. יותר מזה, גם אם לא היה ביקוש - אני מניח ש-HOT3 קנה את כל 220 הפרקים שלה ולכן לא הגיוני (אפילו מבחינה כלכלית) שהוא ישדר רק חלק מהם וישמור את השאר בבוידעם. אני לא יודע כמה אנשים צפו בה, ולדעתי אף אחד כאן לא יודע כך שאין צורך להניח הנחות מסוג "אף אחד לא ביקש לראות אותה", אבל זו יכולה להיות סיבה אפשרית. בתגובה שקיבלתי מנציג HOT השבוע (שדרך אגב, פנה אלי בעצמו בעקבות כל מה שהיה כאן השבוע) הוא כתב שהם הוציאו את צח"מ לחופשה לא רק בשל המו"מ אלא גם משיקולים פרוגרמטיים. שוב, אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זה יכול להסתדר. ניסו לחפש דרך להחזיר את הטלנובלה לבקשת הצופים, נוצר מצב בעייתי במו"מ של צח"מ, ידעו שטלנובלה בע"מ מסתיימת בספטמבר, ומישהו שם עשה 1+1+1.

taish

New member
הקץ לסקפטיות? ../images/Emo8.gif

ההסבר הזה נשמע מאוד הגיוני, אני רק מקווה שזה לא wishful thinking. בכל הנוגע לתאגידי ענק כמו HOT תמיד צריך להיזהר ולשמור על ספקנות, ולא בטוח שמה שהנציגים שלהם אומרים זה "כזה ראה וקדש". אבל על פניו זה נשמע די טוב, ואני מקווה שבעקבות הלחצים האינטנסיביים שלנו דברים יסתדרו.

Dawn12

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

אני ממש לא חושב שאנחנו צריכים לנוח ולקבל את ההודעה הרשמית של HOT (שפורסמה ב"מעריב", ב"וואלה", בכתוביות שרצו על המסך אתמול וגם בתגובה שאני קיבלתי מהם) ולכן אני מתכוון להמשיך בטלפונים, פקסים, אי-מיילים, וכמובן - העצומה שעדיין לא נשלחה אליהם בהחלט תמצא את עצמה על שולחנם. אני רוצה לתת לזה עוד כמה ימים כדי לאפשר אולי לעוד אנשים לחתום עליה (טוב, נו. אני רוצה שזה יגיע ל-300
) ואז נדאג שהם יראו אותה, למרות שאני יודע שלפחות חלק מהם כבר ראו.
ושלחתי לך מסר בעניין הזה

bigmomentom

New member
המו"מ על צח"מ הסתיים

ערוץ 3 סיים את המו"מ עם אולפני קולומביה ורכש את הפרקים וזאת הסיבה לכך שהם מודיעים בראש חוצות שהסדרה חוזרת בספטמבר. הידיעה פורסמה באתר ice.co.il למי שלא יודע, מדובר באתר שמסקר את כל עולם התקשורת ונחשב למקור מהימן מאוד. והנה הקישור לידיעה: http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=81446&catId=2 ועדיין,כל ההתנהלות של הוט בעניין הזה פשוט מחפירה!

Dawn12

New member
אהבתי את הכותרת! ../images/Emo45.gif

רק למה ג'ייק, למה?
ועוד משהו בעניין המשך המחאה על אף ההודעה של HOT - תגובה קטנה במדור "פידבק" של העיתון "רייטינג", ואני אתן לכם ניחוש אחד מי זה רונן.

bigmomentom

New member
למה ג'ק?

אולי כי פיטר ברגמן הוא השחקן המוכשר ביותר בעולם הסבון!!!!

Dawn12

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo13.gif

התכוונתי למה "ג'ייק" ולא ג'ק? אין ויכוח בסוגיית פיטר ברגמן.

Dawn12

New member
בהחלט

ואת חדשה אצלנו, לא? אז מגיעה לך ברכת ברוכה הבאה כמו שצריך.
ועל העצומה חתמת?
(שואל בלי לבדוק, כי יש שם המון תגובות וניקים חדשים)

bigmomentom

New member
תודה

אני נהנית מידי פעם לקרוא פה בעיקר בחיפוש אחר ספוילרים. יש לכם פורום נחמד. ברגע ששמעתי על הורדת הסדרה רק חיכיתי לעצומה שלכם כדי להביע את מחאתי. אני צופה בסדרה כבר שנים בצורה די אדוקה. מה אני יעשה מיום רביעי?

NOAAAAA1

New member
אהה, לא שמתי לב שזה אותו נוסח

פשוט יצא לי לדבר עם רונן [מהפורום] ושאלתי אותו על זה והוא אמר שזה לא הוא.. אבל כנראה הוא לא מודע לכך שפרסמו את מה שהוא שלח.. חחחחחחח

Pete® Pan

New member
זה כן ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אני יודע, אני יודע - פנית אלי ואמרתי לך שלא, אבל זה היה לפני שראיתי את זה בכלל...
לא היה לי מושששג שהם פרסמו את מה ששלחתי. שלחתי את זה בתור מחאה וחשבתי ש... יפיקו כתבה בעקבות זה או משהו... בקיצור - לא יודע איפה הראש שלי היה כששאלת אותי
אבל - זה כן אני. זה הניסוח שלי
וגם השם שלי חחח
איך שמחחחתי כששחרון הראה לי את זה! חחח שמייח שתרמתי למאבק

NOAAAAA1

New member
חחח..

מהתחלה היתה לי הרגשה שזה אתה, נו טוב.. מתברר שאני באמת תמיד צודקת
צוחקת, באמת תרמת!

santa barbara

New member
../images/Emo46.gifוואי זה כל כך מעצבן אותי...

אני אומרת לכם...הם מורידים את הסידרה לטובת הטלנובלות המסריחות האלה!!! לא סובלת את הטלנובלות האלה...בגללן מורידים לנו את האופרות סבון, וואי בא לי פשוט להרוג את מי שהמציא את הסדרות המטומטמות והזולות האלה. טלנובלות זה הדבר הכי מפגר שקיים בעולם הזה!

למעלה