אני לא מבינה דייויד אמור להתחזות לבעלה של גריס לכן איני מבינה איך הוא יודע פרטים אינטוימיים עליה?
ק קרן שוסטר New member 22/3/05 #1 אני לא מבינה דייויד אמור להתחזות לבעלה של גריס לכן איני מבינה איך הוא יודע פרטים אינטוימיים עליה?
I I n n u e n d o New member 22/3/05 #2 ../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo70.gif תשובה :איב סיפרה לאייבי כל מה שהיא יודעת על גרייס בגלל זה הוא יודע.
../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo70.gif תשובה :איב סיפרה לאייבי כל מה שהיא יודעת על גרייס בגלל זה הוא יודע.
מ משי לופז פיצגרלד New member 23/3/05 #3 ../images/Emo58.gif יש לי כמה שאלות נכון שגרייס ברחה עם דיוויד לאיטליה, אז היא חוזרת? ושמעתי שצ'רטי יצאה מהתוכנית. זה נכון ולמה?
../images/Emo58.gif יש לי כמה שאלות נכון שגרייס ברחה עם דיוויד לאיטליה, אז היא חוזרת? ושמעתי שצ'רטי יצאה מהתוכנית. זה נכון ולמה?
I I n n u e n d o New member 23/3/05 #4 תשובות../images/Emo58.gif 1.בינתיים גרייס עם דיוויד באירופה[הם עזבו כבר את איטליה נראה לי ] לא נראה לי שהיא חוזרת למרות שהיא בקשר בפרקים האחרונים של ארה"ב עם סם. 2.צ'ריטי ברחה מהעיר בגלל שהיא האמינה[בעזרת טאבית'הו ואייבי השיכורה כמובן] שמאז שהיא באה היא עשתה רק רע לכולם
תשובות../images/Emo58.gif 1.בינתיים גרייס עם דיוויד באירופה[הם עזבו כבר את איטליה נראה לי ] לא נראה לי שהיא חוזרת למרות שהיא בקשר בפרקים האחרונים של ארה"ב עם סם. 2.צ'ריטי ברחה מהעיר בגלל שהיא האמינה[בעזרת טאבית'הו ואייבי השיכורה כמובן] שמאז שהיא באה היא עשתה רק רע לכולם
מ משי לופז פיצגרלד New member 23/3/05 #5 טאבית'ה ואייבי רול!! ../images/Emo58.gif סוף כול סוף היבחוש עףףףףףףףף אבל היא לא תחזור נכון?? בבקשה שלא!!!! והוציאו אותה מהסידרה בגלל שהשחקנית עצמה לא רוצה לשחק יותר, בעיות עם התסריטאים/מפיקים, או שסתם?
טאבית'ה ואייבי רול!! ../images/Emo58.gif סוף כול סוף היבחוש עףףףףףףףף אבל היא לא תחזור נכון?? בבקשה שלא!!!! והוציאו אותה מהסידרה בגלל שהשחקנית עצמה לא רוצה לשחק יותר, בעיות עם התסריטאים/מפיקים, או שסתם?