אני לא מבינה אבל קורים לי הרבה דברים רעים בבית...זה קשור?
L leagly blond New member 4/11/03 #3 טוב אתם יכולים רק להמליץ לי על אתר שאני יוכל לקרוא שם דברים על זה בעברית כי אני ממש לא מוצאת
M mysticism New member 4/11/03 #4 תראי הכל קשור אבל כמעט לכל בן אדם שני קוראים דברים רעים בבית אולי תפרטי ויעזרו לך
L leagly blond New member 5/11/03 #5 תודה באמת שמישהו כאן טורח להגיב אבל לא נוח לי כל כך לפרט אתה יכול לתת לי לינק שכתוב שמה על זה דברים...
תודה באמת שמישהו כאן טורח להגיב אבל לא נוח לי כל כך לפרט אתה יכול לתת לי לינק שכתוב שמה על זה דברים...
L leagly blond New member 5/11/03 #6 אני גם לא רוצה שתחשבו שאני אהבלה או משהו פשוט קראתי משהו שכתבתם למישהו משהו על אנרגיות שליליות ואני לא כל כך מבינה או יודעת אם זה קשור אז אני מעדיפה שלא לפרט
אני גם לא רוצה שתחשבו שאני אהבלה או משהו פשוט קראתי משהו שכתבתם למישהו משהו על אנרגיות שליליות ואני לא כל כך מבינה או יודעת אם זה קשור אז אני מעדיפה שלא לפרט
M mysticism New member 5/11/03 #7 אף אחד לא יחשוב עלייך כלום אני חושב שכולם פה היו רוצים לעזור לך ולא לצחוק עלייך אבל תכנסי לקישורים ולמאמרים של הפורום יש שם מידע שאולי יעזור לך.
אף אחד לא יחשוב עלייך כלום אני חושב שכולם פה היו רוצים לעזור לך ולא לצחוק עלייך אבל תכנסי לקישורים ולמאמרים של הפורום יש שם מידע שאולי יעזור לך.
L leagly blond New member 5/11/03 #9 רגע אז אתה יכול להסביר לי על מה שנאמר כאן בהקשר לאנרגיות שליליות טובות ואיך זה יכול להיות קשור או טיהור הבית או מה שזה לא יהיה ...ד.א אם למישהו יש כאן אתר בעברית זה יעזור ....כי האתר היחידי שיש לו קישור כאן בעברית לא פועל
רגע אז אתה יכול להסביר לי על מה שנאמר כאן בהקשר לאנרגיות שליליות טובות ואיך זה יכול להיות קשור או טיהור הבית או מה שזה לא יהיה ...ד.א אם למישהו יש כאן אתר בעברית זה יעזור ....כי האתר היחידי שיש לו קישור כאן בעברית לא פועל