אני לא מבינה!!!!

סילביא

New member
אני לא מבינה!!!!

מי זאת (בהמה מגעילה בת כלבה ...) ולמה היה לה העונג להצטלם איתו!?!?!?!? אני דורשת הסבר או לחילופין .. כרטיס טיסה לטורונטו.. מה שתעדיפו לתת לי

סילביא

New member
לא

זה לקחו מאיזה אתר שבו מעריצות שמות תמונות והבת כלבה הצטלמה איתו.. שלא נדבר על עוד איזה סינית שגם הצטלמה שם... העולם לא פייר!!! אני דורשת טיסה לטורונטו.... איך היא עשתה את זה!? גם אני רוצה..

pצצה 007

New member
ת´אמת נראה לי יותר כמו

מפלצת!!!!!! מסכן רנדי...הוא היה צריך להצטלם איתה... אם יתנו לי כרטיס הייתי הולכת לפצות אותו...

pצצה 007

New member
הבנתי שאת חולה על ג´סטין כמוני אז

לכל מי שחולה על ג´סטין שתשים פה את האי סי קיו שלה

סילביא

New member
כדי להראות שאין לי

כלום נגד גייל אני אומרת, מזל שהיא לא הצטלמה איתו ... מספיק שאחד צריך לסבול.. למה כולם!? אפשר כמובן לשלוח אותה להצטלם עם הכנר....חחח......זה יבטיח לו שהות קצרה בתכנית..חיחיחיחיחי נגמר כבר יום כיפור, לא?

רינת4

New member
מזל ש|הדגש|היא|סדגש|לא הצטלמה איתו?

מזל שלו שלא הצטלם איתה! אבל,לצערנו,ישנן מעריצות אחרות שכן הצטלמו איתו, בארוחה הזאת שהיתה לפני כמה זמן בGLAAD... למה? מה עשינו רע?

סילביא

New member
ואלא עוד התתמונות הטובות

אני רואה ששתינו הוצאנו מאותו אתר ויש שם תונות הרבה הרבה יותר גרועות....אבל יש לי לב! אז לא שמתי אותן עשבי מה עשינו רע, מה הן עשו טוב? שגם אנחנו נעשה... המוווון

רינת4

New member
כן,נכון?

באמת לא יזיק להן... וד"א:על איזה אתר דיברת? זה שממנו הוצאת את התמונות... כי אני חברה בקבוצה של yahoo וגם הן, אז הן שמו שם את התמונה שלהן. אם זה לא משם,אז את יכולה בבקשה לתת לי קישור?

רינת4

New member
אה,חבל...

קיוויתי שקיים איזשהו אתר שאני לא מכירה... ומKה אפורה- האם את טוענת שגייל שמן??? כי הבן-אדם חתיך,ואין לו אפילו ק"ג אחד מיותר!

ל-י-א-ו-ר....

אני שונאת שקוראים לי מכה אפורה! והתכוונתי בדיוק ההפך-הוא נראה שחיף גמור לידם....

למעלה