אני לא מבינה משהו

1Shir

New member
אני לא מבינה משהו

בזכות הפורום הזה זכיתי לראות בערוץ סטאר גם את התוכנית על take that וגם את ההופעה אצל פרקינסון. מה שיש לי לשאול - למה אתם לא מדברים על זה כאן???? אולי את התוכנית על הלהקה אתם כבר בטח מכירים, אבל גם את הראיון?! אין תגובות? מישהו שראה, משהו? בכל אופן אני ראיתי והיה מדהים, למה רובי אומר שהוא מעולם לא היה מאוהב?

a Warming Sign

New member
פשוט הראיון די ישן,

וכבר פעם העלתי אותו לפה אני חושבת אז דיברנו עליו[או שרק אני דיברתי
].. והוא באמת מדהים! אחד האהובים עליי..מצחיק לגמרי
תמיד מעניין לראות אותו מתראיין.. לגבי מה שהוא אמר,אי אפשר לדעת
סביר להניח שהוא כן היה והוא סתם אומר כי..אולי הוא רוצה למחוק את כל מה שהיה לו? לא ברור.. הוא בטח במצב שהוא פשוט לא מצא מישהי מתאימה להתחתן איתה ובגלל זה הוא אומר את זה.

talytal

New member
פיספסתי את הראיון!

אוף! משום מה חשבתי שהראיון עם פרקינסון עוד לא שודר, ופיספסתי אותו! וגם אף פעם לא ראיתי את הראיון הזה. ממתי הוא? יש סיכוי שיהיה שידור חוזר?

1Shir

New member
תודה, הבנתי...

כן ומסכימה איתך לגבי התשובה שלך.... :)

Velma Kelly

New member
נצל"ש

שלחתי לפני שעה בערך אימייל לontour לשאול אותם אם הם מתכוונים להעלות גם חבילות להופעה של רובי בברלין, ותוך כמעט חצי שעה הם שלחו לי אימייל בחזרה ואמרו כן ושהם מעלים את זה בקרוב.. עכשיו נשאלת השאלה, ההופעות הם ביום חמישי-שישי, כמה בקרוב זה כבר יכול להיות? זה לא יהיה מאוחר מידי? וכמה בעצם החבילות שלהם יותר זולות מלקנות לבד?

DreamS_HunteR

New member
חמישי-שישי הקרוב?!../images/Emo121.gif

לא נראה לי שהם יספיקו, או שהם לא הבינו את השאלה
החבילה שלנו עלתה 3140 בערך.. זה היה בערך הממוצא למי שהזמין חודשיים לפניי (כי מה שהיה לפני זה היה 450 יורו, שזה פחות. המחירים עולים ככל שטיסה מגיעה..). יש שיגידו שזה משתלם ויש שיגידו שלא.. אם בא לך להתחיל לתכנן מלון, טיסה, כרטיסים להופעה וכל זה ולשבור את הראש - בשמחה. משתלם יותר לשלם סכום כסף לחברה הזאת ושהם יעשו הכל בשבילך.. הכי פשוט ונוח. וזה גם לא כזה יקר..

DreamS_HunteR

New member
אני לא חושב..../images/Emo121.gif

הם היו רוצים להבטיח שאנשים יצאו.. אבל אי אפשר לדעת. אולי הם בכלל מתכננים חבילה למינכן ולא לברלין..

DreamS_HunteR

New member
זה גם מה שאמרו על הונגריה../images/Emo121.gif

וכשהגענו ראינו שבאותו יום של ההופעה עוד מוכרים כרטיסים בקופות..

Velma Kelly

New member
אז אפשר להיות אופטימית

לגבי עוד הופעות שכתוב שם sold out? איך אני אדע? מצטערת שאני נודניקית, פשוט אני ממש רוצה לנסוע

DreamS_HunteR

New member
אממ..../images/Emo121.gif

בעיקרון את יכולה להיות אופטימית לגבי זה שתגיעי ויהיו כרטיסים.. אבל זה לא בטוח כל כך לנסוע לחו"ל ולגלות שאין כרטיסים להופעה שאת רוצה. תבדקי אולי באי-ביי אם יש כרטיסים במחיר נורמלי..

למעלה