אני לא מבינה משהו

הגאונה

New member
אני לא מבינה משהו

בסדרה כאשר מפרטים את הפרסים מציגים את הטבעת המפוארת שהזוכה תקבל ואומרים "מתנת הבורסה לתכשיטים". זה לא סותר קצת את העובדה שכל הזמן מציגים את הטבעת בתור מתנה של ארי לבחירת ליבו (יענו הוא במו מיליוניו הרבים רכש אותה)...

../images/Emo41.gif הוא עשיר אבל... ../images/Emo41.gif

א. יכול להיות שיש לו בית מדהים שהוא עוד לא גמר לשלם עליו... ב. מה הקשר? זה שהוא עשיר אומר שהוא צריך לממן את כל עלויות התוכנית? מה פתאום. תאמיני לי שהוא יתן לבחירת ליבו מספיק מתנות...

מה קשור?

זה ידוע שהוא עשיר אמרו את זה בתוכנית, חוצמזה עובדה שכל הזמן מתמקדים בקטע של "האם הבנות נמצאות בתוכניות בשביל ארי או בשביל הכסף שלו?"

זה לא ידוע שהוא עשיר

זה שאמרו זה לא אומר שזה ידוע ועובדה בסיסית ומוצקה. שמעת פעם על ג'ו מליונר? חוץ מזה, יש לו חברת אנטנרט שמוכרת חוברות קומיקס, אם זה באמת ככה, למה כשעושים חיפוש של השם שלו באנגלית [בגוגל], כל מה שמקבלים זה כלום אחד גדול?

את מה זה מסתמכת על שטויות

כי גם בתוכניות שיש טוויסט, הצופים יודעים על הטוויסט שיבוא ... אבל בוא זה דיי ברור , זה לא דיי ברור, זה ברור, כי זאת באמת כמו שאמרת "עובדה בסיסית ומוצקה" הוא גם אדם ידוע ... מכירים אותו .. לא סתם המציאו אולי את לא יודעת לאיית את השם שלו נכון

אבל הנה אם את צריכה הוכחה

בסיסית ומוצקת (ועוד מגוגל): Seret.co.il - Israel's Movie Portal Re: ארי גולדמן, מיליונר יהודי בן 34 מחפש כלה י... בידי -ל' (8/11/2005 1:18:18 AM)

כי ארי גולדמן זה שם נורא קשה

לאיות? סבבה, אם את בוחרת להאמין שהוא עשיר, בכיף שיהיה לך. עד שהתכנית הזו לא תגמר או עד שיחשפו ששיקרו או משהו, אני לא בוחרת להאמין בזה. בנאדם עשיר ושפוי לא יעזוב את החיים שלו לטובת רחובות..

ליטלי6

New member
הייתה עליו כתבה פעם בידיעות אחרונות

ושם היה כתוב שיש לו נדל"ן במנהטן. אז נראה לי שכן יש לו כסף וחוץ מזה, בפרסומת של הפרק הבא מראים אותם בבית של ההורים שלו ויש שם מרפסת ענקית וליד זה יש שם. לא נראה שזה מה שיש לאנשים שאין להם כסף.

פשוט נצטרך לחכות ולראות

אם הוא עשיר
"טם טם טם" או לא...

הגאונה

New member
עשיר או לא עשיר זו לא השאלה

השאלה היא למה יש סתירה בין מה שאומרים בתוכנית לבין מה שהחסויות אומרות...

הוא בטווח לא עשיר!!

יהיה מהפך כזה ויגידו שהוא בכלל לא עשיר.. ואז יראו תתגובה של הבנוות הם מנסים לעתיק מהתוכנית אהבה או כסף מי שראה שזה היה באמריקה..

Anin17

New member
יש לזה שם

זה נקרא פירסום סמוי ובגלל שלערוץ 3 אסור לשדר תשדירי פרסומות הם משתמשים בזה ולשאלה שלך תראי את זה כאילו ארי קיבל את הטבעת מהבורסה לתכשיטים במתנה והוא יחליט למי להעניק, גם במתנה, את הטבעת הזאת. פשוט, נכון?

Shohi

New member
אני לא הייתי מוכנה

אם הייתי נניח עשירה ויפה שגם ככה יכולה להשיג כל אחד ללכת פתאום לתכנית הזאת, בגלל זה אני באמת לא בטוחה אם הוא כזה עשיר...

למעלה