אני לא מבינה כלום!

• פותח הנושא M16B
  • פורסם בתאריך

M16B

New member
אני לא מבינה כלום!

אני חשבתי שהדברים הלכו בערך ככה: מאסטר עיפד את דרלה, שעירפדה את אנג´ל, שעירפד את דרו, שעירפדה את ספייק! אז למה בפנפיקים שאני קוראת אנג´ל קורא לספייק child? דרך אגב: הבחורה הצועניה שאנג´ל נשך לפני שהוא קיבל את הנשמה זאת דרו? אתם בטח חושבים שאני טיפשה!
וחכו זה נעשה יותר גרוע..... ראיתי קליפ של ווילו כשהיא רעה (ערפדה) והיה שם את דרלה, מה היא קשורה???? מה לעשות אני ממש איטית.........

B a n j o

New member
ככה

הסדר שרשמת זה נכון אולי בפנפיקים הכוונה שהוא כאילו צעיר ממנו או שהוא הצעיר במשפחה שלהם. או שסתם יש שם טעות. דרו היא לא הצוענייה, הצוענייה היה הרבה אחרי דרו. דרו היא בכלל בריטית

M16B

New member
תודות../images/Emo13.gif אבל עדייו לא הבנתי איך....

ווילו קשורה לדרלה?

IDOffryn

New member
היא לא!

הן אפילו לא דברו אף פעם אחת עם השנייה! כנראה שסתם שמו אותה בקליפ ..

melatonin

New member
הקליפ הזה

זה קליפ משותף שעשו לוילו ודרלה. אין שום קשר ביניהן

Lizz

New member
joss chickened out

בעונה השנייה ספייק אומר מפורשות שאנג´ל "עשה" אותו. he says, "you were my sire אבל מאוחר יותר ג´וס שינה את דעתו והחליט שדרוסילה עשתה את זה. זכותו. המון הסברים הגיעו לזה בפיקים: אמרו שאולי דרו נשכה את ספייק אבל בעצם אנג´ל הוא ש"חינך" אותו כי היא קצת משוגעת. אמרו שאולי דרו נשכה אותו וושתתה את דמו, אבל אנג´ל הוא שנתן לספייק לשתות ממנו. אמרו המון דברים. והקימו את ה ASS brigade angel sired spike שמתעסקת בעיקר בהכחשה גורפת. תבחרי מה שנוח לך, ככה הכי קל.

melatonin

New member
ממש לא נכון

הכוונה ב sire היא לזה שאנג´ל הוא כמו סבא שלו, מכיוון שהוא נשך את דרוסילה שנשכה את ספייק. יחד עם זאת הוא גם חינך אותו בהתחלה, ולכן נחשב כמו האבא הערפדי שלו אני לא רואה בזה שום טעות או סתירה

Tristann

New member
../images/Emo41.gifבהמשך העונה החמישית של באפי

שמשודרת עכשיו בביפ, יהיה פרק (שאמור להיות משותף לפרק של אנג´ל) שספייק מספר לבאפי על שתי הקוטלות שהוא הרג אז מראים שם גם את זה שדרוסילה ערפדה את ספייק ג´וס אמר כבר כמה פעמים שהכוונה של ספייק בYou were my sire, man היתה יותר כמו סבא-Sire ולא כאילו הוא יצר אותו. יכול להיות שהכוונה שלו היתה שהם הסתובבו הרבה ביחד (אנג´ל ודרלה ביחד עם ספייק ודרוסילה) והוא הושפע ממנו. בכל מקרה, הסדר הוא: מאסטר => דרלה => אנג´ל => דרוסילה => ספייק

../images/Emo12.gif

ה.... השם שלך... אלוהי............! אבל למה שני N? ו... ו... מה מקור השם? כלומר, למה? אויש!
דרכאגב.... שכחתי את הדרכאגב שלי. נו. נוווו..........

Tristann

New member
אז ככה... לפיזור הערפל סביבי :)

נכון שם אלוהי? שם מעולה... מספר שאני קורא עכשיו, טרילוגיית מונשיי מממלכות נשכחות. כן, צריך לעשות משהו שימושי בצבא... שני N בגלל שטריסטאן כבר תפוס אבל ממש רציתי. האמת היא שהייתי פה בשמות קודמים לורד_סות´, שתפוז סגרו לי אותו משום מה, וצויץ, שהיה בדיחה שלי ושל חבר שלי ופשוט נמאס לי לראות את זה כל הזמן ועכשיו טריסטאן, שזה שם מדהים. החתימה שלי אכן מההופעה של יונתן ואביב, קטע מעולה. וזהווווווווווווווווווו

../images/Emo99.gif

יש, אהמ, דמות כלשהי, אהמ, שאני מאוד... מסמפטת.
וקוראים לה טריסטן
אבל אכן, שם מדהים. וגם עצוב... כי Trist זה צער בצרפתית.... וזייהו.

Lizz

New member
כן, שמעתי את כל זה בעבר.

אבל כל זה הגיע מאוחר יותר...

ANGEL N

New member
וזה גם הפירוש של זה...

אנג´לוס הוא ערפד ותיק יותר מספייק. יש בינהם קשרי משפחה ערפדיים. למרות שדרוסילה היא זו שהפכה את ספייק לערפד, עדיין אנג´לוס היה הערפד המוביל בחבורה שלהם (אנג´לוס, דרלה, דרו וספייק) הוא היה המנהיג שלהם ולכן הוא גם זה שהשפיע עליו כ"כ הרבה וחינך אותו. אז אין כאן שום סתירה!!

למעלה