אני לא מבינה את זה ..

אני לא מבינה את זה ..

פשוט לא מבינה את זה.. אני כותבת עכשיו בסערת רגשות, בדיוק סיימתי לראות את פרק 4 של הסדרה "חיים אחרים" נכון - שזו סדרה והכל שם מבויים ולא אמיתי, אבל אני כן חושבת על האנשים האלה שכן נמשכים למשהו שלא מתאים בדיוק לחיים שהם חיים, חושקים בו ממש, משתוקקים. למה הכל כל-כך פאנטי? למה הם לא יכולים לשלב את זה יחד עם האמונה שלהם? למה בטיפול רפואי זה בסדר ובשביל הנפש וההנאה זה לא? נכון שאני קצת יוצאת כאן טיפשה.. אבל זה הורג אותי. הפאנטיות הזו, החיים בריבוע הזה. אפשר להאמין ועדיין להנות, אפשר!

קiבי אא

New member
ידעתי הייתי בטוח שזה יקרה לך

תרגיעי זה כולה יום הולדת. אסור להתלהב. ברגע שמתלהבים מתחילים לכתוב שטויות ולצאת טיפשים. עיין קומפופליציהה.

אתה מאוהב בה אה?

‏ רוצה אני יסדר לך אותה? קומבי את קומבית זוג מושלם /tapuzforum/images/Emo99.gif

aint mindless

New member
למרות

שדי חיכיתי לסדרה הזו (אחלה פרומו, ד"א), מתברר שהיא אשכרה משעממת. ובעניין ההנאה והאמונה, אני לגמרי איתך, רק אל תשכחי שזו דרמה טלוויזיונית וצריך להעביר לצופים איזשהו קונפליקט, ואם הכל יהיה "הפי הפי, ג'וי ג'וי", זה יהיה הפיג'מות עם כיפה ולא דרמה עטורת כוכבים.

כן,

אבל הכל קורה מהר מידי (אם נסתכל על זה מהצד שזה אמור להעביר קונפליקט מסויים) לפי דעתי ההתאהבות של יקיר ואליה לא מורגשת, הנשיקה האסורה שקרתה הייתה אמורה להיות דרמתית גם עבורנו ולא רק עבור יקיר.. אין אהבה והערכה בין ההורים של יקיר (אריאל ורחלי) חוץ מהפרק האחרון שפתאום יש איזה 5 דק' שזה נראה.. אני גם הבנתי שבפרק הבא יקיר הולך להוריד את הכיפה, בפרק 4?? פרק 4 ?! דבר כזה מצריך תהליך ארוך וקשה, וזה ממש לא מועבר כאן. חבל.

יאמייקה

New member
בטח שאפשר

אבל! אבל זה לא מקובל! ואני מזה התאכזבתי מהסדרה, שאפילו עוז זהבי לא עשה לי את החשק לראות את הפרק השלישי...

יאמייקה

New member
הבנאדם

הוא יופי מרוכז, לפי דעתי! ולא מקובל בגלל החברה, ובגלל מה יגידו, ובגלל שבכלל! אצל החרדים, כל מה שלא מבוקר היטב, זה דבר לא מקובל!

נע ונד1

New member
סיימתי לראות את פרק 4

לדעתי היא רצה מהר מאוד ולא מבוימת טוב כשאני מסתכל על הרב שם אני לא יכול להשוות אותו לרב שלי חסר כל עומק אני לא יודע מי כתב אותה אבל אני מניח שזה לא דתי או היה כזה היה חזרה בשאלה שכן ריגשה אותי בסדרה ישראלית זה החזרה בשאלה של הודיה מסרוגים מי שבאמת חושב ללמוד על הציבור הזה שילך לראות סרוגים ולא חיים אחרים

Z Channel

New member
הסדרה סרוגים כן מייצגת נאמנה את החיים הדתיים?

מעניין, כי התחלתי לראות סרוגים והיה נדמה לי שאין מצב שהסדרה משקפת את אורח חייהם של הדתיים ובגלל זה הפסקתי לצפות. אם אתה טוען שדווקא כן מיצגת אז אלך לראות, מסקרן אותי.

זה סותר

את כל הדת. כל מה למדת בישיבה\תיכון או לאידעת איפה- זה להישמר וכו`(לא הייתי קוראת לזה סבל!) ובזמן אמת לא לבצע/ליישם את זה. זה לא נקרא פנאטיות. זה שמירה על גבולות. הוא בבית חולים הרשה לעצמו, כמו הנפילות שיש להרבה זוגות דוסים דוסים בפגישה האחרונה לפני החתונה. שאז לבחור יש סימן של אודם בפנים. זה די דומה. אבל זה לא ריבוע, זה ההשתדלות להיות טובים למרות הקושי. אם קשה זה מראה שיש התמודדות ועלייה. וגם שנגיד נופלים, אז יש את המצפון שמפריע. זה ההוכחה רק לאמונה שקיימת, לדת. לדעת שהעולם לא הפקר. אגב, סדרה לא משו בכלל בכלל

Magy9

New member
אני ממש מסכימה איתך,והסידרה רצה בקצב מהיר מיד

מי שכתב את הסידרה ממש הגזים מבחינת הקצב של האירועים. אבל עוז זהבי משחק מדהים אני ממש אוהבת את הדמות שלו :) אני מקווה שההמשך יהיה טוב יותר

למעלה