אני לא מבין

dandobin

New member
אני לא מבין

רובכם נוער. נוער אמור להיות אדיאלסטי, אז: *אולי תעשו איזה הפגנה נגד הנגבי? כאילו אבא שלי עובד בחברת חשמל והוא גונב פחות ממנו. יש גבול, לא?! אין לכם ביצים? לא אכפת לכם? אתם מתעלמים? *זה כאילו לא לגמרי ברור שקדימה מתפרקת תוך גג כמה שנים. הרי ברור שזה לא לטווח ארוך, אז מה יש לעשות במפלגה הזאת? *אתם מכירים את רוב הרשימה שלכם? לא אכפת לכם איך היא נבחרה? לא אכפת לכם שיש את הגניקולוגית של דודתו של אולמרט ואת הספרית של הגננת של הבת שלו? *הייתם כל החיים בליכוד. ככה נוטשים אדיאולוגיה? *לקדימה אכפת בכלל מזכויות אדם? מהומואים? מסטודנטים? מדת ומדינה? *איך לעזאזל הם יעשו הצבעות סיעה תגידו לי? יש הצבעה על דת ומדינה נגיד. איך לאעזאל יכולים רייכמן(שינוי) ודוד טל(ש"ס) להסכים על משהו? איזה סדר קולציאוני יהיה לכם? *מה יהיה על המפלגה עוד כמה שנים בלי שרון? *איזה אגיאולגיה יש למפלגה שלכם? ליכוד+התנתקות? הרי אתמול הייתם ליכוד בנשמה. איך אפשר ככה? תסבירו לי. *לא מפריע לכם ללכת עם הזרם הכללי? תראו למה הרוב מצביעים קדימה? כי היא באמצע? כי אין לה דעה לפה ולשם? מה באמצע תמיד נכון? אין לכם אמת פנימית? אין בכם רצון למפלגה אמיתית? אלי קטנה? אבל אדיאלוגית... שכולם באין לא בשביל הכיסא, שלא כולם מושחטים. שאין את רוחמה או אפללו. שיש אדיאולוגיה? אין לכן כבוד עצמי? קצת? מה אני כבר מבקש? קדימה? על שם מה? אין מפלגות אמיתיות? אני אישית תומך במר"צ ואני לא מסתיר את זה. כי שם יש אדיאולוגיה. יש טוהר כפיים. יש נושאים לחשובים. יש רשימה מצוינת, מצע מגובש ובקדימה??! איזה ממשלה אתם רוצים? עם הימין הקיצוני? שלא נתקדם לכלום? או ממשלה עם השמאל? אם עניתם 2 סימן שאתם צריכים להיות בשמאל. קדימה לוקחת את הבחירות האלו. זה ברור. אבל עם מי היא תהיה? ליברמן ואיתם? שלא נתקדם? נחזור עם ש"ס לימי הביינים? או שאולי נצעד על הליברליות עם מר"צ והעבודה? תמיכה בעבודה זה לא רק פרץ. תמיכה במר"צ זה לא רק ביילין. אבל את מי יש בקדימה? מי? נכון דיכטר ולבני? אבל רוחמי? ועוד עשרות שאין לכם ולי מושג מי אלו... תתפכחו, תצביעו נכון, תעשו משהו למען המדינה, אל תלכו עם העדר הזה קדימה,כי לא מספיק ללכת קדימה, צריך גם לדעת לאן. כל העם הולך שמאלה, אבל לאן שמאלה, קדימה? לא לשמאל האמיתי וזה רק מר"צ! אם יש לך ביצים(סליחה לגברות), תהיה גבר(ת) כנס לאתר של מר"צ אולי תמצא ערכים, כי בקדימה אין כאלו http://www.yachadparty.org.il/elections/index.php מר"צ בשמאל, האדם במרכז!

:) אתה מוזמן למאמרים,

לקרוא מעט על קדימה... יותר טוב מלבזבז את הזמן על הכפשות מיותרות, לא? :)

dandobin

New member
קראתי אותם לפני שכתבתי את דברי

אשמח אם מישהו פה יתייחס לפחות לכמה מהטיעונים שאני אקבל תשובות. אני אגיד לכם את האמת. אני אדם של עקרונות. בקרוב יש אצלי בבית ספר בחירות דמה. אני מנהל את הקמפיין הנגטיבי ואם קדימה בסדר, הקמיין לא יהיה נגד קדימה, אני רוצה להחליט אם אני הולך נגד קדימה עבודה חד"ש או הליכוד זה הכל. אם תוכילו לי שחוץ מאשר ציפי לבני יש לכם משהו אני אחזור בי. זה הכל תודה.

שאל שאלות עניניות ואשמח לענות :)

אתה רוצה שאוכיח לך כי מעבר לציפי לבני יש עוד? תראה לי עוד מפלגה שחבריה מסוגלים להוכיח עשייה שכזאת - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=7145&sc=0&ssc=0 אני ממתין לשאלות עניניות.. :)

dandobin

New member
אין בעיה חבר

נכנסתי לאתר הרשמי. האובחן: הבה נתבוננן מי רץ קדימה? *דוד טל ורייכמן באותה מפלגה. דוד טל בא במקור מש"ס ורייכמן היה נשיא שינוי. אין פה איזו בעיה? *50 אנשים. כמה מהם בני מיעוטים? דרוזי אחד. אין מצב לערבים? נוצרים? בדואים? לא בני אדם? *מי אלו: שלמה גרבץ, יצחק חדד, אמיר הלוי, ליאת רבנר ורינה גרינברג? תשאל אותי כמובן. אבל, דן(שמי) הרי תראה מי ממוקדם במקומות 40-50 במר"צ האם אתה מכיר אותם? או לא חבר יקר, אני לא. אבל הם לא במקומות ריאליים. אנשים אלו שהולכים בעוד חודש לקבוע את עתיד מדינת ישראל הם כן. ואין לך מושג איך הם הגיעו לאן שהם הגיעו ולמה. אין לך מושג מי אלו ובחיים לא שמעת עליהם. גם אני לא. זה בסדר. תענה לי מה דעתך. מי עדיף שיהיה בכנסת אילן גילאון או רינה גרינברג? תשובה כנה, חבר. *איכות הסביבה? דת ומדינה? לא מצאתי כאלו באתר...הם קיימים? אלוהי ישראל והגויים שעל הארץ, קדימה הולכת לקבל 50 מנדטים ואין להם כמעט מצע. ואנשים ממשיכים להצביע. איזה מן עדר זה? על זה אני רוצה תשובות. אני מקווה שעכשיו תוכל לענות תשובות קונקרטיות ולא להתחמק.

בשמחה אשיב :)

דוד טל ורייכמן באותה מפלגה.. אם אין עם כך בעייה? לא :) אתה שוכח שבניגוד למרצ.. מפלגת קדימה היא מפלגת שלטון - בה יש מקום לדעות שונות בעניינים שונים. שניהם מסכימים על הדרך המדינית, הבטחונית אשר חקוקה בעקרונות יסוד קדימה אם יש בעייה כי אין בני מיעוטים? אני הייתי רוצה לראות יותר- זאת האמת. אבל זה פחות מעניין אותי, ידידי.. אתה טוען כי אין לי מושג מי הם? עוד פעם הפכת להיות לא ענייני?! חבל.. היה עדיף אם הייתי שואל אותי לפני שבחרת לקבוע עובדות שקריות. פה בדיוק פרשתי מלהגיב, מצטער..

dandobin

New member
בוא נניח שאתה יודע מי אלו

ואז אני מתנצל. אבל אתה אחד מיני רבים. האם אתה חושב שאנשים אלו הוכיחו עצמם? האם בידיהם ניתן להקפיד הנהגת המדינה. ושוב רייכמן וטל. נגיד ויש הצבעה בנושא של דת ומדינה. איך כל אחד מהם יוכל לשמור כל משמעת קוליציונית מסוימת אם הם אינם מסכימים על דבר או חצי דבר? אני לא מבין את זה.

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

האנשים האלה, מומחים מכל התחומים, בהחלט ראויים להיבחר לכנסת ישראל. ראה לדוגמא את הליכוד, שקיבל בבחירות האחרונות 38 מנדטים. רובם היו אנשים מאוד לא מוכרים, שמה שייחד אותם שהם היו סה"כ חברי מרכז ליכוד, פעילים בסניפים השונים של הליכוד ברחבי הארץ. קדימה לעומת זאת, מציגה מעבר לפוליטיקאים המנוסים, מעבר למומחי הביטחון, מעבר ליוצאי מדינות חבר העמים - גם רשימה של מומחים מהתחומים השונים, שיכולים לתרום - מהעשיריה השלישית הרביעית והחמישית בקדימה - הרבה יותר מהמקבילים אליהם בליכוד או בעבודה. אנשים כמו פרופ' בן ישראל, ד"ר אדטו-לוי, ד"ר דן בן-דוד, מנחם בן שושן. לאנשים האלה בדיוק ייחלנו כל השנים. לאנשים מקצועיים, לאנשים עם פעילות ציבורית מכובדת, לאנשים שיכולים לתרום. לא לחברי מרכז וראשי סניפים, אלא לאנשים מקצועיים, אנשים מנוסים, אנשים ראויים. גם את גורולובסקי, בן לולו וכחלון לא הכרנו, כשהם נבחרו בין 38 המנדטים של הליכוד. אבל לעומת פרופ' בן ישראל, מנחם בן שושן וד"ר בן דוד - ברור את מי מבין ה"לא כל כך מוכרים" אנחנו מעדיפים. ולא יזיק לך קצת לקרוא על אותם אנשים ולנהל ויכוח ענייני, במקום לפתוח שרשורי הכפשות. הכפשות תמיד אפשר למצוא, על כל אדם ועל כל מפלגה. תוצאות, עשייה, מקצועיות, דרך, ניסיון - אלה דברים שאין לכל אחד.

dandobin

New member
תגובה עניינית חבר

ככה אני אוהב. אפשר רק לדעת במה בדיוק מומחית הדוגמנית לשעבר מיכאלי? ושים לב איזה דמוגוג אתה. אתה מביא בכוונה את הפרופסורים והדוקטורים שבהם. זה זול. ומי יכול לתרום יותר הם? או אנשים מנוסים כמו אילן גיל און? ואת הליכוד אנחנו יכולים להכפיש ביחד. ויש לך גם משהו טוב להגיד אל רוחמה אברהם? אולי על צחי הנגבי? למה אתה חושב שפורשי הליכוד ישתנו תוך רגע? הם היו ונשארו ליכוד. הלכו קצת שמאלה זה הכל. עדין מושחטים. איפה באמת אין שחיטות? רק במר"צ איפה יש התייחסות לזכויות אדם? במר"צ איפה יש זכויות למיעוטים והומאים? במר"צ איפה יש את טובי האנשים? במר"צ בקדימה זה סתם מכרים שאולמרט אסף במשך השנים. ושוה אני חוזר ואומר. 50 אנשים. ולא ערבי אחד? לא מוזר? לא מסריח? זה פלורוליזם? זאת דמוקרטיה? אדם אחד זאת דמוקרטיה? אני לא יודע מה עדיף ככה או אפילו מרכז הליכוד?

מי מקום 44 במר"צ?

ומי ב39 36ב ב51? בוא תסביר לי מי אלה האנשים האלה : ותחזור לקבל תשובות. מיקום המעומד. 11 לסקי גבריאלה 12 אריאלי שאול 13 שאינסקיה אלה 14 אייזנברג שאול 15 זועבי עבד אלהאדי 16 עדן מיכל 17 זכי אורי 18 וולפסון ויוי 19 אורון איל 20 ספורי ראדי 21 סולל יפעת 22 ברנבויים גריגורי 23 חוסרי ריאד 24 נעמה מחמוד 25 גלוזמן שלי 26 יחיא ג'מיל 27 גולדברגר עידן 28 דיאמנט עדית http://www.meretz.org.il/UserFiles/File/list120.xls אין אליהם שום מידע.... ובוא תסביר לי איך יש אצלכם יותר ערבים מספרדים? מוזר משהו לא? ומה הקשר בין רבין עזרה ליוסי ביילין? תכין שוערי בית ותחזור....דמגוג.

dandobin

New member
אני אסביר

קודם כל את רובם אני מכיר.. אני יכול לספר לך אבל זה לא יועיל לאף אחד מאתנו. פספת את הנקודה שלי: הם במקומות לא ריאליים בעליל!! הם לא יהיו בכנסת!! הם לא באמת חשובים!! אבל כל משנמצא בקדימה עד המקום 40+ לצערי עלול להיות בכנסת. ועליהם גם אין מידע. אבל הם כן רלבנטיים, הם עלולים להפוך לפרלמנטרים לעומת נבחרי מר"צ שציינת קפיש? ובאמת אין ע(!)ליהם מידע..

dandobin

New member
ואגב

רן כהד וגו'מס, מקומות 2ו-3 זה לא מספיק? קדימה בכלל מפלגה גזענית בלי נמיג ערבי אחד!! אדם ליברל פלורוליסט אסור לו להצביע קדימה. קדימה זה לא רק שחיטות זה גם גזענות. עוד הוכחה שקדימה היא נגזרת זולה של הליכוד.

dandobin

New member
שאלה עניינית-מפלגה של איש אחד?!

*האם מצב בו אדם אחד קובע את הרכב הרשימה כולה נראה לכם נכון ודמוקרטי? *האם נראה לכם שקדימה תוכל להחזיק קואליציה יציבה לאורך זמן כאשר אין שום דבר משותף למעשה בין חבריה. למשל: דוד טל מש"ס ואוריאל רייכמן משינוי? צחי הנגבי מהליכוד ושמעון פרס? הרי הבסיס בקדימה הוא מדיני-בטחוני,לא? אז מה לכל הרוחות בין צחי הנגבי ושמעון פרס? בין שאול מופז ודליה איציק וחיים רמון?? רק מר"צ היא שמאל אמיתי. רק במר"צ האדם במרכז.

bhnadav

New member
תגיד לי, השתגעת?

זה השרשור השלישי שאתה פותח בנושא הזה בתוך יומיים! וביומיים האלה ניתנו לך תשובות שאתה פשוט לא מסוגל להתמודד איתן, אז אתה פותח עוד ועוד שרשורים! זה נראה לך הגיוני?!

למעלה