אני לא מבין

האוהד

New member
אני לא מבין

למה אנשים מתרעמים על זה שיש כאלו שבחרו לדבר בעילום שם. למה זאת בעיה? מדוע אי אפשר להגיב לדברים של מישהו שמדבר בעילום שם ומדוע נחשבת העדפת האלמוניות לפחדנות או השתפנות. אני, למשל, כדי לא להיות מזוהה/מקושר/מיוחס לקבוצה מסויימת, כדי שדברי לא יקוטלגו מייד כי אני נמצא במקום מסויים בחרתי לדבר בעילום שם. איני חושב שהטעם ניתן לדברים מתוקף שם כותבם, אלא מתוקף תוכנם.

נכון,אתה לא מבין.וכנראה שגם לא תבין

אבל עדיין,זאת פחדנות השתפנות וכל שאר הירקות שהזכרת בדברייך. העובדה הבסיסית ביותר היא שאין בך את הכנות האומץ והאמונה בשבדרים שאתה כותב כדי לעמוד מאחוריהם עם השם האמיתי שלך.זה שכולם או חלקם של הטריאתלטים בארץ זבת חלב מכירים. אולי גם אתה לא ממש מאמין ביכולת השיפוט או ניתוח אותם הדברים עליהם אתה כותב ובגלל זה אין לך את האומץ ושאר תכונות האופי הנדרשות מאדם בוגר ובשל כדי לעמוד מאחורי דבריו.ואולי זה יעבור לך פעם. אתה עדיין מוזמן לאימון של קבוצת חכ"מ כדי להתרשם מהספורטאים (אף אחד לא יכיש אותך כבר גיליתי לך שהם לא ארסים) ולפגוש את חלי רוזנשטיין שאתה מעריך כ"כ (ומאוד בצדק). ע"ח הפרחח (ואתה צודק אני לא מאמן ע"פי רוב ההגדרות המוגבלות שאתה כנראה מכיר)

האוהד

New member
אין פה שום פחדנות...

לפעמים יש צורך לצאת מגבולות המערכת כדי לקבל פרספקטיבה נכונה יותר על דברים. כך, לפעמים יש צורך להיות מחוץ למערכת כדי שדברייך יקבלו וייתקבלו בפרספקטיבה הנכונה. אתן לך דוגמא קטנה - בדיוני מטכ"ל דנים בהערכות אמ"ן. ההערכות נכתבות ע"י כל מיני גורמים ונחתמות, במקור, ע"י מפקדי הצוותים או היחידות. לפעמים, תלוי בדיון, מוגשות ההערכות, כולן או חלקן, בעילום שם. מדוע - מפני שכך לא תהיה האפשרות לזהות מי כתב מה. לא תהיה אפשרות להדביק לדברים סטיגמה בשל כותבן, שידוע בקו מסויים או מזוהה עם כיוון מסויים. כאן אנחנו לא בדיון מטכ"ל (למרות שמס´ הפעמים שביו לאדן מוזכר פה יכול לבלבל...) אבל כדי שאף אחד לא יזהה את דבריי עם קן מסויים/כיוון מסויים/אנשים או קבוצות מסויימות, וכדי שדבריי - בעיקר הם (ולא אני) - ייזכו לתגובה/משוב/יחס היותר אובייקטיביים - בחרתי לא להופיע בשמי. אין ליחס חולשה לאלמוניות, לא פחדנות ולא ירקות - זכור - לך דומיה תהילה.

הסבר יפה אך כל יכולתו....

מסתכמת בהוכחה כי יש לך יכולת לסובב דברים. אין להם ולו קשר קלוש לעובדה שאתה מסתתר מאחורי שם בדוי. אגב גם זה זמני,הרי אתה לא חושב שמסגרת הכוללת מאות בודדות של ספורטאים תוכל להסתתר לנצח. הרי גם אתה יודע שיום יבוא ותיאלץ לעמוד אל מול הציבור ומאחורי דבריך. לדעתי, מהמעט שהקדשתי לזה היום הזה מאוד קרוב וזה מה שגורם לך לאי נוחות ויציאה מפרופורציות. ואתה עדיין מוזמן לאימון של חכ"מ. ע"ח הפרחח

האוהד

New member
../images/Emo13.gif

מהמסקנות שלך, מהדוגמאות שלך, מהביטחון העצמי המופרז שלך, מהזחיחות ורוח הקרב שלך....אתה ילד מגודל - אתה יודע?

למעלה