אני לא מבין?

אני לא מבין?

יש כרכן אדום,יש כרכן כתום.כרכן לבקן,ועוד..... האם יש כרכן אדום דם לבקן?

Itamar Levy12

New member
יש כרכן תירס

red blood albino הקטע שהוא לא משהו,הוא נראה כמו כרכן אלבינו רגיל.

Itamar Levy12

New member
דבר ראשון

שלום יונתן. דבר שני אמרתי שהכרכן אלבינו רד בלוד נראה כמו האלבינו הרגיל,וזה נכון. הכרכן רד בלוד לא אלבינו נראה שונה מאוד מכרכן רגיל.

דבר ראשון כרכן אלבינו רד בלד

לא נראה כמו כרכן אלבינו רגיל. אומנם יש להם את אותו מבנה הגוף והעיניים האדומות אבל היתר די שונה.

naja

New member
איתמר אתה טועה.

תסתכחל שוב בתמונה שיונתן העלה. הנחש הזה לא דומה לכרכן תירס אלבינו.

Itamar Levy12

New member
נבו גם אתה לא קורא?

רשמתי כרכן תירס רד בלוד א-ל-ב-י-נ-ו לא דיברתי על הרגיל! תראה את של תומר הוא נראה כמו תירס אלבינו רגיל ולא אלבינו רד בלוד...

naja

New member
דבר ראשון, לא קוראים לי נבו....

דבר שני, אני לא יודע על איזה תומר אתה מדבר. דבר שלישי-התמונה שיונתן שם היא של כרכן תירס בלוד רד א-ל-ב-י-נ-ו.....

Itamar Levy12

New member
אופס אסף התבלבלתי(אני חלש בשמות)

בעייתי כל הכינויים האלה לזכור הכל אני יותר גרוע מסבתא שלי בשמות=/ שמע אני ראיתי כרכני תירס אלבינו והם נראו כמו כרכן תירס אלבינו רגיל,כנראה שיש פרטים ויש פריטים.

naja

New member
לדעתי.....

מה שראית היו כרכני תירס אלבינו רגילים. אצל הכרכנים האדומים, כבר מהבקיעה ניתן לשים לב להבדלים, למרות שישנו דמיון מסויים.

tom klein

New member
מה שיש לתומר זה אלבינו רגיל אולי

הוא נשא גנים של רד בלוד אבל המופע הוא אלבינו ... ואיתמר יש הבדל גדול מאד בין רד בלד אלבינו לבין אלבינו רגיל ..

nevs

New member
תמיד אתה ישר מאשים את השחור?!

חחח סתם... (השם שלי פה אותו דבר אז למה שלא תזהה?) בקיצר זה ככה, אני גם חושב ששל תומר הוא כרכן אלבינו רגיל אבל עם הרבה אדום. כי גם לנו שנה קודמת יצאו כמה צאצאים דומים מהטלה רגילה.

Kavey

New member
וואו הוא יפייפה...כמה עולה אחד כזה?

לא שיתאפשר לי לקנות בקרוב...

למעלה