אני לא מבין

b e n j o

New member
אני לא מבין

זה פורום עמוק באדמה או לא? העונה הרביעית נפתחה אתמול ב-HBO ושום מילה? אכזבה... תמשיכו לדבר על מ.ק 22... ניתן להוריד כבר את הפרק הראשון למעוניינים: http://tvt.milfclan.com/ בן

אטלסון

New member
עוד מישהו ראה אתמול את העונה ה-4?

איזה פרק אדיר! מבטיח לשרשר הודעה עם ספויילר בהמשך היום. יומטוב... לירון.

Veganiny J

New member
כנראה שרובנו מעדיפים לצפות

בסדרה לפי סדר שידורה בארץ
כך או כך, הנאה ועונג לכם מהעונה הרבעית, ונא לזכור לציין
בנושא הודעות מסגירות.

Neta558

New member
אני לא מבינה

למה אתה רק מתלונן ומפיץ קישורים להורדות לא חוקיות במקום פשוט לכתוב על הפרק, אם זה כל כך מענין אותך?

sfu

New member
וואלה תודה רבה על הלינק!!../images/Emo13.gif

חיפשתי כל אתמול את הפרק ולא מצאתי בשום מקום אני כבר לא יכול לחכות לראות את הפרק לעזאזל !!

אטלסון

New member
../images/Emo58.gif נעיר את המתים-

חשבתי שמקרה המוות בהתחלה היה קשור איכשהו לברנדה (היה אותו שם משפחה לא?) אבל הקישור לסוף הפרק היה במקום ומתוחכם, ומי יודע אולי בסוף זה יהיה קשור איכשהו. אני חושב שגם אני הייתי נוהג כמו נייט ועושה את המעשה שהוא עשה ונותן לליסה את בקשתה האחרונה. קית' ודיויד עוד פעם ביחד- יש סוף לכל תעלול. דיי תיפרדו כבר. לא מתאימים זה לא מתאימים... גו'רג' הבעל החדש של רות פישר- אני מוכן לשים כסף שהבן אדם נוכל וגנב ולא סיפר לה הכל. אני מקווה שברנדה תרד מנייט זה נהיה על גבול הבעיה הנפשית ההתמכרותית. דווקא המנגן על קרן היער נראה מתוק (מקסימום ניקח אותו לדיויד) מענינת ההרחבה שנעשתה למשפחת דיאז. גם שם לפי דעתי הנישואים יסתיימו. ולסיום אני חושב שהשאריות גופה של ליסה היו מיותרות להקרנה יש גבול לגועל...

b e n j o

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo58.gif פרק 4X01

אני פאקינ בוכה פה. ההזדהות עם הדמויות היא פשוט קורעת לב.. אני שמח להגיד שרף הסדרה נשאר על מצוין פלוס. המשחק המשובח מעל הכל. מותה של ליסה הינו כמוות של קרוב אישי ממש ונייט אכן נתן את הכבוד האחרון לליסה. עצוב ועם זאת משלים את סוף עונה שלישית. אתה יוצא מהפרק עם תחושת השלמה וקתרזיס. בן.

אטלסון

New member
ומה אתה חושב... ../images/Emo58.gif

על ג'רג' הבעל החדש של רות? ועל מי לפי דעתך ברנדה תתיישר לבסוף- נייט או הנגן? יומטוב,

b e n j o

New member
אני חושב ספולייר 4X01

שג'ורג' ימות באיזשהו שלב וישאיר את רות שבורת לב או לפחות ינטוש אותה באיזשהו שלב למרות שמגיע לה כבר אושר אמיתי למרות שמבחינת משחק אני מעדיף אותה עצובה ברנדה תתפשר על הנגן אבל בטוח יהיה משולש מסוים של ברנדה-נייט-אוהב החתולים יהיה טוב זה מה שבטחו סוף סוף אפשר לראות משהו על המחשב הזה.. בן

sfu

New member
../images/Emo58.gifרק עכשיו ראיתי ../images/Emo7.gif

בשביל שאני אזכר יותר ראיתי את הפרק האחרון של העונה השלישית ומיד אחריו את החדש של העונה הרביעית איזה פרק אחרון לעונה מדהים ושובר לב לגבי הפרק החדש באמת הקטע של המוות בהתחלה היה מתוחכם ומרגש מי יתן ותנוחי בשלום על משכבך ליסה ואתה נייט תמצא נחמה במהרה

starking

New member
אני מקווה !!

ראיתי היום לפנות בוקר פרק 4X02 והוא ממשיך את הפרק הראשון ...ברמתו הגבוה אני רק מקווה שזו תהיה עונה יותר טובה מהעונה ה 3 הדיי מאכזבת

למעלה