אני לא מבין....

יפתח14

New member
אני לא מבין....

אני לא מבין מה הדחיפות להיות חברים. אני לא מבין למה אנשים כל כך להוטים להתאהב ומחריכים את עצמם להתאהב. אהבה זה דבר דיי מסריח (סלחו לי על הביטוי) והרי תמיד זה יגמר רע. כרגע אני לא מוצא שום סיבה לאהוב. (זהו אין פואנטה)

גם לי נראה שמישהי זרקה אותך...

או שאתה פשוט לא מצליח להתאהב.... טוב אם אתה חושב ככה שיהיה לך בכיף.... אבל עדיין אתה מוזמן לספר על הכול פה!!!

WinnerMan13

New member
אחי אני די חושב כמוך...

ולשתי הבנות...כן אותי זרקו אבל לפני חמש חודשים וחצי בערך... וזה ממש לא קשור לזה... לדעתי אהבה זה דבר די מסריח למרות שבלי אהבה אי אפשר להסתדר בחיים...אבל זה די ברור רוב האהבות תמיד נגמרות ברע גם אם שכשאתה נמצא באהבה אתה מרגיש כמו מלך...זה עדיין לא יתן לך הבטחה שהאהבה הזו תימשך לנצח ושום דבר לא יבטיח לך שלא תסבול בסופו של דבר... אהבה אחת הייתה בחיים לפני כן לא ידעתי מה זו אהבה לפני לא ידעתי מה זה להתאהב אבל לפני כן גם לא ידעתי מה זה לכאוב...לא ידעתי איך מרגישים שאהבה הכי גדולה שהייתה לך בחיים...בעצם האהבה היחידה שלך בחיים..זורקת אותך... קחו את זה ללב..

טוב אז ככה..

כן האהבה כן פוגעת... אבל זה קשה בלעדיה.. בסוף תמיד יש לב שבור 1... וכן זה פוגע.. מה לעשות? אבל אי אפשר לא להתאב!!!

WinnerMan13

New member
מטורפת עד כאב....

אני חושב שאת צודקת...קשה להגיד לעצמך.."תשמע האהבה פוגע אל תתאהב" זה רגש בלתי נשלט אתה מתאהב בין אם תרצה או לא תרצה.. זו לא החלטה שלך אלא של הלב...זה לא תלוי בך... אבל כמו שאמרת תמיד יש לב שבור...ותמיד אחד יוצא עם הרגשה רעה...צריך להיזהר שמתאהבים צריך לדעת במי מתאהבים...למרות שקשה להחליט ללב במי להתאהב...

אהאאא..

אני יודעת... אני אומרת מניסיון אני נפגעתי איזה 10000000000000000 פעמים.... ולא אני החלטתי....

לכולם!

אל תאהב את מי שאתה משיג ... תשיג את מי שאתה אוהב....

WinnerMan13

New member
ילדה מעולם אחר...צודקת!

משהו שכתבתי...בהשראה של מישהי... יום אחד האהבה טיילה בעולם וחיפשה מקום לגור בו היא עברה בית אחר בית שכונה אחר שכונה ארץ אחר ארץ מדינה אחר מדינה עד שהגיעה לכאן ..לבית הקטן שלי דפקה ברכות על הדלת והמתינה לתשובה...ניגשתי אליה ופתחי לה את הדלת... הזמנתי אותה להיכנס אל ביתי הקטן..היא נכנסה בעיניים דומעות ושאלה אם היא יכולה לגור איתי..."כן" עניתי מיד והיא שמחה..מפה לשם מיום ליום נוצר קשר ביני לבין האהבה התחברנו והפכנו ללב אחד..הימים חלפו ואהבה רק הלכה וגדלה..האהבה חיפשה את בת הזוג שלה שתיהי בישבילי...היא חיפשה וחיפשה ופתאום מצאה אותה.. ילדה יפיפיה עם אישיות נהדרת..האהבה הבטיחה שהיא לא תלך אף פעם שהיא תישאר כאן לנצח...שהיא תשמור על ליבי מכל משמר..אבל היא לא קיימה..יום אחד האהבה קמה והלכה..השאירה אותי לבד עם לב חצוי לשניים לב שהחצי השני שלו נמצא אי שם מעבר לקשת..ואני..אני יושב על אדן החלון יושב ומחכה לה..לאהבה אולי יום יבוא והיא תשוב תחזור אלי ותגיד שהכל היה טעות שהיא תשמור עלי שוב שהיא...שהיא שלי לנצח.. מיום ליום הפכתי בודד..יושב ומחכה שעות על גבי שעות ימים על גבי ימים מחפש משהו לאחז בו.. יום אחד מעבר לפינה הם חיכו לי..הבכי והכאב..מאז..מאז שהאהבה הלכה הבכי והכאב איתי אני לא אוהב אותם אבל הם לא מוכנים לעזוב אותי הם לא מוכנים להרפות..אני יודע שאם יום אחד האהבה תשוב אלי הבכי והכאב יעלמו אבל בנתיים האהבה עדיין לא שבה מן המרחקים..! ולשבורים שבנינו...משהו אחר...שכתבתי לא מזמן אחרי התקופה הקשה : תקופה חדשה עם אהבה וחיים תקופה חדשה צוחקים ונהנים שכחתי מהכל ממנה מהכאב עכשיו ישנה נסיכה אחרת שאותה אני אוהב מישהי מתוקה מקסימה יפה אבל כנראה שהיא לא מרגישה כלפי אהבה אולי עם הזמן זה יקרה ונאהב ניהיה לנו זוג ונחיה יחדיו היא נסיכה היא יפה מתוקה כל כך הייתי רוצה לה לתת נשיקה תקופה חדשה עם עתיד והווה תקופה חדשה שבכל יום נהנה מבלה וצוחק כאילו לא כאב אולי זה בגלל הזמן ובגלל מה שאני מרגיש עכשיו אני איש חדש עם לב חדש ואהבה חדשה חיים חדשים ותקווה חדשה חלומות על אהבה הדמעות כבר לא כאן החיוך על הפנים נהנה עם לב חדש וחיים חדשים אהבה חדשה תקווה חדשה חלומות חדשים חיים כל כך יפים ולסיום : "דפוק את החיים אחרת הם ידפקו אותך"!!!

למעלה