אני לא מבין....

ben321

New member
אני לא מבין....

אין סתיו יותר? ואם כן איפה היא נעלמה? תעלומה....

אני פה1

New member
מנהלת הפורום שלכם.....לא סתם נעלמה

שלום לכולכם....כבר דיי הרבה זמן שאני עוקב אחרי הפורום שלכם. קורא את ההודעות, קורא את התגובות ו "משקיף מהצד". אם לא שמתם לב מנהלת הפורום היקרה- נעלמה. ואני ממש לא מתפלא למה. בדקתי כבר דיי הרבה פורומים כאן ולרוב מנהל הפורום משמש בתפקיד של ביביסיטר. נותן כללים נוקשים ומוחק הודעות על ימין ועל שמאל. שלכם- לא עשתה זאת מעולם. הגיע הזמן שתתיחסו בכבוד למישהו שכ"כ השקיע בכם ואתם נתתם סטירה לחי! מנהלת כזאת ממש עוד לא ראיתי. עברו 8 ימים מאז שהיא כתבה לאחרונה...ורק עכשיו נזכרתם לשאול איפה היא? ברור שהיא נעלבה! ובצדק גמור. כל אחד טרח לתת לה את דעתו עליה בלי לפתוח את העיניים ולראות קצת מה קורה באמת. ככה זה שהאגו יותר חשוב. פעם אחת היא העירה לכם ואתם התנפלתם.....נדמה לי שהפעם היא ממש נפגעה ואולי רצוי לעשות חושבים.....סליחה תעזור?........ |

zViper

New member
למה תמיד בהכללה?!

לפני הכל, סליחה אם אכן דבר-מה או משפט-כלשהוא של מישהו מהפורום פגע בך! רק בבקשה, לא להעלם לנו כך, אני משוכנע שמי שפגע לא היתה לו כל כוונה שכזו ואם היו מעמידים אותו במקום, היה לומד להבא... עכשיו, בתור פנטום-הפורום: מי זה בדיוק גרם לך להעלב בצורה שכזו? שכולם כאן ידעו מי זה!! ולאותו אדם שהעליב אותך, בוא ותתנצל במיידי! הצפע

some1nice

New member
תגידו מה אתם השתעגתם?!?

מה אתם בסדר תגידו לי?!?! מה זה "תתנצלו..." "לא היינו בסדר"... למה זה תמיד אנחנו ואנחנו?!? כאילו שהיא מלאך!!!!! אפשר לחשוב ה"חוקים" שלה כביכול היו ממש מטומטמים... זה פורום פור פאקינג סייק!! אנשים טפשים תקלטו את זה!! ולזה שכתב שהוא לא מתפלא- אתה ממש מטומטם!!!! תסלח לי... מה זה "אתה לא מתפלא למה"... אתה יודע מה ?!. אני מכיר מנהלי פורום יותר טובים על ימין ועל שמאל.. שמשקיעים בפורום שהם מנהלים מביאים תפניות חדשות... וכו.. אני בעד שנעשה הצבעה אם אנחנו בעד שסתיו תשאר מנהלת הפורום...

some1nice

New member
הגזמתי קצת...

טוב דבר ראשון אני מודה שדי הגזמתי קצת.. פשוט אנשים קחו את עצמכם קצת בידיים.. דבר ראשון זה רק פורום.. המטרה שלו זה שאנשים יהנו ממנו ידברו חופשי ולא "יפחדו" לעבור על החוקים. דבר שני סתיו אני מצטער אם נפגעת זאת לא הייתה הכוונה של אף אחד.. הסתכלתי קצת בארכיון וראיתי שכן פעלת למען הפורום הזה.. אבל למען השם קצת תשתחררי את גם בסה"כ כאן לא על תקן סוהרת את צריכה להנות מה"תפקיד" שלך... שוב סליחה

Hippie Jeannie

New member
מספר דברים:

1. החוק הכמעט יחיד שלי היה שאסור לקלל בפורום. וזה לא חוק שלי, זה חוק של הנהלת הפורומים. ואם תשים לב להודעתך, היו בה כמה מילים מאוד לא נחמדות, שעליהן אפילו חזרת מספר פעמים. ועובדה שהחוק הזה במקום, כי אפילו אתה בעצמך הבנת אחר כך שהגזמת. אז תעשה חושבים בעצמך אם החוק הזה נחוץ או לא. למעשה, הייתי צריכה למחוק את ההודעה שלך. ומכיוון שכבר לא ממש מזיז לי מכם, כי לכם לא מזיז ממני, באמת כמעט ועשיתי את זה. אבל לבסוף ויתרתי על זה, מאחר ואינני רואה עצמי כמנהלת הפורום יותר. עקב כך - 2. תעשו הצבעה, וכשתגיעו לכלל החלטה תודיעו לי.

zViper

New member
בקשה אישית ממני אליך, סתיו...

Please, Think about it... בנוגע ל:ומכיוון שכבר לא ממש מזיז לי מכם, כי לכם לא מזיז ממני. לא אוסיף יותר מכך...אוקי?

actress

New member
עובדה שהיא ממשיכה לשרשר פה../images/Emo3.gif

ד"א הפסדתי משהו?

Jason2

New member
יש לי הצעה למנהלי תפוז

אולי לא לתת את תפקיד ניהול הפורום לילדים קטנים אלא לאנשים בוגרים יותר שלא נעלבים מכל שטות. זה פורום שנועד לדון במחזות זמר ולפי דעתי זה מה שצריך לעשות ולא לארגן מפגשים ואז להעלב שאין שיתוף פעולה. רובינו אנשים עובדים ובעלי משפחה שאין להם זמן למפגשים כפויים וסתם רוצים לרשום חוויות ולעדכן בדברים הקשורים במחזות זמר. אז עם כל הכבוד אנחנו לא ילדים קטנים שצריך לנזוף בהם.

actress

New member
אם כל הערכה שלי למנהלת אני תומכת

במה שאתה אומר, עקבתי אחרי דבריה בכרטיס האישי והיא נפגעה מסתם שטויות. ולכן הנהלת הפורומים צודקת בכך שהיא נותנת לאנשים בוגרים ומנוסים לנהל פורומים מגיל 18 ומעלה בערך ולכן אם כל הכבוד לסתיו ולזה שאנחנו מכירות אני תומכת.

actress

New member
נראה לך באמת, אבל אני יודעת שאתה

דווקא מדבר עליו בלי סוף

למעלה