אני לא מבין.....

אני לא מבין..... ../images/Emo4.gif

לפי דעתה של נפטיס המילים בכישוף הם בשביל הריכוז... אז זה אומר שאני יכול להגיד כל מה שאני רוצה שיעלה לי את הריכוז....(כמו מנטרה?) אז למה פסלתם את האתר http://spellsandmagic.com/page2.html והרי לא משנה מה תגיד העיקר הכוונה...(?) בבקשה תסבירו.... גבע!

nepthys

New member
הממ..

המילים בכישוף פגאני רגיל - אני חייבת לציין - אכן כאלו.. אבל יש דברים מאוד מאוד מסויימים, לא מודרנים אלא עתיקים, שלפעמים פשוט חייבים לבצע בדיוק באותו האופן.. אולי פשוט בגלל שעד היום לא מבינים באמת מה פשר הכתוב ולכן לא מעדיפים להסתכן ולהשתמש בו בצורה שונה.. מכל מקרה, פסלנו אותו משתי סיבות: 1. היחס שהוא מנסה ליצור כלפי כישוף. כלומר, בכניסה לאתר יש אזהרה שזה אתר נורא מסוכן ושטויות כאלו, אח"כ ליד מאמרים מסויימים יש עוד שטויות מהסוג הזה, "מתחת לגיל 18" ודברים כאלו... זה פשוט לא יחס שמכבד אותנו. האתר הזה מנסה ליצור יחס של כישוף כמשחק מאוד מרגש... 2. העובדה שלמאמרים אין בסיס ולפעמים גם אין מקורות. 3. העובדה שאותו אדם מתיימר להיות מבין-כל בכישוף, ומזציר חגיגית שכל דבר שם אמיתי לחלוטין. אין כזה דבר א-מ-י-ת-י ל-ח-ל-ו-ט-ין בתחום רוחני כלשהו. וגם לא בתחומים אחרים, בעצם. ולכן להגיד שאתה יודע הכל וכל הידע שלך מדוייק - זה פשוט... שוב, אינו מכבד את המקצוע. 4. אתה כן יכול להשתמש בלחשים שלו, כלפי זה אין לי התנגדות מכיוון שזה באמת לא משנה, אנחנו התעצבנו על משהו אחר - וזה המאמרים.

darkmage

New member
סוגים שונים קסמים שונים

נפטיס הולכת על השלמות מבפנים והעברת אנרגיה ותזוזה של אנרגיה כך שלה זה לא משנה מה היא תגיד היא יכולה אפילו למלמל עוגה עוגה... וזה יפעל אם היא תתרכז בזה(מקווה שצדקתי) לעומת זאת יש סוגים אחרים שכן צריך מילים והאתר די חמוד למרות שרוב הדברים בו לא פועלים אבל יש ויש לדוגמה כשף הפנטגרם הוא כתוב באנגלית אבל במילים עיבריות ואני חושב כמעט בטוח שהוא עבד

nepthys

New member
הממ..

הסוגים בהם המילים מדוייקות הם דברים שנכתבו ולא נתנו הסבר לגבי למה ואיך כתבו אותם - ולכן איננו יכולים לערוך אותם. אלו בעיקר דברים עתיקים. ותראה, רוב הדברים באותו אתר הם סתם דברים פשוטים, שאפשר להשתמש בהם בדיוק כמו בעוגה עוגה.. הם יצליחו אם תשקיע בהם ריכוז, וככה זה.. אתה מתכוון לפולחן ההוא, ששכחתי את שמו.. פנטגראם בנישינג.. מאוד מפורסם, שייך לאיזו מסורת גדולה, וזה כל מה שאני זוכרת ממנו. הוא רשמי יותר ולכן עדיף שלא תערוך אותו, לדעתי.

wicca_sphere

New member
the lesser banishing ritual

התכוונתם לזה, והפנטגרם עם המילים בעברית? אתה מתכוון למשולש האמונה שמופיע בגואטיה? אני מאוד מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר... יש לי שאלה, מישהו פה יודע איך מבצעים את הא: lesser banishing ritual? אני חייב את זה למחר בלילה דחוף דחוף דחוף! שלכם wicca sphere

darkmage

New member
בדיוק ל-lessr... התכוונתי

תסביר מה אתה לא מבין בביצוע

wicca_sphere

New member
למען האמת

לא חקרתי עליו יותר מדי, ולא קראתי עליו יותר מדי. ככה שאני רק יודע שהדבר קיים, אני לא יודע איך עושים אותו (אני לא משתמש בגירושי שדים והגנות משדים לעיתים קרובות.. חח..)

darkmage

New member
אני סתם בשביל הכיף בצעתי אותו

בשביל כישוף ראשון הוא נראה לי הכי פשוט אז הורדתי אותו ולא "הפעלתי" אותו עוד כי פשוט לא התחשק חודש אחרי זה הרגשתי שאני צריך להפעיל אותו(כן סתם ככה) אז ניסיתי לשנן אותו ותראו הפלא ופלא אני קולט שהמילים הם בעיברית וזה לקרוא בשמותיו של ה´ ושכל הרעיון שלו הוא בקשה מהקב"ה להגנה ולהושעה (כך אני חושב) אז ישר נגנבתי ובצעתי אותו הוא מאוד פשוט אבל אולי כדאי לך לבצע אותו כפי שאני בצעתי אותו בהיותך סהרורי ומלא במיצבורי קפה מאוד חזק(באמת אבל באמת לא חייב)ישר אחרי שבצעתי אותו הרגשתי נוכחות אז מה אם לא ראיתי מלאכים כפי שכתוב באתר השערות בעורפי סמרו והרגשתי שלווה מכוונת כאילו משהו שומר עלי הקסם עצמו מאוד אבל מאוד פשוט והוא כתוב באתר spell&magic

wicca_sphere

New member
אתה מדבר על

in the name of god יהוה אדוני אחיה ואגלה? הקטע הזה?! זה ה the pentagram lesser banishing ritual?! אם זה זה אני שמעתי על גרסא אחרת... מישהו יכול לאמת או להפריך?

darkmage

New member
שם הכישוף באתר הוא...

"...the lesser banishing of the pentagram" לא בטוח שהם צדקו בשם אבל ככה כתבו אותו המטרה שלו היא הגנה כל שהיא נגד הרוע אבל מה שכתבתי לפני כן יותר נכון ואני לא בטוח שהבנתי מה כתבת פשוט תכנס לאתר ותבצע מה שכתוב שם על קסם זה

אני מתחנן!

בבקשה לא לכתוב את השם המלא של אלוקים!!! תתחשבו! זה לא מכובד זה זלזול בקב"ה

darkmage

New member
אני בטוח שהוא לא התכוון

הוא רק רצה להיות בטוח ששהתכוונתי בקב"ה לה´(הכל יכול,הבורא,השולט בשמים ובארץ,היודע נסתרות נפשו של אדם והרשימה עוד ארוכה)לדוגמית יש אנשים הכותבים את שם ה´ ב-ד כך ד´ כי חושבים שגם רק ה-ה עם הקו למעלה קדושה רצה להיות בטוח בכוונתי אבל מספיק עם דיוני אמונה בשביל זה יש ישיבות בהם כמה שרק תרצה תוכל לעסוק בזה

Justin Angel

New member
בניגוד

ל"מכשפה לא תחיה"? תסלח לי, אבל יהווה זה השם האמיתי של האל של יהודים. זה שאנשים עושים סיפור גדול מזה שהוא האל האחד זה יפה ונחמד, אבל עדיין יש לו שם, וזה עדיין אל פאגאני.

morning star

New member
ב-LBRP

כפי שאני מכיר אותו וכפי שהוא מגיע מכתבי שחר הזהב (ואחרים - כגון ה-OTO) אין "In the name of god". יש שימוש בשמות אותם הזכרת [השם המפורש, אדוני, אהיה (ולא אחיה) ואגלא (עם א בסוף - "אתה גיבור לעולם אדוני")]. זהו רק חלק מהטקס, הכולל את ה"צלב הקבלי" ואת הקריאה לארכי-מלאכים. שלך הנווד

למעלה