אני לא מבין משהו

MC ROEE

New member
אני לא מבין משהו

אמרתם אז מסיבה של סאב והצל בדינמו אז תזכירו לי משהו: מתי זה? כמה? בני 15+ יכולים להיכנס? איפה המקום? איך אאפשר להגיע? טוב זה מה שרציתי לדעת חוץ מזה אם יהיה לי עוד שאלות אני אודיע הבמשך

hill_e

New member
תשובה

סאב והצל בהופעה חיה בדינמו דבש- ב-27.11 יום שלישי עם חומרים מהתקליט החדש- כניסה עולה 50 ש"ח כתובת המקום: אברבנאל 49 תל-אביב. 98% שכל אחד יכול להכנס. (ימי שלישי אין הגבלה) אייך אפשר להגיע? אם אתה בן 15 אז באוטובוס מונית או טרמפ לא? בעיקרון זה רחוב שחותך את דרך יפו ואת דרך שלמה- שבדרום ת"א ממש גבול יפו. הילי

MC ROEE

New member
אני לא מבין כמה דברים

1. אני הבנתי שהדינמו הוא מועדון של מחירים זולים במילים אחרות כניסה עולה אולי 40 -20 ש"ח לא שאני מתלונן אבל חברים שלי בתם יודעים לעצבן 2. אני ממש צריך להיות בטוח בקשר לגיל אם יכניסו אותי 3. שכחתי לציין אבל אני צריך לדעת מאיזה שעה זה וכנראה אני אצטרך לדעת מתי זה מסתיים(לא בשבילי בגלל החברים שלי שדופקים ברז בדקה האחרונה) רועי - ותודה רבה על התשובה

hill_e

New member
תשובה

נכון זה מועדון של מחירים זולים אבל צריך לכבד את מי שמופיע גם ולא לתת לאנשים לראות אותם מופיעים- בחינם! כניסה עולה 50 ש"ח. לגבי השעה - שעה 23:00 לעוד שאלות- יש אתר של הדינמו דבש- אתר מד-הים!!(באמת מיוחד) שידידי הטוב ליאור עמרני עיצב אותו אתה יכול לחפש שם את העדכון של המסיבה- (יש שם סקאלה של תאריכים אתה פשוט לוחץ על התאריך ומופיע העדכון לגבי התאריך שבחרת). לגבי הגילאים דיי בטוח שזה לכל הגילאים כי זה הופעה חיה ולא ערב דיסקו רגיל (זה כמו שיעשו הגבלת גילאים לגבי הופעה של דנה ברגר למשל- ) בכל אופן באתר יש "צור קשר" אז... צור איתם קשר ושאל את השאלה הזו. הילי

למעלה