אני לא מבין משהוא

lol1000

New member
אני לא מבין משהוא

איך איי הברזל יכולים לגייס צבא כל כך גדול ממקום כל כך קטן והרוס ואיך כל הצפון וארצות הנהר לא יכולים לגייס כוח הרבה יותר גדול מכול השאר אני יודע שהצפון לא מפוצץ באנשים אבל עדיין הם צריכים להיות הרבה יותר חזקים

lol1000

New member
בגלל הגודל של המקום ובגלל שהם בדיוק התאוששו

ממלחמה שהם הפסידו

כמה סיבות

1)הרבה מאוד איים מפוזרים בים המערבי כך שהאזור לאוו דאווקה משפיע. 2)רבים מהם הם לוחמים ופושטים,התרבות שלהם לא מבוססת על חקלאות וכו',מספר הלוחמים הוא גדול ביחס לאוכלוסיה. 3)המלחמה התרחשה לפני 9 שנים.ילד שהייה אז בן 9 כיום גבר שיודע להפליג בספינה ולהלחם.זמן מספיק לגדל דור של לוחמים. 4)עד כמה גדול הכוח? 120 ספינות ארוכות זה המספר שהוזכר.גם אם על כל ספינה יש מאתיים איש (דבר לא הגיוני-זו לא ספינת קרב ווסטרוזית) עדיין לא מדובר בצבא גדול יחסית. 5)הצפון לא גייס את כל כוחו,רוב מיהר דרומה ולכן לא חיכה עד שכל נושאי דגלו יתייצבו.דוגמה לכך היא 2000 חיילי סטארק,טולהארט,סרווין ומעט מאנדרלי שהתייצבו לצד סר רודריק במצור על ווינטרפל (ותוסיף 600 אנשי צור מגור).בצפון נותרו לא מעט חיילים. 6)גם נהרן לא בעלת כוח חלש,אחרי שהצבא הגדול של אדמור נשבר תחת חומות נהרן הוא הצליח לגייס שוב פעם 13 אלף איש וקייטלין מציינת שזה לא הכוח המלא שניתן לגייס.

האבק

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo151.gif יום הולדת לבראנדון סטארק!|ליצן../images/Emo171.gif

היום יש יום הולדת לבראנדון סטארק - אור ענבר גור אריה - והוא חוגג 20 שנה
אור הוא ממקימי אתר וינטרפל ותרם לו רבות החל מעריכה של החומרים הישנים וכתיבה של ערכים חדשים וכמובן גם כתב באנציקלופדיה המפורסמת שלנו
כמו כן הוא גם חבר קרוב שלי ולכן אני מאחל לו אושר ועושר, בריאות וכושר והמון המון מזל טוב!

mariats

New member
מזל טוב ^____^

כושר זה חשוב O: יום הולדת שמח המון אושר ועוגה ממש טעימה P: ו..תודה על הכול!!

flint15

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo213.gif

"
היום יום הולדת
" "
היום יום הולדת
" "
היום יום הולדת לאור
" "
היום יום הולדת
" "תו|היום יום הולדת
" "תו|היום יום הולדת לאור|
" "תו|חג לו שמח
" "תו|וזר לו פורח
" "תו|היום יום הולדת לאור
" "תו|חג לו שמח
" "תו|וזר לו פורח
" "תו|היום יום הולדת לאור
" מזל טוב,וכעת חמשיר: שפע ברכות ואיחולים ממני ושאר הפיצולים(
) מאחלים לך יום הולדת נעים והעיקר להיות מאושרים דרך אגב היום זה גם היום הולדת של אחיינית שלי

nedisrael

New member
מזל טוב, יא צעיר! ../images/Emo13.gif

שתהיה שנה מלאה כיף (וכמה שפחות צבא)

Ayelet 363

New member
מזל טוב!

ותודה אישית על התרומה לוינטרפל ולאנציקלופדיה.

למעלה