אני לא מבין - למה???

other48

New member
אני לא מבין - למה???

למה שלושה שבועות אחרי החזרה של הסידרה הכי טובה בטלויזיה, כבר יש עוד הפסקה של שבוע? מה, הם נהנים לענות אותנו?? אוף

Angelus

New member
יש סיכוי.

אבל צריך להתרגל לזה. בעבר הייתי מתרגז, היום אני משתדל לשמור לי כמה פרקים כמכסה, ובסופו של דבר - אני בוחר מתי ההפסקה.

Moreiro

New member
זה מה שאני עושה בדרך כלל

אבל עם הסדרה הזו זה פשוט לא אפשרי לדעת שיש לך את הפרק ולא לראות אותו

KlipLip

New member
חחחחחח ההתמכרות!

לכולנו זה קרה וקורה! אני בכלל את העונה הראשונה ראיתי במרתון יום שלם. לא הצלחתי להפסיק. וזה לא שהיה לי את כולה ברצף.. ממ. אם כבר אז כבר. יש למישהו מושג כמה פרקים יש בעונה הזאת? בעונה השנייה? ואם יש במקרה עוד הפסקות ברקע?

Moreiro

New member
בכל עונה יש 22 פרקים

וב"ה זו תהיה ההפסקה האחרונה;[

אוףף סך הכל עוד 5 פרקים להנות

מהסידרה המדהימה הזאת????? דרושה סידרה להתמכרות !!!!יש לכם רעיון בשבילי?? כרגע אני סיימתי אליאס עונה רביעית נשאר לי עוד עונה ..כיף לי! או סי אני רק בעונה שניה ... מגרש ביתי עונה שניה... עקרות בית נואשות עונה 3 סידרה אהובה ! וזהו.. זקוקה אבל לסידרה שתעשה לי את זה כמו נמלטים ..... יש לי 4 עונות מוכנות של 24 נראה לכם אני אתמכר לזה?? ואני בתחילת העונה של לוסט ביינתיים עוד לא התמכרתי..

מור~!

New member
אבודים

לאבודים מתמכרים בין אמצע לסוף העונה הראשונה. בעונה השנייה את לא יכולה לעזוב תנסי להוריד את כל העונה השנייה ורק אז להתחיל לראות אותה , אחרת את תמרטי שיערות!!!

dimgold

New member
העונה השניה של אבודים

היא הייתה ממש גרועה. אני המשכתי לראות אותה רק מתוך כבוד לסדרה. כל פרק כלל 5 דקות עלילה בהתחלה ובסוף והשאר היו זיבולי שכל. את כל העונה יכלו לשדר תוך מקסימום ארבעה פרקים בלי להפסיק אף פרט. ABC החליטו סתם למשוך את הסדרה ללא סוף ולא מזיזים כלום בעלילה.

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

מה נסגר עם ההפסקות האלה

למעלה