אני לא מבין דבר אחד

aragog

New member
אני לא מבין דבר אחד

ובבקשה אל תקטלו אותי. למה אתם צריכים לקלל את יעקב אבינו, ולהשמיץ, הרי כולם יודעים שאין לכם אלוהים, אבל בכל זאת, לא שאני מתיימר להבין יוונית, אבל אני לא חושב שביוון מקללים את זאוס, או שקוראים להרקולס בן של אמאל'ה. אתם יכולים להיות ענייניים, אבל בבקשה אל תקללו דברים שאין לכם אמצעים לדעת אם היו קיימים או לא.

avity

New member
איזו סיבה טובה אתה יכול לתת בשביל לא לקלל?

אם יש על משהו טאבו והוא מוחזק כמספיק חשוב בשביל להיחשב לקדוש , אז הוא באותה מידה גם צריך להיות ראוי לבדיקה.

aragog

New member
אז שיבדקו ולא יקללו

הרי כולם מדברים על כך שיאשיהו המציא את התנ"ך, והנה, כל הזמן אריכאולוגים מוצאים עוד שריד של בית דוד, ומצאו כבר את חומות יריחו, ואת תיבת נוח, אז למה לקלל, אפשר לא להאמין, אבל למה להסתלבט על דברים שאנשים מאמינים בהם בכל העולם, ופוגעים.

Wizard111

New member
אף אחד לא קילל.לפי התנ"ך עולה שיעקב היה

נוכל ורמאי שרימה את אביו העיוור בלובשו בגד שעיר כדי שהעיוור המיסכן יחשוב שהוא עשו ובכך יברך אותו ולא את עשו. לא אני המצאתי את זה.זה כתוב שחור על גבי לבן בתנ"ך.אז את טענותיך תפנה לכותב התנ"ך.

aragog

New member
זה היה מותר

כי הרי הבכור חוקית היה יעקב, היות והוא מכר כדת וכדין את הנזיד תמורת הבכורה. את זה יצחק לא ידע, וסביר להניח שכאשר היה בא יעקב אל יצחק, יצחק היה מבטל אותו, וגם עשו היה מכחיש.

avity

New member
מה, לא שמעת? בעזרת השם ארכיאולוג נוצרי דיווח

שהוא מצא את תיבת נוח המקורית ושהיא באותו גודל כמו המתואר בטקסט הקדוש. חיפוש בגוגל העלה את זה: http://www.exchangedlife.com/wyatt/noah.html

אהבתי שהוא משתמש בדנדרוכרונלוגיה,

שיטת תארוך שבין היתר (כמו כל שיטות התארוך) בריאתנים לא מקבלים כאשר מתארכים את כדור-הארץ. אבל משום מה זה בסדר כאשר מתארכים את ה"תיבה" הזאת.

ארמ, מחקר קצר הניב את זה :

אפילו הבריאתנים הכי גדולים בארה"ב דוחים לגמרי את ה"תגלית" המגוכחת הזאת. אה כן, והקהילה המדעית דוחה באופן קונצנסוזאלי את הטענה המטופשת הזאת. מעניין אותי לגבי ראיות ארכיאולוגיות ש*כן* מאשרות משהו בהיסטוריה העתיקה של הלאום היהודי.. בנתים כל מה ששמעתי זה נפנופי ידיים מטופשים של פנאטים ועל פרשיות שקרים כמו זה... אתה לא מכיר במקרה (שאלתי פה דתיים ,אבל לא ידעו לענות לי) על ראיות המאששות את הטענה שנבנה מקדש ע"י מלך שבטי בשם "שלמה" שמלך על שבט בשם "יהודה" במאה ה10 לפנה"ס? משום מה המאמינים האמיתיים כאן לא יכלו למצוא עבורי ראיות כאלה. לא ארכיאולוגיות בכל אופן. וזה כל מה שמעניין אותי.

למעלה