אני לא מבין דבר אחד....

אני לא מבין דבר אחד....

למה לעזאזל כבר בפעם השלישית ברצף..בקשת לא מבינים שיש גם צופים דתיים שצופים בארץ נהדרת ובמועדון לילה..... כל הזמן הם שמים תתוכניות האלה בשישי בערב..למה?....מה ניסגר?.... אבל הנה שנה שעברה זה גם היה ככה...עד שמלא אנשים היתקשרו לקשת כדי להתלונן על זה...ואז עשו גם בשישי ושידור חוזר ביום רביעי...עד שבסוף שיבצו תתוכנית עצמה בימי חמישי עד סוף העונה.... והנה הגלגל שוב חוזר ושוב שמים את ארץ נהדרת ביום שישי...למה?.... אני מקווה שלפחות יהיה שידור חוזר באמצע שבוע כמו בעונה שעברה.... זה חוצפה לשדר תוכניות מהסוג הזה שכל העם רואה דווקא ביום שישי... חוצפה....

PopPy

New member
מצטערת, אבל אני באמת לא רואה מה

הבעיה. כל שנה הטענות האלה עולות מחדש, וזה כבר מתחיל להימאס. אי אפשר לצפות שהטלוויזיה בשישבת תהיה מושבתת, או שתתמלא בשידורים חוזרים/סרטים (כמו שהיה לפני שנים, לפני ש"רק בישראל" בזמנה החייתה את המשבצת של יום שישי). הרי יש ש.ח. ל"ארץ נהדרת" ביום רביעי (ובשנה שעברה היה גם במוצ"ש אם אני זוכרת נכון), אז איפה הבעיה?

רגע רגע רגע...

אני לא יודע אם אתה בן או בת אבל אני ידבר בלשון זכר.... מאיפה שמעת שיש ביום רביעי ש.ח? כי אני אישית לא שמעתי וראיתי כתוב.... שנה שעברה היה... ואני לא אומר שצריך להשבית תטלוויזיה ביום שישי....אבל כמו שאמרת שיהיה ש.ח...מה יש?.... כמו שהיה עם העונה השנייה והשלישית... אותו דבר עם מועדון לילה....

אממ..../images/Emo80.gif

אני דווקא מרוצה שהתוכנית משודרת בערב שבת. ככה גם ילדים ובני נוער יכולים לצפות בתוכנית-ביחד או כל אחד עם משפחתו.ותאמין לי שאין כמו לשבת ביחד כל המשפחה ולראות ארץ נהדרת.פשוט כי כולם נהנים וצוחקים. אני זוכרת שהעונה השנייה שודרה בימי חמישי-והיה לה הרבה פחות ריטיינג מאשר ביום שישי שבו שודרו שתי העונות האחרות,ואני כמעט בטוחה שככה זה יהיה גם בעונה המתחילה הלילה.לא רק בגלל המשחקים של מכבי ת"א המעניינים חלק גדול מהאנשים. אני מאוד שמחה ששמו את התוכנית בשישי.אם דתיים רוצים לראות את התוכניות הם יכולים לצפות ביום רביעי-למרות שזאת כבר קרה עם מועדון לילה[העונה הראשונה גם שודרה בשישי,עד כמה שאני זוכרת] ולא הייתה שום בעיה,וגם לא נשמעו הדי תלונות. לסיכום נאמר שלדעתי זה טוב שהתוכנית משודרת בשישי,ומי שרוצה לראות את התוכנית ושומר שבת יכול לעשות זאת ברביעי.

אין מה לעשות

אין מה לעשות בשישבת יש את הרייטינג הכי גבוהה! אנשים יושבים עם המשפחה והחברים ורואים ביחד ארץ נהדרת...

lilOr

New member
../images/Emo207.gifהכנתי משהו../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

ygili

New member
מה הבעיה לא לצפות בTV בשבת?

יש בזה אפילו יתרון. בעוד כל החילונים תקועים עם כל הפרסומות, אתה מוריד את הפרק באימיול (שם התוכנית שם העונה שם הפרק), ורואה אותו בסבבה מתי שבא לך בלי פרסומות

siro1

New member
מישהו יודע באיזה שעה ביום רביעי

משודר השידור חוזר? תודה לעונים!!!

אין בכלל שידור חוזר....

מי המציא תשטויות שיש שידור חוזר... אין.... תיראו בלוח שידורים אפילו...

למעלה