אני לא מבין אתכם....................

מאווכזב

New member
אני לא מבין אתכם....................

איך אתם ככה,,איך אתם זורמים עם זה?????חיי פשוט בתחתית,אני כל הזמן חושב מה אפשר לעשות,אבל בשורה התחתונה אין מה לעשות.כמה אפשר לסבול??אני כל הזמן מנסה להבין למה זה קורה ,,אבל אני לא מצליח להבין.למה נבראנו כך,,למה???????

avitano

New member
אולי במקום לנסות להבין למה

תנסה לחיות עם זה כמו שזה? לכל אחד יש שלב בחיים שהוא מנסה להתעסק עם "למה דווקא אני" אבל אין לכך תשובה לומדים לחיות עם זה, ואפילו לפעמים לאהוב את זה לא חייב לסבול, אפשר לשלב את זה בחיים אתה רק צריך לאהוב את עצמך קודם

מאווכזב

New member
איך?????הדת כובלת אותי.......

השאלה הכי גדולה שלי מה יהיה בעתיד?לגבי חתונה וכל השאר.

avitano

New member
כל דבר בעיתו...

מה הדת אוסרת עליך? משכב זכר? היא לא אוסרת עליך לחיות, לאהוב, להיות נאהב תפסיק להלחם בעצמך, תתחיל לחיות תתחיל לאהוב את עצמך הדת היא דבר יפה אתה לא אמור לסבול, לא זו הכוונה של האמונה

מאוכזב יקר - אין ייאוש בעולם כלל...

אם לך משיכה גם לבני המין שני, איך אומר אופיר, כל דבר בעיתו. גם חתונה תגיע בזמנה. תהיה רגוע - יש גם דומיניים. כך הקב"ה ברא אותנו וכך הוא גם אוהב אותנו

דבר ראשון להרגע

אני מבין את מה שעובר עליך, רובנו כאן עברנו את זה, וחלקנו עוד בשלבי התמודדות קשים (אני יכול להעיד לפחות על עצמי). זה קשה, מאוד קשה, נכון. ולאף אחד אין את התשובה הנכונה המוחלטת. זו דרך מסובכת, ההתמודדות עם הנטייה והדת, לפעמים אנשים מוצאים את האיזון, ולפעמים לא, אבל צריך לזכור שאפשר לנסות. תעצור, תרגע, תנשום עמוק. חבל להכנס לסחרור כזה. הקונפליקט קיים, ועכשיו צריך לחשוב איך להתמודד, לא להאשים אף אחד, לא את עצמך, לא את לוהים, ולא את הסביבה. האשמה שאני מרגיש במה שאתה כותב לא מקדמת. נסה להבין שיש עוד דרך ארוכה, אבל בסופה תמצא את שלוות הנפש, וזה מה שחשוב.

sahar85

New member
מאוכזה יקירי... נתחיל בשינוי שמך.

מהיום אקרא לך מאושר.... חשיבה חיובית היא חצי מהפתרון לרוב בעיות החיים. ועכשיו להודעתך, בגיל 15 הבנתי שהנטייה המינית שלי והדת לא יכולות ללכת ביחד אז החלטתי לוותר על הדת בגיל 19 (גם משיקולי נוחות) וחייתי ככה מס' שנים כהומוסקסואל מוצהר, אך לאחר זמן מה הדת הייתה חסרה לי אז החלטתי לחזור בתשובה ולחיות כאדם דתי ו... סטרייט (ל"ע...) אבל אחרי כמה זמן הבנתי שאני לא יכול לחיות בלי המיניות שלי, בלי מה שאני באמת. ואז תוך החשפות לפורום הבנתי שאני יכול לחיות כשלם בלי לוותר על אף חצי מעצמי... למה לוותר על הדת? בגלל עברה אחת אני צריך לוותר על הכל??? למה לוותר על המיניות? התורה הייתה רוצה שאחיה בשקר כל חיי? שאשקר למשפחתי??? ברור שלא... ולכן, זה החיים שלנו, לא בחרנו במה שאנחנו ולכן אין לנו במה להתבייש גם בפני הקב"ה... מאושר יקירי, אתה חייב ללמוד לאהוב את עצמך ואת מי שאתה ולדעת שזה לא סבל, זו מתנה מבורא עולם שנותן לך את היכולת להיות מיוחד, שנותן לך כוחות שאנשים אחרים לא קיבלו... זהו, מקווה שהבהרתי את כוונתי (יש לי נטייה להסתבך שעה בלי להגיד כלום....) המשך יומדהים לכולם! LOVE YOU ALL SR

Nחמן

New member
דבר ראשון ../images/Emo24.gif גדול וחזק

השבת מה שהשבת לשאלת "מאוכזב", שאו-טו-טו יהפוך למאושר, אבל בעצם חיזקת את כולנו. זו ממש כניסה יפה וראויה לאדמימות שלך. אני מאחל לך, שמעתה תצליח לחזק ולהתחזק תמיד.

DannyDinn

New member
תמצא את האמת שלך

מאווכזב יקר אל תלחץ, ואל תעשה דברים נמהרים. כל החיים לפניך. תלמד, תחקור, תתמיע, תבדוק, תנסה. אל תתבייש, ואל תפחד מאף אחד. בסוף תמצא את האמת שלך. כי בסופו של דבר אין אמת אחת שמתאימה לכולם. גם אם אמונתך בבורא עולם ובתורתו חזקה, פרשנויות יש לאלפים. אז תתן לעצמך זמן, ובסוף תמצא מה שמרגיש לך הכי נכון. והכי חשוב, אל תתעלם ממה שאתה מרגיש. רגשות ויצרים הם דבר טבעי, וכל אחד נולד וגדל עם סף רגשות שונה ועם יצרים שונים. אל תדחיק אותם אלא דע איך להקשיב להם ולהגיע לאיזון נכון. הדחקה ויאוש לא יועילו כלל, אבל אם אתה חש בהם, תנסה להבחין בזה ולשלוט בזה עד שבסוף זה יעלם. בהצלחה! ואנחנו תמיד פה לעזור....

avitano

New member
אני רוצה לחזק את סהר ודני-דין, ולהוסיף

סהר אמר שזו מתנה מבורא עולם על כך שאתה מיוחד אני רוצה לומר שזאת דרך שהלכתי בה הרבה זמן, והולך בה גם היום אני חושב שעברתי דברים עם עצמי, השלמה עצמית, חקירה עצמית, אהבה עצמית דברים שסטרייטים בדרך כלל לא חווים, לפחות לא רובם הגדול... לרוב סטרייטים לא ניצבים מול הבעיות האלה, ואתה יכול לראות את זה בחברים, עמיתים לעבודה, כיתה וכו' אני חושב שזכיתי לעבור את זה, ללמוד יותר על עצמי וככה בעצם ללמוד לתת לאחרים יותר, להרחיב אופקים, להפתח לעולמות חדשים... תהנה ממה שיש, אל תחפש את החסר

מאווכזב שלום

חשוב לנו לדעת באיזה שלב אתה בחיים כרגע. בן כמה, במה אתה עוסק כרגע, איך היחסים עם המשפחה שלך, האם היה לך נסיון עם גבר, האם הנסיון היה טוב, האם הכרת הומו דתי שתוכל לשתף אותו בתהיות וברגשות. נבראנו כך משום שכך צריך להיות - כשמונה אחוזים מהגברים נבראים כך וזה טבעי ובסדר וישנן דרכים רבות לחיות עם זה.

למעלה