אני לא מאמינה!!

אני לא מאמינה!!

|מירב| מזההה תודההה על הדיסק!!! כן.. קיבלתי את הסינגל של קרן פלס "פסק זמן" בדואר עם הקדשה אישית כמו ברכה ליוםמולדת אני לא מאמינה אני ממש אבל ממש מאושרתת היא כתבה לי: " ללינור בת ה-12 מוסרת לך רק אהבה ואושר לשבת מול הים ולא לדאוג ממני קרן פלס" כפרעע עלייה אני הולכתת להתלהב מזה מחר בכיתתהה =]=] חחחחחחחחחחח יששששששששש תודנ מירב ותודה טל ליהיא אוהבתת -- לינור

I מ י ר ב I

New member
אני שמחה שאת מאושרת...

תהני!!! התודה היא לטל-ליהיא,אני לא עשיתי יותר מדי רק ביקשתי את הכתובת. וגם לקרן כמובן...

Dark chocolate

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif

רק חבל שהסינגל הולך לאלו שלא קרעו ת'תחת בשבילו

Rachel47

New member
וואו..את טובה בזה../images/Emo15.gif

להרוס שמחות
תקראי את ההודעה שלה שוב..מה את רואה
הילדה אשכרה מאושרת..עד דמעות בערך..מסינגל חתום שהיא קיבלה אפשר לומר שלרגע אחד הצלחנו (מי שהייתה לו יד בדבר..בטח לא את..לא מגיע לך קרדיט) להעלות חיוך על פניה חיוך של ילדה..לא נראית לך מטרה נעלה מספיק
צריך "לעבוד" בשביל לקבל משו קשה לך לקבל את זה שאנשים עושים דברים מטוב
לפעמים אני יודעת שקשה לך להזדהות.. ואם יורשה לי אני רוצה להגיב על צמד המילים "לקרוע ת'תחת" (שהוא גם לא מכובד אבל שוין) את יודעת מה זה לקרוע ת'תחת
כאילו ניסית פעם
אבל באמת.. לא בשביל סינגל קרצפת פעם רצפה בשביל שכר מינימום
שטפת פעם כלים כדי לעשות את אמא שלך מאושרת
עשית בכלל אי פעם משו שאפשר לקרוא לו "מאמץ"
כנראה שלא..אם את חושבת שאנשים קרעו ת'תחת בתחרות הזאת אני אנסה לנסח את זה כמה שיותר מדוייק ומתאים- אנשים..רצו את הסינגל..אז הם השקיעו.. ואני לא מזלזלת..להפך
העלו לכאן דברים שהדהימו אותי והדביקו אותי (ואת כל שאר השופטים) למסך אבל אני לא חושבת שאפילו אחד מהם "סבל" מזה מספיק בשביל להגיד לבחורה שלכאורה לא השתתפה שלא מגיע לה לקבל אולי ההודעה יצאה קצת מפרופורציות ואני מקווה שאפחד לא נפגע מהדברים פשוט לדעתי..את פוגעת בלינור (ובעוד אנשים..עם היציאות שלך שהם לא תמיד במקום) ואם להיות לגמרי מדוייקים..זאת לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה (לה ולאחרים..אבל בעיקר לה למען האמת)
פשוט הייתי חייבת להגיד את זה

תומר 10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo216.gif

קראתי מילה במילה.. ואת פשוט צודקת..1000% צודקת. את באמת(Dark chocolate כן?) מגזימה עם התגובות שלך.

Dark chocolate

New member
וואלה?

חיוך של ילדה? תרשי לי לפחפח [מהמילה העברית: פחחחחחחחחח
]
דבר ראשון, בקשר ללינור, אני יודעת טוב מאוד למה את מתכוונת וההודעה ההיא שכתבתי אז באה למטרות הומור בלבד, וזכור לי שכתבתי שם חתיכת חפירה..אבל משום מה היא נמחקה, אז אני אומר את זה שוב
לא התכוונתי לפגוע, התכוונתי רק להצחיק ולהפיג קצת את האוירה הכבדה שהיתה בפורום, ולא חשבתי שיש אנשים שנכנסים לחרדה כתוצאה מהמצב הזה, וראית, יש אנשים שכנראה מבינים את המילה הומור וצחקו מההודעה הזאת. יש כאלה שלא, כמו לינור וחברותיה..אז צר לי עליהן, על אותן בנות שלא יכולות להבין הומור, כי ברור שזה יתקע אותן בשלב מסוים בחיים. וכן, אני "קרעתי ת'תחת" בשביל הסינגל הזה, אני ניג'סתי למיכל[לאבידאבי] שתעזור לי איך משתמשים בפוטושופ למרות שזאת היתה הפעם הראשונה שלי, עבדתי 5 שעות על פאקינג יצירה אחת, כתבתי במשך חצי שעה הודעה די טובה על למה מגיע לי לזכות בסינגל..ומה לעשות שיש כאלה שזכו פעמיים באותה תחרות עם יצירה שאמרו בפירוש שהיא לא משתתפת? אבל למה לי לפתוח תיבות פנדורה ישנות? בואי נתעמק בלינור. אני לא חושבת שלא מגיע לה לקבל את הסינגל, זה הבת מצווה שלה, וראית שגם איחלתי מזל טוב, אבל מה לעשות שהיא לא השקיעה, ושהיא רק פותחת הודעות ספאם כל הזמן. כאן סיימתי את דבריי. ומחשש לחסימה ומסקילה קשה באבנים אני לא אדבר על הנושא הזה יותר. תודה שלום ביי
.

Rachel47

New member
את רוצה לפתוח את הדיון ההוא../images/Emo15.gif

שוב
אני אנסה לסגור אותו בלי להיכנס לויכוחים כי אני לא רוצה לריב..אני רוצה להבהיר בתור אחת שמשתדלת להכניס לחיה כמה שיותר הומור וכל מי שמכיר אותי באמת יודע שאני מסוגלת להיות הכי בדיכאון ועדיין למצוא את הדרך לחייך.. לא לא..לצחוק..אני מתמודדת עם דברים בעזרת הומור..אני לא "מבינה" הומור..צחוק זו דרך החיים שלי אבל עם זאת..אני..נגד..ממש נגד..הומור שחור.. את נגעת בנקודה מאוד רגישה..אני יודעת שזה ממש לא בא לפגוע אפילו לא רמזתי שאת מנסה לפגוע..את לא בחורה רעה..אני לא חושבת ככה ואפפעם לא חשבתי ככה אני פשוט חושבת..שאת מתייחסת לכל דבר מנקודת המבט שלך..וזהו..אין לך את הקטע הזה של לעצור..לחשוב שנייה..ולהבין שהילדה בחרדה טוטאלית שתדעי לך שאם היית מעלה את הבדיחה הזאת סתם..למרות שהיא לא מי יודע מה..ומע מגעילה (אותי..עניין של טעם) הייתי צוחקת אבל את ייחסת אותה להודעה של ילדה שבאמת באמת נכנסה לפאניקה אני מבינה למה את לא מזדהה אבל אני מבקשת מידה קטנה של הבנה.. מעט טאקט..גבולות..כאילו..לדעת מתי את יכולה להגיב בהומור ולשפוך את כולם מצחוק (ויש לך גם יציאות כאלה
) ומתי עדיף לא לצחוק כי זה עניין רציני.. אני, אישית נפגעתי מאותה הודעה שלך..הנה..אני אומרת את זה..נפגעתי כל מה שקורה עכשיו עם הטירוף הזה מחזיר אותי לתקופה שלא יכולתי להסתובב בחוץ כשהיה חשוך..לא כי לא הרשו לי..כי לא יכולתי..ברמות מטורפות ולא שקרה לי משו..חס וחלילה..למזלי לא יצא (טפו טפו טפו) לי לחוות איזושהי חוויה מזוויעה כזאת.. ועדיין כל מה שהיה אז (את קטנה מכדי לזכור) השפיע עליי מאוד ופחדתי..וזה קרה להרבה בנות באותה תקופה כי זה באמת היה משהו נוראי עם הזמן זה..נשכח..נעלם..לא יודעת..אולי התבגרתי אבל בזמן האחרון יוצא לי להזכר יותר מדי במה שהרגשתי אז ויוצא לי פתאום להרגיש את זה שוב.. זה לא נעים..ולא נחמד והכי לא נחמד זה לקרוא בדיחות על זה אני מצטערת שסוג כזה של הומור אני לא מסוגלת לקבל אני לא שופטת אנשים שאוהבים את זה (יש לזה פורום אפילו..לא
) פשוט לי רע עם זה בעיקר כשזה בלי טאקט (כשיש טאקט אני עלולה אפילו לגחך) ואת יודעת מה הכי מעצבן..יחסית לגילך (שימי
אני לא מחלקת מחמאות כאלה יותר מדי-) את כותבת..לא יודעת איך להגיד- בוגר, אינטילגנטי את מבינה
אני לא מחזיקה ממך פוסטמה אני דווקא חושבת שיש בך פוטנציאל עצום בכל הקטע של הבנה ואת מביעה את עצמך לא יודעת..מאוד בוגרת יחסית לגילך בגלל זה כשאת לוקחת דברים כאלה ופשוט..מבטלת אותם..צוחקת עליהם כמו ילדה קטנה..זה מטריף אותי את לוקחת איזשהו כישרון שיש בך (כתיבה ככל הנראה) ומשתמשת בו לרעה וחבל.. קחי לתשומת ליבך אני רק אומרת..לספור עד 10 במקום לכתוב את התגובה הראשונה שקופצת לך לראש
בקשר להשקעה שדיברת עליה אני ממש שמחה לשמוע שהשקעת (ולמדת לעבוד על הפוטושופ
בתור אחת ששנים מנסה לפצח את זה..אני יודעת כמה זה קשה
) ההחלטה הייתה של כמה שופטים ובתחרות כמו בתחרות יש מנצחים ויש מפסידים ברור שאני לא אומרת שזה פייר אבל זאת עדיין לא סיבה להעיב על השמחה שלה זה מין הזדמנות להגיד "מזל טוב" ולא לעורר פרובוקציות תאמיני לי..כשאת תביני את משמעות המילה טאקט..
עכשיו את מבינה שאני לא באה לתקוף
ומה זה "מחשש לחסימה"
מזה פה דיקטטורה
אני דווקא רוצה לשמוע מה שיש לך להגיד אני פשוט רוצה שתמצאי דרך יותר תרבותית ופחות פוגעת (גם אם לא במתכוון) להגיד את הדברים

Dark chocolate

New member
אוקיי....

מההודעה הזו שהיא כתבה לא חשבתי אפילו לרגע אחד שהיא בחרדה טוטאלית..חשבתי שהיא סתם מפחדת[ויש הבדל בין חרדה לפחד], ובגלל זה הרשתי לעצמי לכתוב את ההודעה הזאת ונראה לי שאת יודעת שלא התכוונתי להאכיל אותה סרטים או משהו כזה
. וגם לא התכוונתי לפגוע, לא בך ולא בלינור, כל העניין יצא מפרופורציות. אני אשתדל לרסן את עצמי.

לצערי אני ממש מסכימה....../images/Emo4.gif

במקום לראות את החיובי שבדבר.. רואים את השלילי.. חבל שהקנאה אוכלת ככה את האנשים.. לא מבינים שזה לא מוסיף אלא רק גורע. במקום לחשוב, איזה מקסימה קרן שלחה הקדשה למישהי מהפורום לכבוד הבת מצווה שלה.. בלי קשר לשום דבר אחר...היא לא ביקשה, אפילו לא ציפתה ופתאום חיכתה לה הפתעה בדואר... כל אחד ונקודת המבט שלו.. פשוט תראי מיכל, שככה את מסתכלת על כל דבר בחיים ותראי איך זה עוצר אותך במקומות אחרים.. אם היית מסתכלת על זה מנקודת המבט שאני כתבתי לדוגמא, או מכל נקודת מבט אחרת שהיא לא שלילית.. תראי מה היית מפיקה מזה.. תראי איך במקומות אחרים בחיים אם היית מסתכלת על חצי הכוס המלאה, היית הרבה יותר מסופקת, הרבה יותר מאושרת והרבה יותר אוהבת
נקודה למחשבה.. זה כמובן לא בא מנקודת מבט של "משהו לא בסדר", אלא רק מהרצון להעצים אותך ואת החיים שלך לעתיד *(טוב אחרי 7שעות עם מיכל שלי, אני לא יכולה שלא להיות מושפעת.. ולשמחתי זה רק לטובה) טל ליהיא

Dark chocolate

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

אני אתייחס גם להודעה עם ה"הבהרות".. אני בכלל לא ידעתי שההורים של לינור לא רוצים לקחת אותה להופעה של קרן, ושהסינגל היה בכלל שלך, לא ידעתי את כל זה, ומאיפה אני אמורה בכלל לדעת? ובקשר לנקודת המבט.. לא יודעת מה לענות לך. יכול להיות שאני באמת צריכה לשפר את זה, אני אנסה לעבוד על זה.

באמת שטני מצוערת אבלל...

אני חייבת לומר את מה שאני חושבת!!!! לא "קרעתי את התחת" בישביל הסניגל אבל טל ליהיא שמחה אותי.. היא העלתה חיוך על פני.. אני לא בגיל שלך.. ואני לא אתחצף.. אבל סליחה.. כמו שהרבה כתבו.. אני אישית --> נורא נעלבתי מהתגובה הנזבת שלך.. קרעו ת'תחת ..? מזה הביטיו הזה באמתת!! תחשבי .. אני רק ילדה בת 12 (בקרוב מאוד..) את לא חייבת להוריד את החיוך של הפנים שלייי את מבינה.. בואי תיהי במקומי.. הורים גרושים.. בקושי רואה את אבא.. בת מצווה 1 אבל רק עם החברים מת"א ותומר (מחיפה :) ) אפחד מכרמיאל לא בא.. תכאלס--- עם הודעה כזאת הרגסת לי ת'יום.. רייצ'ל תודה רבה על "הגנה" חחח תודה רבה לאחרים על הסניגל ... אז מירב.. אני לא יודעת עם קיבלת את הסניגל ועם לא.. ות'אמת עם קיבלת אני מזההה מאושרתת אבל מאוד מאושרת..!!! ועם לא.. אני בטוחה שבפעם הבאה כן תקבלי... בקיצור תודה רבה "ששמחת אותי" לכבוד יום הולדתי (וזה היה בצניות..) תודה רבה למהלות מירבב וריצ'ל.. וכמובן לטל ליהיא.. להתראות.. לינור1

I מ י ר ב I

New member
לינורי,שתהיי רק מאושרת...

ואל תתני לאף אחד להרוס לך את ההתלהבות והשמחה. אני מקווה שהשווצת איתו בכיתה...

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif

באמת שאני לא ארחיב בדיבורים כי איכשהו זה יוצא שאני פוגעת בך ובאחרים, אז תראי לינור, אני בכלל לא התכוונתי לפגוע בך בהודעה ההיא, פשוט לא ידעתי שאת באמת נבהלת מהמצב הזה. אז אני מתנצלת על זה, אוקיי? ואת מוזמנת לקרוא מה שכתבתי לטליהיא ולריצ'ל..אולי ככה תביני

אני חוזרתתת

ההורים שלי מאוד רוצים לקחת אותי להופעה של קרן פלס אבל מאוד.. אבל הבעיה היא שאבא שלי משקיע מללאא כסף לבת מצווה שלי.. ואמא שלי לוקחת אותי לפריס... אבל מה עם הדודה-- חח וואלה יש לי 6546 דודים ו5348 דודות... חחח משפחה מרובה.. סתם.. קיצור אני יידבר עם הדודים :) ומירב - זה בסדר.. ואת האמת גם עם לא היית יודעת לא היית צריכה לפתוח את ההודעה אבל לומשנה כבר..

למעלה