את רוצה לפתוח את הדיון ההוא../images/Emo15.gif
שוב
אני אנסה לסגור אותו בלי להיכנס לויכוחים כי אני לא רוצה לריב..אני רוצה להבהיר בתור אחת שמשתדלת להכניס לחיה כמה שיותר הומור וכל מי שמכיר אותי באמת יודע שאני מסוגלת להיות הכי בדיכאון ועדיין למצוא את הדרך לחייך.. לא לא..לצחוק..אני מתמודדת עם דברים בעזרת הומור..אני לא "מבינה" הומור..צחוק זו דרך החיים שלי אבל עם זאת..אני..נגד..ממש נגד..הומור שחור.. את נגעת בנקודה מאוד רגישה..אני יודעת שזה ממש לא בא לפגוע אפילו לא רמזתי שאת מנסה לפגוע..את לא בחורה רעה..אני לא חושבת ככה ואפפעם לא חשבתי ככה אני פשוט חושבת..שאת מתייחסת לכל דבר מנקודת המבט שלך..וזהו..אין לך את הקטע הזה של לעצור..לחשוב שנייה..ולהבין שהילדה בחרדה טוטאלית שתדעי לך שאם היית מעלה את הבדיחה הזאת סתם..למרות שהיא לא מי יודע מה..ומע מגעילה (אותי..עניין של טעם) הייתי צוחקת אבל את ייחסת אותה להודעה של ילדה שבאמת באמת נכנסה לפאניקה אני מבינה למה את לא מזדהה אבל אני מבקשת מידה קטנה של הבנה.. מעט טאקט..גבולות..כאילו..לדעת מתי את יכולה להגיב בהומור ולשפוך את כולם מצחוק (ויש לך גם יציאות כאלה
) ומתי עדיף לא לצחוק כי זה עניין רציני.. אני, אישית נפגעתי מאותה הודעה שלך..הנה..אני אומרת את זה..נפגעתי כל מה שקורה עכשיו עם הטירוף הזה מחזיר אותי לתקופה שלא יכולתי להסתובב בחוץ כשהיה חשוך..לא כי לא הרשו לי..כי לא יכולתי..ברמות מטורפות ולא שקרה לי משו..חס וחלילה..למזלי לא יצא (טפו טפו טפו) לי לחוות איזושהי חוויה מזוויעה כזאת.. ועדיין כל מה שהיה אז (את קטנה מכדי לזכור) השפיע עליי מאוד ופחדתי..וזה קרה להרבה בנות באותה תקופה כי זה באמת היה משהו נוראי עם הזמן זה..נשכח..נעלם..לא יודעת..אולי התבגרתי אבל בזמן האחרון יוצא לי להזכר יותר מדי במה שהרגשתי אז ויוצא לי פתאום להרגיש את זה שוב.. זה לא נעים..ולא נחמד והכי לא נחמד זה לקרוא בדיחות על זה אני מצטערת שסוג כזה של הומור אני לא מסוגלת לקבל אני לא שופטת אנשים שאוהבים את זה (יש לזה פורום אפילו..לא
) פשוט לי רע עם זה בעיקר כשזה בלי טאקט (כשיש טאקט אני עלולה אפילו לגחך) ואת יודעת מה הכי מעצבן..יחסית לגילך (שימי
אני לא מחלקת מחמאות כאלה יותר מדי-) את כותבת..לא יודעת איך להגיד- בוגר, אינטילגנטי את מבינה
אני לא מחזיקה ממך פוסטמה אני דווקא חושבת שיש בך פוטנציאל עצום בכל הקטע של הבנה ואת מביעה את עצמך לא יודעת..מאוד בוגרת יחסית לגילך בגלל זה כשאת לוקחת דברים כאלה ופשוט..מבטלת אותם..צוחקת עליהם כמו ילדה קטנה..זה מטריף אותי את לוקחת איזשהו כישרון שיש בך (כתיבה ככל הנראה) ומשתמשת בו לרעה וחבל.. קחי לתשומת ליבך אני רק אומרת..לספור עד 10 במקום לכתוב את התגובה הראשונה שקופצת לך לראש
בקשר להשקעה שדיברת עליה אני ממש שמחה לשמוע שהשקעת (ולמדת לעבוד על הפוטושופ
בתור אחת ששנים מנסה לפצח את זה..אני יודעת כמה זה קשה
) ההחלטה הייתה של כמה שופטים ובתחרות כמו בתחרות יש מנצחים ויש מפסידים ברור שאני לא אומרת שזה פייר אבל זאת עדיין לא סיבה להעיב על השמחה שלה זה מין הזדמנות להגיד "מזל טוב" ולא לעורר פרובוקציות תאמיני לי..כשאת תביני את משמעות המילה טאקט..
עכשיו את מבינה שאני לא באה לתקוף
ומה זה "מחשש לחסימה"
מזה פה דיקטטורה
אני דווקא רוצה לשמוע מה שיש לך להגיד אני פשוט רוצה שתמצאי דרך יותר תרבותית ופחות פוגעת (גם אם לא במתכוון) להגיד את הדברים