אני לא מאמינה!!

ליטל234

New member
../images/Emo13.gif

מתוקה מזל טוב את צודקת במה שאת אומרת אבל מיכל הסבירה את עצמה והעיקר שהכל בסדר עכשיו ואל תתני לשום דבר להרוס לך את היום כי ממש כייף לך שקיבלת את הסינגל תהני
מזל טוב!!!!!

תומר 10

New member
מלזט כ../images/Emo80.gif ../images/Emo216.gif

גמלי הייתה יולדת לא מזמן
...טוב לא נורא..

Rachel47

New member
אין עליה ההא../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

קרן הזאתי
| שיהיה במזל טוב מתוקה
..אללה גיל 12
חחח כן תתלהבי..תראי לכל החבר'ה שלך
ותחייכי..רק תחייכי..כל הזמן..תראי איך זה משכיח הכל

S H I R O N I

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo187.gifשמחה בשבילך../images/Emo24.gif!

תהני ותשוויצי לכל החברה..

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif.

גיל 12, בת מצווה, אז מגיע לך
. לכי, תתלהבי בכיתה, תעשי שטויות, תאמיני לי, זה כיף
.

עדי C

New member
תתחדשי ומזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

בת מצווה איזה כיף

../images/Emo140.gifכמה הבהרות בקשר לסינגל../images/Emo24.gif

אז בגלל כמה תגובות שהיו פה אני ארשום את זה.. למען האמת לא חשבתי שלינור תרשום על זה בפורום וזה נעשה די בשושו, אבל אם זה כבר נרשם.. אז כך היה... כשראיתי את ההודעה של לינור שההורים שלה לא מסכימים לקחת אותה להופעה של קרן כמתנה לבת מצווה.... החלטתי לעשות משהו בשבילה.. ובהופעה שהיינו בקיבוץ דורות, לקחתי את אחד הסינגלים שלי.. לא סינגל שהשתתף בתחרות, או קשור לתחרות, אלא סינגל שלי וביקשתי מקרן שתרשום בשבילה הקדשה לבת מצווה..והיא כמובן ישר נענתה בחיוב.. ביקשתי ממירב שתנסה לאתר לי את הכתובת של לינור. כי לא השגתי אותה.. בסוף כן... אבל זה היה לפני כן.. וזהו... הבאתי ביום שישי לרינת
) את הסינגל שתשלח לה מ
וזה הכל.. לא הבנתי על מה התרעומת.. זה לא שבגלל שהיא קיבלה סינגל מישהו אחר הפסיד.. יש פה לפחות עוד אחד או שניים בפורום שקיבלו ממני גם סינגל מתנה בלי קשר לתחרות וזה לא נרשם בפורום, כי אין סיבה שזה ירשם, אם ראיתי לנכון, לצ'אפר מישהי (ואין קשר לזה שאני כבר לא מנהלת את הפורום) אז אני אעשה את זה.. כשאני אראה לנכון.. אז לינור, אני שמחה שקרן עשתה אותך מאושרת, זאת היתה הכוונה המון מזל טוב ורק שמחות

ady18

Well-known member
כול הכבוד

ממש מעריכה את זה זה רעיון מקסים ומרגש ישר כוח ואל תתיחסי ותתרגשי מכול מה שאומרים אני עדין חושבת עושה ותעשי בשביל הפורום וגם מאחורי הקלעים המון ואת בעיני אחד היותר המיוחדים שהכרתי בפורמים מבחינת השקעה

טל ליהיא../images/Emo24.gif

ממש תודה, לא ידעתי שלא היה צריך לכתוב את זה.. מצטערת.. אבל באמת ממש תודה.. אבל את האמת.. לא אמרתי שההורים לא רוצים לקחת אותי אמרתי שהם לא יכולים.. אבא שלי משקיע מללאאאא בבת מצוווה שליייי וכנראה ש90 שקל זה קצת יקר מבחינתו ואני מסכימה.. ואמא , היא לוקחת אותי לפרריס.. אבל למרות שהיא אמרה שהיא הייתה לוקחת אותי להופעה שלה עם היה לה בצפון .. אבל את האמת אני נורא שמחהה מהסניגל ומרב (לא המנהלת) היית צריכה לחסוך תגובות מיותרות.. ביי

תומר 10

New member
מותק../images/Emo216.gif

אבא שלך משקיע הרבהההה יותר...הוא חולה עליך מה קורה לך?

אני יודעתת

גמני מתה עליוו... אמרתי שאבא שלי משקיע מללא לבת מצווה ולבקש ממנו עוד 90 שקל זה מוגזם... בלי אבא שלי לא היייתה לי בת מצווה... תודה אבו'ש.. ותומר גמני חולה עליו.. חח וגם עליךך

מתן בסתר/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo8.gif

אין לך על מה להצטער. הייתי צריכה לרשום לא לכתוב בפורום, רק כדי לא ליצור קנאה וציפייה.. פשוט לא חשבתי על זה... תהני מהסינגל

למעלה