אני לא מאמינה!!!

dance of life

New member
אני לא מאמינה!!!

אההההההההההההההההה היה לי עכשיו טסט ראשון הבחור שלפני נהג ממש לאט בתוך משרד הרישוי והאוטו נכבה לו הוא סיים בסוף הכל חצי צולע אבל היה פסדר אחריו אני עשיתי את המסלול, הכל הלך פיקס. עשיתי דרך ללא מוצא מושלם עשיתי חניה במקביל. כשסיימתי אותה, הרגשתי כיף כזה בלב שהיה מעולה. ואז הטסטר בא לי ביציאה "כמעט עלית על הפס הכתום, שהוא מסמן מדרכה. אם זו היתה מדרכה, זה לא היה טוב, נכון? תעשי שוב." בשלב הזה הרגל התחילה כל כך לרעוד לי על הגז שלא ידעתי מה לעשות. פתאום הלך לי כל הבטחון וכל מה שלמדתי. לא לצחוק נכנסתי בבריקדה (בפלסטיק המסריח הזה שתוחם את החניה) וזה מרגיז כי בפעם הראשונה זה מושלם!!! בחיים שלי לא נכנסתי בכלום ובטח שלא נגעתי בבריקדות במשרד הרישוי זה קרה רק מרוב לחץ שהפעם הראשונה נראתה לי מושלמת ולמרות זאת הוא ביקש שוב...!!! אוףףףףףף בחוץ הלך לי מושלם. לא היו היערות, כמובן לא נגיעות בדוושות או בהגה. היה באמת אחלה. השאלה היא עכשיו אם הוא ידע להבחין שנכנסתי בחרא הזה רק מרוב הלחץ ושזה בכלל לא היה פירי שבגלל שהייתי רק קרובה-לא נגעתי!- הייתי צריכה לעשות שוב ועל זה להכשל אוף הוא היה כזה אנטיפת, רצינו למות בנאדם שלא יודע מזה לחייך או איך לדבר. כאילו אנחנו עם איזה שוטר תנועה. היה כזה מעצבן
אוף טסט ראשון עד חמש וחצי בערב אני כוססת צפרניים (יודעת שאין הרבה סיכוי אחרי הבריקדה...) אבל בכל זאת יש ניסים בעולם

costaet

New member
שימי לב ש -

במקרה הראשון נכנסת לא טוב (קרוב מידי למדרכה) ובמקרה השני נכנסת בכונוס (או מה שזה לא יהיה). בשני המקרים זה לא היה טוב, אחד עם הלחץ הנוסף ואחד בלי וכל מקרה לא עשית את זה טוב... אולי כדאי לתרגל קצת יותר?

dance of life

New member
אבל רק "כמעט" עליתי

לא נגעתי בפס. אנשים מחנים גם מילימטרים מהקו אין בזה רע כל עוד זה לא נוגע זה היה קטנוני ומעצבן

Krishi

New member
כל עוד היא לא עלתה על ה-"המדרכה"

זה בסדר גמור. ואם הייתה שם מדרכה אמיתית היה יותר קשה לעלות עליה אז בכלל...

costaet

New member
כנראה ה-"כמעט" שהיא כתבה לא ממש

כמעט, אחרת כנראה הטסטר לא היה מבקש לחנות שנית... הדעה שלה לא אובייקטיבית ואם הטסטר בקש עוד פעם כנראה שבאמת הייתה בעיה.

dance of life

New member
מוציא אותי שקרנית?

כי אני הייתי שם. חוצמזה שהבוחן היה נוראי וגם המורה שלי אמר שהוא לא ממש אוהב אותו כי הוא קטנוני מאד. כשאראה את הדו"ח של הסיבות לכשלון אדע יותר, אבל כרגע אבקש לא להוציא אותי שקרנים ולא אוייקטיבית, כי אני יודעת מתי אני נוהגת לא טוב ומתי כן.

dance of life

New member
זה בכלל לא עניין של אוביקטיביות

הבוחן בעצמו השתמש במילה "כמעט".

dance of life

New member
ברור, זה לא העניין

אז הייתי מאד קרובה אבל הוא אמר בעצמו "כמעט" והנבחן שישב מאחורה גם ראה שזה היה ממש גבולי אז הוא היה קטנוני וביקש שוב, סבבה בגלל הבקשה הזו כנראה נכשלתי, כי מ אותו רגע הוא לא אמר או העיר כלום. לבחור השני הוא העיר בלי הפסקה (מה שאומר שהוא כן בקטע של להאיר מלא) בכל מקרה ממש לא אמרתי שנהגתי בלי טעויות יש סיבה שבגללה נכשלתי אני בטוחה שזה העניין עם הבריקדה. סתם מעצבן לדעת שבשביל המילימטר הזה של ה"כמעט" הוא הכשיל אותי זה עניין של אופי הרבה אנשים מספרים שהם עברו טסט למרות כל מני שטויות וטעויות. זה נורא תלוי בבוחן.

costaet

New member
זה תלוי לא רק בבוחן...

הבוחן קובע את התוצאה לא רק לפי טעות אחת, אלה מהרושם שהוא מקבל, עם עושים טעות קטנה ולא קריטית אבל נוהגים טוב ובבטחון ברוב המקרים עוברים אבל עם בנוסף לטעות נוהגים לא ממש טוב אבל טעויות נוספות הבוחן יכול להכשיל על אותה טעות קטנה... ואז מישהו יבוא יגיד שהוא קטנוני...

NaAlBaYt

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

אם ככה אומרים את זה כבר שכחתי... אני מבין שלפני שקיבלת את ההודעה על הטסט, היית לחוצה ועצבנית אבל אל תוציא דברים מהקשרם אף אחד לא אמר שאת שקרנית ואת לא יכולה לבקר את עצמך.

Krishi

New member
זה כבר לא ענייני לשפוט מה נכון ומה

לא. אני רק אומר שלפי הגירסה שלה, כל עוד היא לא עלתה על הפס אין שום בעיה עם זה. וההשוואה של הטסטר מגוכחת כי על פס בטעות אפשר לעלות בקלות בעוד שלעלות על מדרכה בטעות זה קצת יותר קשה.

dance of life

New member
מעדיפה לא למסור שמות

אבל הוא אהבת חיי
בנאדם מקסים והגעתי אליו בזכות אח שלי שאיים עלי שיהרוג אותי אם לא אלמד אצל המורה שלו היום אני מבינה למה ההתעקשות המורה הכי טוב בעולם
מעבר לזה, חבר טוב.

dance of life

New member
חחח

זה אתה הבחור עם הבמוו? אין לו במוו, אבל אתה רוצה שאברר לך מורים בחולון-בת ים על במוו? אני בטוח מכירה איזה שלוש ממשרד הרישוי, אבל לא מכירה שמות

Flopi Popi

New member
בטח אשמח אם תבררי לי

כי אני בעצמי לא יודע איך לברר... אגב, מי היה הטסטר שלך?

למעלה